Barcode labels

ONE2ID ontwerpt en produceert barcode stickers op rol voor toepassingen binnen o.a. magazijn en logistiek, elektronicabranche, elektrische industrie, laboratoria en automotive industrie. Wij maken alle etiketten met barcode op maat, geheel aangepast aan uw wensen, toepassingen en de vereisten van uw software.

Onze labeladviseurs kunnen u alles vertellen over het geschikte labelmateriaal, de kleefstof, het formaat, het barcode-ontwerp en het gebruik van kleur voor uw specifieke werkomgeving. Service naar onze klanten toe is binnen onze organisatie het voornaamste. Daarom ontwerpen, printen, leveren en installeren wij uw labels met de grootste zorg en oog voor detail.

ONE2ID hangtag met barcode magazijn en industrie

Barcode ontwerp

Een goed barcode-ontwerp draagt bij aan een succesvol werkproces en kan u op de lange termijn financieel voordeel opleveren. Daarom passen wij het ontwerp van de barcode niet alleen aan het formaat van het label aan, maar we kijken ook naar het type barcode en het aantal karakters dat erin komt te staan. Zo kan in sommige situaties een 2D code, zoals een datamatrix code en QR code, een effectievere oplossing zijn dan de standaard 1D barcode, de zogenaamde streepjescode. Wij kunnen u adviseren over het type barcode dat het meest geschikt is voor uw werkomstandigheden.

ONE2ID etiketten magazijn hoogtekleuren

Toepassingen en materialen voor barcode labels

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit meer dan 1.800 producten en een breed scala aan labelmaterialen voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Draden en kabels. Barcode labels voor switchboards, patch panelen, UTP kabels, kabelbehuizing en automotive.
  • Voorraadbeheer en asset tags. Labels met barcode of datamatrix code voor kratten, pallets, computers, meubilair en gereedschap.
  • Fraudebestendige beveiliging en authenticatie. Barcode stickers voor rating plates, productherkenning, anti-fraude (speciaal label materiaal zoals VOID, checkerboard en destructive).
  • Buitengebruik. Weerbestendige etiketten met barcodes voor metalen en plastic kratten, containers, trolleys & trailers, auto-onderdelen, ondergrondse buizen, langdurig vochtige werkomgevingen, diverse oppervlakken (metaal, hout, steen), elektriciteitskasten, machines en transportmateriaal.
  • Laboratoria. Barcodelabels voor plastic of glazen flessen voor chemisch gebruik, reageerbuisjes en pompen.
  • Printplaten. Hittebestendige barcode pcb labels van polyimide als identificatie vóór, tijdens en na het PCB productieproces en elektronische componenten.
  • Staalindustrie. Hittebestendige etiketten en zelf-dovende, vlamvertragende en niet-ontvlambare materialen voor aluminium, metaal, motoren en ovens.
  • Magazijn en logistiek. Etiketten met reguliere streepjescode (1D) of datamatrix code (2D) voor palletstellingen, picklocaties, bulklocaties, lange-afstandsscannen, magazijnvloer, dozen, kratten en omverpakkingen.
ONE2ID barcode labels printen logistiek en industrie

Uw contactpersoon

Al onze voorbedrukte labels en barcode stickers worden standaard op rol geleverd. De volgorde die u in de database aangeeft, is de volgorde waarop de etiketten op de rol zitten. Op deze manier kunt u de labels snel op de juiste locaties, producten of machines aanbrengen.

Voor meer informatie over het bestellen van barcode labels op rol of het zelf ontwerpen en bedrukken van barcode stickers, kunt u contact opnemen met Sales Manager Anton Damen.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen