Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Barcode labels

ONE2ID ontwerpt en produceert barcode labels op rol voor toepassingen binnen o.a. magazijn en logistiek, elektronicabranche, elektrische industrie, laboratoria en diverse andere industriële markten, zoals de staalindustrie en automotive industrie. Wij maken alle barcode etiketten op maat, geheel aangepast aan uw wensen, toepassingen en de vereisten van uw software.

Eigendomsregistratie

asset tags barcode labels ONE2ID Asset tags met barcode of kleine matrix code voor voorraadbeheer en registratie van eigendommen. Geschikt voor o.a. kratten, pallets, computers, meubilair en gereedschap.

Lees verder

Magazijn & logistiek

magazijnlabels stelling labels barcode etiketten ONE2ID Etiketten met reguliere streepjescode (1D) of datamatrix code (2D) voor palletstellingen, picklocaties, bulklocaties, long range scannen, magazijnvloer, dozen, kratten en omverpakkingen.

Lees verder

Beveiliging en authenticatie

fraudebestendige barcode labels ONE2ID Barcode etiketten voor o.a. rating plates, productherkenning en anti-fraude, gemaakt van speciaal labelmateriaal zoals polyester checkerboard en destructive polyethyleen of vinyl labels.

Lees verder

Draden en kabels

kabellabels draadcodering ONE2ID Sleeves, kabeltags, vlaglabels en zelflaminerende labels met barcode. Geschikt voor o.a. switchboards, patch panelen, UTP kabels, kabelbehuizing en automotive.

Lees verder

Buitengebruik

weerbestendige etiketten met barcode buitengebruik ONE2ID Weerbestendige barcode stickers voor containers, trolleys, trailers, auto-onderdelen, ondergrondse buizen, elektriciteitskasten, machines, transportmateriaal en langdurig vochtige werkomgevingen.

Lees verder

Staalindustrie

hittebestendige etiketten staal metaal printplaten pcb Hittebestendige barcode etiketten en zelf-dovende, vlamvertragende en niet-ontvlambare labelmaterialen voor gebruik op aluminium en metalen oppervlakken, motoren en ovens.

Lees verder

Niet gevonden wat u zocht?

Staat uw bedrijfstak, markt of toepassing hierboven niet vermeld? Neem dan contact op met een van onze labeladviseurs om uw wensen te bespreken. Zij denken graag met u mee om de juiste labeloplossing te vinden voor uw toepassing. Wij hebben een breed scala aan labelmaterialen en -soorten standaard op voorraad waarmee wij uw barcode stickers kunnen ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

U vindt bij ons het label dat u nodig hebt. Wilt u een specifiek labelmateriaal eerst testen? Vraag dan samples aan of bel met +31 (0)172 769 123 voor persoonlijk advies.

Ontwerp van barcode labels

Een goed barcode-ontwerp draagt bij aan een succesvol werkproces en kan u op de lange termijn financieel voordeel opleveren. Daarom passen wij het ontwerp van de barcode niet alleen aan het formaat van het label aan, maar we kijken ook naar het type barcode en het aantal karakters dat erin komt te staan. Een horizontale barcode is bijvoorbeeld aan minder beperkingen gebonden dan een schuine barcode. Ook kan in sommige situaties een 2D code, zoals een datamatrix code en QR code, een effectievere oplossing zijn dan de standaard 1D barcode, de welbekende streepjescode. Wij kunnen labels ontwerpen met diverse types barcodes, afhankelijk van wat uw werkomstandigheden vereisen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 1D barcode, ook wel bekend als streepjescode (code 39, code 128, interleaved 2 of 5).
  • 2D codes, zoals QR code, datamatrix code en Aztec.
  • SSCC codes (GS1 verzendcode).
  • EAN codes, zoals EAN-13/GTIN-13 of EAN-8.
  • ITF-14 code.
ONE2ID etiketten magazijn hoogtekleuren

Ons productieteam kan elke gewenste barcode voor u ontwerpen. Het is wel van belang dat u van tevoren duidelijk aangeeft hoe de barcode opgebouwd moet worden, bijvoorbeeld met verplichte voorloopgetallen, controlegetallen, batchnummers, houdbaarheidsdatum, serienummers, gewicht of vervaldatum. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over een geschikt labelmateriaal, de kleefstof, het formaat, het barcode-ontwerp en het gebruik van kleur voor uw specifieke werkomgeving. Wilt u meer weten over soorten barcodes die u kunt gebruiken voor uw barcode stickers? Lees dan ons blog.

Lees ons blog

Uw contactpersoon voor barcode etiketten

Service naar onze klanten toe is binnen onze organisatie het voornaamste. Daarom ontwerpen, printen, leveren en installeren wij uw labels met de grootste zorg en oog voor detail. Al onze voorbedrukte labels en barcode etiketten worden standaard op rol geleverd. De volgorde die u in de database aangeeft, is de volgorde waarop de etiketten op de rol zitten. Op deze manier kunt u de labels snel op de juiste locaties, producten of machines aanbrengen.

Voor meer informatie over het bestellen van barcode labels op rol of het zelf maken van barcode labels, kunt u contact opnemen met Sales Manager Anton Damen.

Stuur Anton een mail
ONE2ID barcode labels Anton Damen