Waarom schoonmaken belangrijk is

Het installeren van labels is een tijdrovende klus, zeker wanneer het enkele duizenden stellinglabels of honderden vloerlabels betreft. Elk label moet tenslotte handmatig op de juiste plek worden aangebracht. Met het schoonmaken van het oppervlak bent u echter gemiddeld 3x zo lang bezig. Het is dus niet verwonderlijk dat schoonmaken vaak wordt overgeslagen of niet compleet wordt uitgevoerd. Maar als u niet eerst grondig schoonmaakt, kunnen wij u bijna garanderen dat u binnen enkele maanden nieuwe labels nodig heeft en dat zou zonde van uw geld zijn.

ONE2Id Schoonmaken magazijnstellingen magazijnlabels met barcode

Schoonmaken verlengt de levensduur van uw labels

Waarom is schoonmaken zo belangrijk, denkt u wellicht? Dat antwoord is heel simpel, met schoonmaken hiermee verlengt u de levensduur van uw labels. Afhankelijk van de huidige staat van uw liggers en staanders of de vloer zijn er verschillende schoonmaakmethoden.

ONE2ID Magazijnlabels installeren schoonmaken stellingen

Bij nieuwe stellingen kunt u volstaan met een sopje en een theedoek.

ONE2ID Magazijnlabels overplakken Block Out label adapter verwijderbare etiketten

Voor stellingen waarop labelrestanten of kleefstof zitten adviseren wij om deze te verwijderen met een labelverwijderaar op alcoholbasis.

ONE2ID Magazijnvloer schoonmaken vloerlabels vloerframes monteren

Voor het schoonmaken van de vloer is een industriële ontvetter aan te bevelen.

Zorg ervoor dat u na het schoonmaken het oppervlak helemaal vetvrij, olie- en chemicaliënvrij, stofvrij, schoon en droog maakt alvorens de labels aan te brengen. U kunt bij ONE2ID diverse installatietools bestellen waarmee u uw labels kunt snel en efficiënt kunt monteren.

Overigens gelden bovenstaande schoonmaaktips niet alleen voor stellingen, maar ook voor vloeren, kratten, bakken, trolleys, muren en elk ander oppervlak waarop u labels wilt aanbrengen. Als u weet dat uw labels binnen een jaar tot 5 jaar vervangen moeten worden en u wilt het zichzelf makkelijk maken, kunt u kiezen voor ons Block Out, verwijderbaar of label adapter materiaal.

Schoonmaken en installeren uitbesteden

Bent u na het lezen van het bovenstaande tot de conclusie gekomen dat u de schoonmaak en installatie wilt uitbesteden? Ook dat is mogelijk bij ONE2ID. Wij werken samen met een professionele partner die zijn sporen op het gebied van logistieke installatie ruimschoots heeft verdiend. Zij kunnen het volledige proces voor u verzorgen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw labels vakkundig geïnstalleerd zijn en voldoen aan uw eisen voor de levensduur.

ONE2ID schoonmaken stellingen magazijn MDO

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over schoonmaken en het installeren van labels? Of wilt u weten welke labelmaterialen het meest geschikt zijn voor uw gepoedercoate stellingen, uw gekoelde magazijn, uw draagarmstellingen of uw betonvloeren? Neem dan contact op met Sales Manager Jeroen Wijs.

Stuur Jeroen een mail
ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur