Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Asset tags

Het gebruik van asset tags is een perfecte manier om uw bedrijfseigendommen te registreren. Computers, beeldschermen, telefoons, fietsen, maar ook gereedschap, meubilair en transportmiddelen zoals rolcontainers en trolleys zijn dankzij eigendomsetiketten gemakkelijk te identificeren en traceren.

Asset tags eigendomsstickers barcode etiketten maken ONE2ID

Het labelontwerp van asset tags

De registratie van uw eigendommen is een effectieve manier om overzicht te houden op uw inventaris. Producten en materialen kunnen binnen uw organisatie nauwkeurig worden geregistreerd dankzij goed ontworpen barcode labels. Zo kunt u in één oogopslag zien welk product zich waar bevindt en eventueel aan welke werknemer het gekoppeld is.

De label lay-outs van ONE2ID sluiten perfect aan op uw software. Onze labelontwerpers kunnen uw asset stickers volledig naar wens produceren. Zo kunnen zij deze voorzien van uw bedrijfsnaam, oplopende serienummers, barcodes, 2D QR codes en datamatrix codes, EAN nummers, logo’s, teksten en cijfers. U bespaart tijd en geld, omdat uw eigendommen eenvoudig te traceren en registreren zijn. Ook de regelmatig terugkerende voorraadtelling kan dankzij de nauwkeurige registratie snel en efficiënt verlopen.

ONE2ID asset tags met barcode

Gratis assessment

Behalve een passend labelontwerp hebt u ook passend labelmateriaal nodig om uw producten en eigendommen te labelen. Onze labelexperts komen graag bij u langs voor een gratis assessment. Samen met u kijken wij welk materiaal het meest geschikt is voor werkomgeving. Hierbij kijken wij naar:

  • Het oppervlak. Op welke ondergrond worden de asset tags bevestigd?
  • De locatie. Worden de labels binnen of buiten gebruikt?
  • De temperatuur. Tegen welke temperaturen moeten de eigendomslabels bestand zijn?
  • De houdbaarheid. Hoe lang moeten de asset labels meegaan?
ONE2ID etiketten asset tags asset labels stickers

Labelmateriaal voor uw eigendomsetiketten

Op basis van een assessment van uw werkomgeving adviseren wij u over het geschikte labelmateriaal, waarmee u lang profijt hebt van uw asset labels. Veel bedrijven zijn op zoek naar eigendomsstickers die niet verwijderd kunnen worden om misbruik en fraude te voorkomen. Voor dit type etiket, ook wel bekend als fraudewerende etiketten of tamper evident labels, adviseren wij checkerboard etiketten en destructible stickers.

Checkerboard en destructible etiketten

Checkerboard etiketten bevatten een laag met een schaakbordpatroon die op het oppervlak achterblijft bij verwijdering van het label. Dit patroon toont aan dat getracht is het etiket te verwijderen. Een destructible sticker is eveneens een effectieve oplossing om fraude te voorkomen. Dit type label is gemaakt van fragmenteerbaar vinyl en brokkelt af wanneer het wordt verwijderd. Beide typen fraudewerende etiketten zijn dus perfect te gebruik om uw bedrijfseigendommen langdurig van identificatie te voorzien en indien nodig zelfs te verzegelen.

ONE2ID fraudebestendige labels VOID etiket checkerboard

Meer labelmaterialen voor asset stickers

Naast fraudebestendige labels zijn er verschillende andere materialen die geschikt zijn voor asset stickers en inventaris labels. Denk bijvoorbeeld aan gemetalliseerde polyester etiketten, weerbestendige vinyl labels of vrijwel onscheurbare kunststof tags.

Uw contactpersoon

Wilt u asset tags bestellen of hebt u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact op met Sales Manager Anton Damen. Hoe meer informatie u kunt verstrekken over de toepassing waarvoor u de asset labels wilt gebruiken, hoe beter hij u kan adviseren.

Stuur Anton een mail