Voorbedrukte labels

ONE2ID is gespecialiseerd in het produceren van voorbedrukte labels met door u gespecificeerde, variabele informatie. U kunt hierbij denken aan barcodes, alfanumerieke informatie en logo’s, maar ook 2D (datamatrix) codes, QR codes lijnen en pijlen. Wij denken graag met u mee over de optimale lees- en scanafstand, de grootte van het label en het gebruik van kleur.

Etiketten met barcodes ONE2ID

Voor elke toepassing het juiste etiket

Het labelassortiment van ONE2ID bestaat uit ruim 1.600 producten die wij standaard op voorraad hebben. Wij specialiseren ons in custom-made labeloplossingen, dus wij kunnen elk type label volledig voor u op maat maken. U bepaalt de toepassing en wij adviseren u over het formaat, de kleur, de hoeveelheid, het materiaal en de lay-out. Vervolgens creëren wij precies de etiketten die u nodig hebt, zodat u langdurig kunt profiteren van uw duurzame investering. Een greep uit ons assortiment.

 • Magazijnlabels voor pallet racking en picklocaties, zoals voorbedrukte labels in verschillende kleuren voorzien van barcodes, alfanumerieke informatie en eventueel controlegetal.
 • Krachtige magneten voor locaties die regelmatig wisselen.
 • Reflecterende labels die het scannen van een afstand tot wel 15 meter gemakkelijker maken.
 • Verwijderbare (Repositionable) etiketten die eenvoudig te verwijderen en hergebruiken zijn zonder dat er kleefstof (lijm) op het oppervlak achterblijft.
 • Labels en TAGS van kunststof, aluminium of RVS voor inventarisbeheer, kratten, trolleys, karren en overig rollend materieel in uw magazijn.
 • Typeplaatjes maken voor identificatie van machines, producten, printplaten (PCB) en componenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fraudebestendige etiketten, zoals VOID en checkerboard, en PALLabels, waarmee u zelf uw etiketten kunt lamineren, direct na het printen.
ONE2ID barcode labels product id voorraadbeheer

Wij leveren voorbedrukte labels die volgens uw specificaties zijn geproduceerd en die u alleen nog maar hoeft aan te brengen. Het is daarnaast mogelijk om voorbedrukte labels te bestellen, waarop wij reeds vaststaande informatie hebben geprint. U kunt vervolgens zelf, wanneer nodig, de laatste productspecifieke informatie toevoegen. Vanzelfsprekend kunt u ook blanco labels bestellen in het door u gewenste formaat en in de gewenste kleur, zodat u deze zelf kunt bedrukken.


Labels ontwerpen, bedrukken en printen

ONE2ID kan voorbedrukte labels leveren van diverse materialen, zoals polyethyleen, polyester, polyimide (Kapton®), magneet en papier met vermelding van alfanumerieke informatie, barcodes, 2D codes (datamatrix en QR), logo’s of een combinatie hiervan. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van labelontwerp, kunnen wij de voor u vereiste informatie zo op het label positioneren, dat deze optimaal gelezen kan worden door korte- en lange-afstandsscanners, tijdens PCB productieprocessen, op patchpanelen en switchboards, in schakelkasten en bij voorraadregistratie. In overleg met u bepalen wij welk ontwerp het beste tot zijn recht komt in uw werkomgeving. Wij denken graag met u mee om te bepalen welke oplossing het beste aansluit op uw wensen.

Het grootste deel van onze voorbedrukte labels wordt voorzien van een laminaat dat aangepast is aan de gebruiksomstandigheden in uw werkomgeving. Het gebruik van laminaat brengt enkele voordelen met zich mee, zoals:

 • Krasbestendigheid.
 • UV-bestendigheid.
 • Versterken van de leesbaarheid van de labelinformatie.
 • Verhogen van de duurzaamheid van het label.
 • Zelf de uitstraling bepalen door de keuze voor bijvoorbeeld extra glans of juist een matte look.
Etiketten lamineren ONE2ID

Wij denken met u mee

Het laten bedrukken van labels was nog nooit zo simpel. Laat ONE2ID u het werk uit handen nemen. Staat u aan het begin van een labelproject en hebt u geen idee welke type label u nodig hebt, in welk formaat, in welke kleur en van welk materiaal? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of samples aan te vragen. Onze labelexperts maken graag een afspraak bij u op locatie, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen, voordat wij u geheel kosteloos een passend labeladvies kunnen geven. Een afspraak via Skype of Facetime behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Neem contact op