Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Locatieborden en bewegwijzering

Locatieaanduiding voor gangpaden, stellingen, laaddeuren en bulklocaties in uw magazijn is onmisbaar voor uw medewerkers om producten op de juiste manier te picken, laden en uitladen. Bij ONE2ID helpen wij u graag om een keuze te maken uit ons assortiment magazijnborden, zodat uw magazijn profiteert van optimale bewegwijzering. Hiermee kunt u pickerrors en andere onnodige fouten fouten voorkomen, en tijd en geld besparen.

ONE2ID gangpadborden stellingbord magazijn locatiebord

Vlakbord

Vlakbord voor identificatie van gangpaden, stellingen, hallen, zones, bulklocaties en laaddeuren. Leverbaar met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Te bevestigen met schroeven, C-haken, dubbelzijdig tape, magneten, tiewraps of aan ID-RAIL.

Download gratis brochure
ONE2ID L-bord gangpad bord stelling magazijn locatieborden

L-bord

L-bord, leverbaar met een hoek van 60º, 90º of 120º. Leverbaar met enkel- of dubbelzijdige bedrukking, zowel horizontaal als verticaal. Te bevestigen met schroeven, kettingen, C-haken, dubbelzijdig tape, magneten, tiewraps of aan ID-RAIL.

Download gratis brochure
ONE2ID L-bord magazijn laag plafond koelcel diepvriesmagazijn locatieborden

L-bord

L-bord met een hoek van 30º. Leverbaar met eenzijdige, horizontale bedrukking. Ideaal voor gebruik in magazijnen met lage plafonds en bij hooggestapelde voorraadlocaties. Ook geschikt voor koelcellen en diepvriesmagazijnen. Te bevestigen met magneten.

Download gratis brochure
ONE2ID V-bord gangpad borden stellingborden magazijnborden locatieborden

V-bord

V-bord voor gangpaden, hallen en inbound en outbound zones. Verkrijgbaar als set van twee losse borden met een hoek van 60º en verticale bedrukking op beide borden. Te bevestigen met schroeven, magneten, tie-wraps of sterk klevend dubbelzijdig tape.

Download gratis brochure
ONE2ID V-bord bulklocatie inbound outbound overslag zone magazijn locatieborden

V-bord

V-bord met een hoek van 60º. Leverbaar met horizontale bedrukking aan beide zijden. Geschikt voor lange-afstandsscannen van bulklocaties of identificaties van zones. Te bevestigen met schroeven, magneten of sterk klevend dubbelzijdig tape.

Download gratis brochure
ONE2ID clip-on bord bulklocatie opslag voorraadlocatie magazijnborden

Clip-on bord

Clip-on bord met een hoek van 120º of als vlakbord. Voor bulk-, opslag- en voorraadlocaties. Leverbaar met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Eenvoudig te bevestigen aan een staaldraadkabel of buizen (max. Ø 6mm). Gemakkelijk te verplaatsen of verwijderen.

Download gratis brochure
ONE2ID bulklocatie bord driehoek magazijnbord

Driehoek

Driehoeksbord met driezijdige bedrukking voor hallen, zones en bulklocaties. Standaard geleverd met verbindingskettingen en een S-haak. De bevestigingsketting voor het plafond is los bij te bestellen. Met ketting te bevestigen aan een schroef of krachtige potmagneet.

Download gratis brochure
ONE2ID locatiebord kubus vierkant magazijnbord bulklocatie opslag overslag

Kubus

Kubus met vierzijdige bedrukking voor hallen, zones en bulklocaties. Standaard geleverd met verbindingskettingen en een S-haak. De bevestigingsketting voor het plafond is los bij te bestellen. Met ketting te bevestigen aan een schroef of krachtige potmagneet.

Download gratis brochure
ONE2ID bord voor buiten laaddeur laaddock magazijn dibond magazijnborden locatieborden

Dibond®-bord

Vlakbord voor buitengebruik met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Het bord is samengesteld uit aluminium en polyethyleen. Geschikt voor langdurig buitengebruik dankzij de goede weerbestendigheid. Te bevestigen met schroeven of popnagels.

Download gratis brochure

Locatieborden bestellen

In onze bordenconfigurator kunt u per toepassing uw eigen magazijnborden samenstellen. Er zijn verschillende opties voor bulklocaties, gangpaden, hallen, zones, inbound en outbound, en laaddocks. Stap voor stap kunt u de opdruk, het type bord, het formaat en het gewenste aantal locatieborden kiezen. Vervolgens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna een van onze adviseurs contact met u opneemt om uw aanvraag te bespreken. Zo weten we zeker dat u een passende offerte krijgt.

Wegwijs in uw magazijn met locatieborden

In onze 24-uurs economie is er steeds meer behoefte aan snellere levertijden en meer output. U wilt goederen snel kunnen laden en uw systeem moet wijzigingen in de voorraad en de track & trace correct kunnen registreren. De aanwezigheid van locatieborden is daarom van groot belang voor een snelle en goede orderafhandeling in uw magazijn en een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting.

In onze kennisbank vindt u diverse voorbeelden van magazijnborden, stellingborden en locatieborden die wij voor onze klanten hebben ontworpen en geproduceerd om hun magazijn routing te optimaliseren. Tevens vindt u een overzicht van tools die u kunt gebruiken voor het bevestigen van uw locatieborden.

ONE2ID Gangpadbord stellingbord vlakbord magazijn
ONE2ID locatieborden magazijn gangpad stelling

Magazijn borden zijn ook een goed alternatief als u geen labels op de stellingliggers kunt of wilt aanbrengen. U kunt er dan voor kiezen om stellingborden met locatieaanduiding op de staanders aan te brengen. Op deze manier kunt u uw stellinglocaties eenvoudig identificeren. Voor uw bulklocatie borden zijn er diverse ontwerpen waaruit u kunt kiezen, zoals L-borden of driehoeksborden. Deze kunt u eenvoudig aan het plafond, of in gekoelde en diepvriesomgevingen aan de wand, bevestigen met de installatietools die wij bij uw bestelling kunnen leveren.

ONE2ID Magazijnborden stellingborden gangpadborden locatieborden

Locatieborden voor buitengebruik

Ons standaard assortiment magazijn borden is gemaakt van stevig PVC. Deze magazijnborden zijn geschikt voor binnengebruik. Speciaal voor buitengebruik kunnen wij borden van Dibond® op maat maken. Het materiaal van Dibond® borden, ook wel Alupanel of Alubond genoemd, is opgebouwd uit aluminium en polyethyleen, waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden en temperatuurwisselingen.

Ondanks de robuuste samenstelling van het materiaal is het lichtgewicht, dus eenvoudig te bevestigen. Wij werken uw Dibond® magazijn borden af met een weerbestendige print, zodat de informatie op het bord langdurig leesbaar blijft. Een perfecte oplossing voor langdurige identificatie van zones en docks die zich buiten bevinden. Ook wanneer u goederen buiten opslaat, kunt u Dibond® stellingborden gebruiken voor de identificatie van uw pallet- en bulklocaties.

ONE2ID Magazijnborden laaddeur zone buitengebruik Dibond Alupanel
ONE2ID barcode labels blanco etiketten magazijnlabels locatieborden

Professionele tip

U kunt uw locatieborden op diverse manieren bevestigen, zoals met C-haken, dubbelzijdig tape of kettingen met magneten. Op onze pagina installatietools vindt u nog meer handige hulpmiddelen voor het installeren van locatieborden, stellingborden, gangpadborden en andere vormen van locatieaanduiding en bewegwijzering in uw magazijn. Vraag de tools tegelijk aan met uw offerte voor een snelle en gemakkelijke installatie.


Meer voor uw magazijn

Behalve aanduidingsborden, locatieborden en stellingborden produceren wij ook palletstelling labels, pickstelling labels en vloerlabels. Dankzij onze state-of-the-art productietechnieken kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die passen in uw magazijn. Wij hechten veel waarde aan service verlenen. Daarom begeleiden wij u tijdens het bestelproces, van het allereerste gesprek tot de levering, en communiceren regelmatig met u om het eindproduct volledig af te stemmen op uw wensen.

ONE2ID locatieborden magazijnborden stellingborden warehouse labelling

Persoonlijk advies over locatieborden

Alle magazijnborden, locatieborden en signalisatie-oplossingen van ONE2ID worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Dus of u nu kiest voor alfanumerieke informatie, een (retro reflective) barcode of een combinatie van beide, wij kunnen het voor u verzorgen. Neem contact op met Sales Manager Anton Damen voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk advies over de optimale locatieaanduiding en bewegwijzering in uw magazijn.

Bel Anton op +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail met een plattegrond van uw magazijn.

Stuur Anton een mail
ONE2ID Anton Damen barcode labels