Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Legbordstelling labels

Een legbordstelling is een veelgebruikte keuze in magazijnen en distributiecentra om kleine materialen overzichtelijk op te slaan. Daarbij is het natuurlijk van belang om alle dozen, bakken en kratten te voorzien van duidelijke identificatie. Dat kan met onze op maat gemaakte legbordstelling labels.

Legbordstelling labels legbordlabels magazijn etiketten order picken ONE2ID

Labelmaterialen voor legbordstelling labels

Legbordstellingen zijn evenals grootvakstellingen ideale oplossingen voor order picken. Het flexibele, modulaire karakter van dit type stelling maakt het eenvoudig om de voorraad te wijzigen, indien nodig. Een flexibele indeling betekent echter vaak ook enige flexibiliteit in het wijzigen van de legbordlabels. Het laatste wat u wilt, is bijvoorbeeld elk kwartaal oude labels verwijderen en nieuwe aanschaffen. Dat is een kostbare en tijdrovende bezigheid. Met onze labelmaterialen kunt u tijd en geld besparen.


Verwijderbare labels
Verwijderbare legbordlabels zijn een voordelige oplossing als u veel te maken heeft met wijzigingen in of uitbreiding van de voorraad. De sterke kleefkracht van het labelmateriaal zorgt ervoor dat de etiketten goed op hun plek blijven zitten. Het voordeel is dat u dankzij de speciale kleefstof de labels na 10 jaar nog steeds gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat er residu achterblijft op het oppervlak. Bovendien kunt u de legbord etiketten hergebruiken, dus u hoeft niet te investeren in nieuwe pickstelling labels.


ONE2ID Repositionable polypropyleen labels herbruikbaar verwijderbaar

Magnetische labels
Legbordstellingen die van metaal of plaatstaal zijn gemaakt, zijn ideaal voor het gebruik van magnetische etiketten, met name als de inhoud van uw pickstellingen regelmatig wisselt. Wij passen de grootte van de magneetlabels aan de hoogte van de liggers aan, zodat deze langdurig op hun plek blijven zitten. Hierbij moeten we wel opmerken, dat smalle, kleine magneten in drukke magazijnen met een hoge doorloopsnelheid gevoeliger zijn voor verschuiven. Overleg met een van onze adviseurs of magneten een geschikte optie zijn als legbordlabels voor uw magazijn.


ONE2ID magneten picklocatie magazijn magneetlabels

Label adapter
Als u zelf papieren barcode labels wilt printen, maar toch de etiketten gemakkelijk wilt kunnen verwijderen, is onze label adapter een slimme keuze. De label adapter is een etiket met een permanente kleefstof. Wat dit label uniek maakt, is de topcoat. Deze topcoat maakt van elk labelmateriaal een niet-permanent klevend labelmateriaal. Zo kunt u voordelige papieren etiketten gebruiken voor de identificatie van de picklocaties, die u zonder problemen weer kunt verwijderen en vervangen.


ONE2ID verwijderbaar barcode etiket

Permanente labels
Op het gebied van legbordlabels met een permanente kleefstof heeft u bij ons de keuze uit diverse opties. Onze standaard permanente labels zijn polypropyleen etiketten met een zeer sterke kleefstof en een lange levensduur. Werkt u in een gekoeld of vriesmagazijn? Dan adviseren wij het Freezer labelmateriaal voor uw legbordstelling labels. Dit materiaal kan bij een temperatuur tot -25ºC worden aangebracht en is bestand tegen gebruikstemperaturen tot -55ºC.

Als u legbordstellingen heeft overgenomen waarop nog restanten van oude labels zitten, kiest u voor onze Block Out labels. De speciale zwarte achtergrond van deze stellinglabels blokkeert elke onderliggende tekst of barcode. U plakt simpelweg de Block Out labels over de oude labels en uw orderpickers kunnen aan de slag.

ONE2ID Block out polypropyleen magazijnlabels

Zelf legbordstelling labels printen?

Sommige magazijn managers printen liever zelf hun legbordstelling labels, bijvoorbeeld omdat de locatiecodering vaak wijzigt en snel een nieuw label moet worden gemaakt. Als dat ook in uw magazijn het geval is, adviseren wij het gebruik van magneetstrips. Deze kunt u zelf bedrukken met een thermal transfer printer of u kunt de codering erop schrijven met een markeerstift. Vervolgens knipt of snijdt u de magnetische etiketten op maat.

Wij verkopen de magneetstrips op continurollen in de standaardkleuren geel en wit, in verschillende breedtematen. In onze labelshop vindt u alle specificaties en kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk in de labelshop
ONE2ID barcode labels blanco etiketten magazijnlabels locatieborden
ONE2ID magazijnlabels stellingborden pallet labels

Advies over legbordstelling labels

Voor advies over barcodes, labelmaterialen en kleefstoffen voor legbordstelling labels kunt u contact opnemen met Sales Manager Anton Damen via +31 (0)172 769 123. Wilt u de verschillende materialen testen in uw werkomgeving? Vraag dan samples aan.

Samples aanvragen
ONE2ID Anton Damen barcode labels