Werken met kleur

De herkenbaarheid en leesbaarheid van uw stellinglabels zijn essentieel voor een succesvol werkproces in uw magazijn. Als u gewend bent om met alleen gele of witte labels te werken, bieden magazijnlabels met verschillende kleuren en het gebruik van hoogtekleuren diverse voordelen. Dankzij het gemak van kleurherkenning worden uw operators minder belast, waardoor zij, naarmate de dag vordert, alerter blijven en minder gevoelig zijn voor het maken van fouten. Hierdoor wordt uw foutmarge lager en groeit het aantal tevreden klanten. Onze labelspecialisten kunnen ook hoogtekleuren met barcodes ontwerpen voor scannen op hoogte bijvoorbeeld tijdens voorraadtelling of het werken met reachtrucks.

De voordelen op een rij

1. SNEL WERKEN
De hersenen herkennen kleuren onbewust, zonder erbij na te denken, in tegenstelling tot teksten en cijfers. Uw operators zullen hierdoor sneller een palletlocatie associëren met een kleur en dus sneller werken.


2. NAUWKEURIG WERKEN
Felle, contrasterende kleuren worden snel geregistreerd door de hersenen. Dit betekent dat de locatie beter opvalt, waardoor uw operators nauwkeuriger kunnen werken.


3. VEILIGER WERKEN
Kleurherkenning kost minder geheugencapaciteit dan het vertalen van cijfers en letters. Het werken met kleurgecodeerde labels zorgt ervoor dat uw operators minder snel moe worden, waardoor zij alerter zijn. Dit bevordert een veilige werkomgeving.


4. GELUKKIGE OPERATORS
Wanneer uw operators dankzij het kleurensysteem minder fouten maken, worden zij hier minder op aangesproken, waardoor ze meer plezier krijgen in hun werk. Gelukkige werknemers zijn gemotiveerde werknemers.


5. EENVOUDIG SYSTEEM
Het kleurensysteem is eenvoudig en universeel. Dit betekent dat ook buitenlandse werknemers of tijdelijke krachten het kunnen begrijpen en dus snel aan het werk kunnen en minder vatbaar zijn voor het maken van fouten.

ONE2ID magazijnlabels met hoogtekleuren en barcode

Persoonlijk advies over werken met kleur

Neem contact op met Sales Manager Jeroen Wijs voor meer informatie over de voordelen van werken met kleur in uw magazijn. U kunt een afspraak met hem maken voor een bezoek aan uw magazijn, zodat hij uw wensen goed in kaart kan brengen. Als u weinig tijd hebt, kunt u ook een afspraak via Whatsapp, Skype of Facetime inplannen.

Bel Jeroen op +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail.

ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur

Meer producten

Palletstelling labels

ONE2ID stellinglabels magazijn

Gratis brochure

ONE2ID brochure magazijnlabels en magazijnborden

Montage en installatie

ONE2ID magazijnlabels aanbrengen