Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Video’s Industriële labels

PALLabels

Wilt u zelf etiketten printen én lamineren? Dan is het PALLabel (Print and Laminate Label) de oplossing voor u. Dit polyester label kunt u na het bedrukken van het label direct lamineren dankzij de eenvoudige vouwconstructie met het aangehechte laminaat. Hiermee verhoogt u de duurzaamheid van het label en de informatie op het etiket is langdurig beschermd tegen UV, chemicaliën en oliën. U kunt het PALLabel gebruiken voor logistieke barcodes en laboratoriumidentificatie, maar ook als typeplaatje op ruwe oppervlakken, zoals geverfd staal of aluminiumlegering.

Het PALLabel is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.

Ik wil het PALLabel testen

Paintmask labels

Het Paintmask label is ontwikkeld voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in oppervlaktebehandelingen, zoals natlakken en poedercoaten. U brengt het label aan vóór de behandeling. Een speciaal laminaat, dat is bevestigd aan het label, beschermt de informatie op het label tijdens de behandeling. Vervolgens verwijdert u het laminaat nadat de lak is uitgehard of de verf is opgedroogd. U zult zien dat het onderliggende label goed is geïntegreerd in het oppervlak en dat zowel de informatie als barcode nog steeds goed te lezen en scannen zijn.

Het Paintmask label is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.

Vraag gratis samples aan

Rol labels plaatsen TSC

Met ons tafelmodel TSC thermal transfer printer kunt u zelf eenvoudig labels printen. Bekijk bijgaande, korte instructievideo om te zien hoe u de rol labels in de printer plaatst.

Rol labels plaatsen CAB

Bekijk de korte instructievideo hiernaast om te zien hoe u zelf eenvoudig en snel een rol labels kunt plaatsen in ons tafelmodel CAB thermal transfer printer.

Printkop schoonmaken

Om uw labels leesbaar te houden is het belangrijk om regelmatig de printkoppen van uw thermal transfer printer schoon te maken. CAB, een van onze professionele partners, heeft hiervoor een eenvoudige instructievideo gemaakt.