Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Locatieborden en bewegwijzering

Locatieaanduiding voor gangpaden, stellingen, laaddeuren en bulklocaties in uw magazijn is noodzakelijk voor uw medewerkers om producten op de juiste manier te picken, laden en uitladen. Een goede bewegwijzering in uw magazijn, met duidelijke codering, voorkomt pickerrors en andere onnodige fouten. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Bij ONE2ID kunt u kiezen uit magazijn borden in diverse types, formaten en kleuren.

Wegwijs in uw magazijn met locatieborden

In onze 24-uurs economie is er steeds meer behoefte aan snellere levertijden en meer output. U wilt goederen snel kunnen laden en uw systeem moet wijzigingen in de voorraad en de track & trace correct kunnen registreren. De aanwezigheid van locatieborden is daarom van groot belang voor een snelle en goede orderafhandeling in uw magazijn en een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting.

In onze kennisbank vindt u diverse voorbeelden van magazijnborden, stellingborden en locatieborden die wij voor onze klanten hebben ontworpen en geproduceerd om hun magazijn routing te optimaliseren. Tevens vindt u een overzicht van tools die u kunt gebruiken voor het bevestigen van uw locatieborden.

ONE2ID Gangpadbord stellingbord vlakbord magazijn
ONE2ID locatieborden magazijn gangpad stelling

Magazijn borden zijn ook een goed alternatief als u geen labels op de stellingliggers kunt of wilt aanbrengen. U kunt er dan voor kiezen om stellingborden met locatieaanduiding op de staanders aan te brengen. Op deze manier kunt u uw stellinglocaties eenvoudig identificeren. Voor uw bulklocatie borden zijn er diverse ontwerpen waaruit u kunt kiezen, zoals L-borden of driehoeksborden. Deze kunt u eenvoudig aan het plafond, of in gekoelde en diepvriesomgevingen aan de wand, bevestigen met de installatietools die wij bij uw bestelling kunnen leveren.

ONE2ID Magazijnborden stellingborden gangpadborden locatieborden

Locatieborden voor buitengebruik

Ons standaard assortiment magazijn borden is gemaakt van stevig PVC. Deze magazijnborden zijn geschikt voor binnengebruik. Speciaal voor buitengebruik kunnen wij borden van Dibond® op maat maken. Het materiaal van Dibond® borden, ook wel Alupanel of Alubond genoemd, is opgebouwd uit aluminium en polyethyleen, waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden en temperatuurwisselingen.

Ondanks de robuuste samenstelling van het materiaal is het lichtgewicht, dus eenvoudig te bevestigen. Wij werken uw Dibond® magazijn borden af met een weerbestendige print, zodat de informatie op het bord langdurig leesbaar blijft. Een perfecte oplossing voor langdurige identificatie van zones en docks die zich buiten bevinden. Ook wanneer u goederen buiten opslaat, kunt u Dibond® stellingborden gebruiken voor de identificatie van uw pallet- en bulklocaties.

ONE2ID Magazijnborden laaddeur zone buitengebruik Dibond Alupanel
ONE2ID barcode labels blanco etiketten magazijnlabels locatieborden

Professionele tip

U kunt uw locatieborden op diverse manieren bevestigen, zoals met C-haken, dubbelzijdig tape of kettingen met magneten. Op onze pagina installatietools vindt u nog meer handige hulpmiddelen voor het installeren van locatieborden, stellingborden, gangpadborden en andere vormen van locatieaanduiding en bewegwijzering in uw magazijn. Vraag de tools tegelijk aan met uw offerte voor een snelle en gemakkelijke installatie.


Meer voor uw magazijn

Behalve aanduidingsborden, locatieborden en stellingborden produceren wij ook palletstelling labels, pickstelling labels en vloerlabels. Dankzij onze state-of-the-art productietechnieken kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die passen in uw magazijn. Wij hechten veel waarde aan service verlenen. Daarom begeleiden wij u tijdens het bestelproces, van het allereerste gesprek tot de levering, en communiceren regelmatig met u om het eindproduct volledig af te stemmen op uw wensen.

ONE2ID locatieborden magazijnborden stellingborden warehouse labelling

Persoonlijk advies over locatieborden

Alle magazijnborden, locatieborden en signalisatie-oplossingen van ONE2ID worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Dus of u nu kiest voor alfanumerieke informatie, een (retro reflective) barcode of een combinatie van beide, wij kunnen het voor u verzorgen. Onze magazijnborden zijn standaard leverbaar in geel en wit, maar overige kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Onze adviseurs maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om de situatie op uw werklocatie te bekijken en passend advies te geven over de optimale locatieaanduiding en bewegwijzering in uw magazijn.

Bel ons op +31 (0)172 769 123 of stuur ons een mail met een plattegrond van uw magazijn.

Download hier onze brochure Magazijnborden & Vloeridentificatie

ONE2ID magazijnborden stellingborden vloerlabels vloerframes magazijncodering