Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Voorbedrukte labels

ONE2ID is gespecialiseerd in het produceren van voorbedrukte labels met door u gespecificeerde, variabele informatie. U kunt hierbij denken aan barcodes, alfanumerieke informatie en logo’s, maar ook 2D (datamatrix) codes, QR codes, SSCC (GS1) codes, EAN codes, lijnen en pijlen. Wij denken graag met u mee over de optimale lees- en scanafstand, de grootte van het label en het gebruik van kleur. Een greep uit ons assortiment.

Typeplaatjes

typeplaatjes asset tags ONE2ID Typeplaatjes en asset tags met barcode, tekst en logo's voor identificatie van machines, producten, printplaten (PCB), componenten en eigendommen.

Lees verder

Verwijderbare etiketten

verwijderbare Repositionable etiketten ONE2ID Repositionable labels die bij verwijdering geen kleefstof achterlaten. De etiketten zijn opnieuw te gebruiken zonder aan kleefkracht te verliezen.

Lees verder

Magnetische etiketten

magnetische etiketten ONE2ID Krachtige magneten, geschikt voor variabele opslaglocaties, gekoelde en vriezeromgevingen en tijdelijke identificatie.

Lees verder

Diepvriesetiketten

stellinglabels magazijn ONE2ID Diepvriesetiketten met barcode voor pallet-, opslag- en picklocaties voor gekoelde magazijn, diepvries- en koelcellen.

Lees verder

Weerbestendige etiketten

weerbestendige watervaste hittebestendige etiketten ONE2ID Robuuste labels die gedurende langere tijd buiten kunnen worden gebruikt. UV-bestendige en watervaste etiketten om de leesbaarheid te versterken.

Lees verder

Label adapter

label adapter etiket ONE2IDKunststof etiket met een speciale topcoat die elk materiaal verwijderbaar maakt. Geschikt voor o.a. kratten, trolleys en karren met variabele identificatie.

Lees verder

Voorbeelden van voorbedrukte labels

Onze labelontwerpers kunnen al uw barcode labels volledig voor u op maat maken. U vertelt ons voor welke toepassing u labels nodig hebt en wij adviseren u over het formaat, de kleur, de hoeveelheid, het materiaal en een functioneel labelontwerp. Vervolgens produceren wij de etiketten die u nodig hebt, zodat u langdurig kunt profiteren van uw investering.

Voorbedrukte labels op maat

ONE2ID kan voorbedrukte labels leveren van diverse materialen, zoals polyethyleen, polyester, polyimide (Kapton®), magneet en papier, in diverse kleuren en zelfs transparante etiketten. Hierop kunnen wij de informatie printen die u nodig hebt zoals alfanumerieke gegevens, barcodes, 2D codes (datamatrix en QR), logo’s of een combinatie hiervan.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van labelontwerp, kunnen wij de voor u vereiste informatie zo op het label positioneren, dat deze optimaal gelezen kan worden door korte- en lange-afstandsscanners, tijdens PCB productieprocessen, op patchpanelen en switchboards, in schakelkasten en bij voorraadregistratie. In overleg met u bepalen wij welk ontwerp het beste tot zijn recht komt in uw werkomgeving. Wij denken graag met u mee om te bepalen welke oplossing het beste aansluit op uw wensen.

ONE2ID hittebestendige etiketten

Beschermend laminaat

Het merendeel van onze voorbedrukte labels wordt voorzien van een laminaat dat aangepast is aan de gebruiksomstandigheden in uw werkomgeving. Het gebruik van gelamineerde barcode labels brengt enkele voordelen met zich mee, zoals:

  • Krasbestendigheid.
  • UV-bestendigheid.
  • Watervast en hittebestendig.
  • Versterken van de leesbaarheid van de labelinformatie.
  • Verhogen van de duurzaamheid van het label.
  • Zelf de uitstraling bepalen door de keuze voor bijvoorbeeld extra glans of juist een matte look.
ONE2ID barcode labels mat laminaat

Persoonlijk advies

Wij leveren voorbedrukte labels die volgens uw specificaties zijn geproduceerd en die u alleen nog maar hoeft aan te brengen. Het is ook mogelijk om deels voorbedrukte stickers te bestellen, waarop wij vaststaande informatie hebben geprint. U kunt vervolgens zelf, wanneer nodig, de laatste productspecifieke informatie toevoegen. Vanzelfsprekend kunt u ook blanco etiketten op rol bestellen in het door u gewenste formaat en in de gewenste kleur, zodat u deze zelf kunt bedrukken. Ons labelassortiment bestaat uit ruim 1.800 producten die wij standaard op voorraad hebben en dus snel kunnen leveren.

Staat u aan het begin van een labelproject en wilt u advies? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of samples aan te vragen. U kunt ook een afspraak inplannen via Teams, WhatsApp of Facetime.

Stuur ons een mail