Voorbedrukte labels

ONE2ID is gespecialiseerd in het produceren van voorbedrukte labels met door u gespecificeerde, variabele informatie. U kunt hierbij denken aan barcodes, alfanumerieke informatie en logo’s, maar ook 2D (datamatrix) codes, QR codes lijnen en pijlen. Wij denken graag met u mee over de optimale lees- en scanafstand, de grootte van het label en het gebruik van kleur.

Voor elke toepassing een voorbedrukt label

Onze labelontwerpers kunnen al uw barcode labels volledig voor u op maat maken. U bepaalt de toepassing en wij adviseren u over het formaat, de kleur, de hoeveelheid, het materiaal en de lay-out. Vervolgens creëren wij precies de etiketten die u nodig hebt, zodat u langdurig kunt profiteren van uw duurzame investering. Een greep uit ons assortiment.

 • Magazijnlabels voor pallet racking en picklocaties, voorzien van barcodes, alfanumerieke informatie en eventueel controlegetal.
 • Krachtige magnetische etiketten voor locaties die regelmatig wisselen.
 • Reflecterende labels die het scannen van een afstand tot wel 15 meter gemakkelijker maken.
 • Verwijderbare etiketten, ook wel Repositionable labels genoemd, die eenvoudig te verwijderen en hergebruiken zijn.
 • Labels en TAGS van kunststof, aluminium of RVS voor kratten, trolleys, karren en overig rollend materieel in uw magazijn.
 • Typeplaatjes en asset tags voor identificatie van machines, producten, printplaten (PCB) en componenten.
 • Watervaste, hittebestendige, weerbestendige of fraudebestendige labels.

Wij leveren voorbedrukte labels die volgens uw specificaties zijn geproduceerd en die u alleen nog maar hoeft aan te brengen. Het is daarnaast mogelijk om deels voorbedrukte stickers te bestellen, waarop wij vaststaande informatie hebben geprint. U kunt vervolgens zelf, wanneer nodig, de laatste productspecifieke informatie toevoegen. Vanzelfsprekend kunt u ook blanco etiketten op rol bestellen in het door u gewenste formaat en in de gewenste kleur, zodat u deze zelf kunt bedrukken. Ons labelassortiment bestaat uit ruim 1.800 producten die wij standaard op voorraad hebben en dus snel kunnen leveren.

Voorbedrukte labels op maat

ONE2ID kan voorbedrukte labels leveren van diverse materialen, zoals polyethyleen, polyester, polyimide (Kapton®), magneet en papier met vermelding van alfanumerieke informatie, barcodes, 2D codes (datamatrix en QR), logo’s of een combinatie hiervan.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van labelontwerp, kunnen wij de voor u vereiste informatie zo op het label positioneren, dat deze optimaal gelezen kan worden door korte- en lange-afstandsscanners, tijdens PCB productieprocessen, op patchpanelen en switchboards, in schakelkasten en bij voorraadregistratie. In overleg met u bepalen wij welk ontwerp het beste tot zijn recht komt in uw werkomgeving. Wij denken graag met u mee om te bepalen welke oplossing het beste aansluit op uw wensen.

ONE2ID hittebestendige etiketten

Beschermend laminaat

Het merendeel van onze voorbedrukte labels wordt voorzien van een laminaat dat aangepast is aan de gebruiksomstandigheden in uw werkomgeving. Het gebruik van gelamineerde barcode labels brengt enkele voordelen met zich mee, zoals:

 • Krasbestendigheid.
 • UV-bestendigheid.
 • Watervast en hittebestendig.
 • Versterken van de leesbaarheid van de labelinformatie.
 • Verhogen van de duurzaamheid van het label.
 • Zelf de uitstraling bepalen door de keuze voor bijvoorbeeld extra glans of juist een matte look.
ONE2ID stelling magazijnlabels kleurcodering hoogtekleuren

Wij denken met u mee

Het laten bedrukken van labels was nog nooit zo simpel. Laat ONE2ID u het werk uit handen nemen. Staat u aan het begin van een labelproject en hebt u geen idee welke type label u nodig hebt, in welk formaat, in welke kleur en van welk materiaal? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of samples aan te vragen. Onze labelexperts maken graag een afspraak bij u op locatie, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen, voordat wij u geheel kosteloos een passend labeladvies kunnen geven. U kunt ook een afspraak inplannen via WhatsApp, Skype of Facetime.

Maak een afspraak

Meer producten

Blanco etiketten

ONE2ID blanco labels geel industrie

Barcode labels

ONE2ID barcode etiketten logistiek en industrie

Kunststof labels

ONE2ID raised labels typeplaatjes elektronica producten