Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

In 9 stappen naar uw perfecte magazijnlabels

ONE2ID magazijnlabels blanco etiketten barcode printen

Stap 1: contact

Neem contact met ons op en vertel ons welke labels u nodig heeft: stellinglabels, vloerlabels, pallet labels, legbordstellinglabels etc. Wij sturen u een formulier waarop u uw specifieke wensen kunt invullen, zoals aantal, formaat, barcode etc.

ONE2ID barcode specialist warehouse supply chain labels

Stap 2: afspraak

Indien gewenst of noodzakelijk bezoekt een van onze adviseurs u op locatie. Hij bespreekt samen met u de werksituatie en bekijkt de locaties waarvoor u een oplossing nodig heeft, zodat hij u een passend advies kan geven.

ONE2ID specialist etiketten barcode maken

Stap 3: offerte

U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte voor de producten, die u heeft besproken met onze adviseur.

ONE2ID blanco labels barcode maken magazijnlabels

Stap 4: opdracht

De opdracht is officieel wanneer u de offerte heeft ondertekend en retour gestuurd. Pas nadat wij deze hebben ontvangen, gaan wij verder met de opdracht.

ONE2ID magazijnborden locatieborden warehouse labels

Stap 5: database

De database is het meest belangrijke en tijdrovende onderdeel van het orderproces. U krijgt van ons een template waarin u de informatie voor de labels kunt plaatsen. Hierna checken wij de database op eventuele onduidelijkheden. Pas nadat de database van uw kant volledig akkoord is gegeven, gaat uw order naar ons productieteam.

ONE2ID barcode label specialist industriele labels

Stap 6: ontwerp

Ons productieteam ontwerpt de lay-out, geheel volgens uw wensen. Dit labelontwerp ontvangt u per mail ter goedkeuring. Pas na ontvangst van uw goedkeuring plannen onze servicemedewerkers de productie van uw order in.

ONE2ID supply chain labels warehouse vloerlabels magazijnvloer

Stap 7: productie

Uw order is ingepland. Wijzigingen in de database en lay-out zijn in dit stadium niet meer mogelijk zonder een aangepaste levertijd en extra kosten (zie onze verkoopvoorwaarden).

ONE2ID magazijnetiketten stellinglabels palletstelling

Stap 8: verzenden

Uw order is klaar en wordt zorgvuldig voor u ingepakt. Wij verzenden al onze zendingen met een track & trace code. U ontvangt per mail bericht wanneer uw order is verstuurd.

ONE2ID etiketten printen barcode maken magazijnlabels

Stap 9: installatie

ONE2ID werkt samen met een gespecialiseerde installatiepartner. Als u de montage van uw magazijnlabels en/of locatieborden wilt uitbesteden, kunt u dit aangeven bij uw offerte-aanvraag (stap 1 en 2).

Direct contact met uw adviseur

Heeft u naar aanleiding van ons stappenplan nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder. Wilt u weten welke producten wij op maat kunnen maken voor uw magazijn? Download dan onze gratis brochure.

Download hier onze brochure Magazijn & Logistiek

ONE2ID magazijnborden stellingborden vloerlabels locatiecodering