Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Label adapter

Dankzij de label adapter kunt u eenvoudig permanente labels verwijderen van kratten, trolleys en bakken zonder lijmresten of residu achter te laten. De perfecte oplossing voor transport- en opslagmiddelen en locaties die met enige regelmaat opnieuw gelabeld moeten worden.

Wat is de label adapter?

De label adapter is gemaakt van kunststof materiaal en heeft een permanente kleefstof, die goed hecht aan het oppervlak. Wat de label adapter zo uniek in gebruik maakt, is de speciale topcoat waarmee het etiket is afgewerkt. Deze topcoat maakt elk labelmateriaal dat erop wordt geplakt verwijderbaar.

Papier, polypropyleen of vinyl, alle materialen met een permanente kleefstof zijn eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd. Het verwijderde materiaal laat geen lijmresten of residu achter, dus u bent ervan verzekerd dat uw trolleys, kratten en andere transport- en opslagmiddelen schoon blijven. U kunt vervolgens het nieuwe etiket zonder problemen opplakken.

ONE2ID verwijderbaar barcode etiket

Hoe werkt de label adapter?

Bekijk onze instructievideo om te zien hoe de label adapter in de praktijk werkt bij het labelen van kratten en bakken. Het etiket kan volledig voor u op maat worden gemaakt en voorzien van uw bedrijfslogo of andere relevante informatie.

Waarvoor is de label adapter geschikt?

In magazijnen gebruikt men de label adapter voornamelijk voor identificatie van opslag- en transportmiddelen, zoals bakken en kratten, en locaties waarvan de inhoud maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks wijzigt. U hoeft hiervoor niet opnieuw etiketten van een duurder materiaal te bestellen. Een eenvoudig papieren label dat u zelf print volstaat. Dankzij de label adapter is zelfs een papieren sticker zonder problemen te verwijderen. De label adapter is bovendien een veelzijdig etiket, omdat het met gemak op gladde, ruwe en bewerkte oppervlakken kan worden gebruikt.

ONE2ID verwijderbaar etiket label adapter magazijn

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor picklocaties, stellinglabels en zelfs magazijnborden. Als de locatie op de borden van tijd tot tijd wijzigt, vervangt u simpelweg het (barcode) label dat op het bord is aangebracht door een nieuw label. U hoeft dan geen nieuwe magazijnborden voor bijvoorbeeld uw bulklocaties te bestellen.

Onze labelontwerpers kunnen van elk gewenst materiaal een label adapter etiket maken. Dit betekent dat u deze ook kunt toepassen in werkomgevingen waaraan specifieke eisen worden gesteld, zoals gekoelde en diepvries magazijnen, en opslaglocaties en palletstellingen die zich buiten bevinden.

ONE2ID locatieborden magazijn met label adapter
ONE2ID Magazijnbord bulklocatie opslag long range scannen

Waarom kiest u voor de label adapter?

Als u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor het labelen van locaties die regelmatig wijzigen, kies dan voor de label adapter. U bespaart hiermee op schoonmaakkosten bij het verwijderen van de labels én u bespaart tijd bij het vervangen van de stickers.

U print zelf de (papieren) labels waar en wanneer u ze nodig hebt, plakt ze op de label adapter en verwijdert ze weer wanneer het product op de opslaglocatie wijzigt. Wij kunnen de label adapter in diverse formaten en kleuren aanleveren, zelfs transparant.

Als u nog op zoek bent naar een tafelmodel, ook wel bekend als benchtop, thermal transfer printer en een gebruiksvriendelijk programma waarmee u zelf (barcode) labels kunt ontwerpen, neem dan contact op met Sales Manager Jeroen Wijs.

Stuur Jeroen een mail
ONE2ID label adapter magazijn kratten bakken karren