Locatieborden en bewegwijzering

Aanduidingsborden voor gangpaden, stellingen, laaddeuren en bulklocaties zijn handvatten die uw medewerkers gebruiken om producten op de juiste manier te picken, laden en uitladen. Een goede bewegwijzering in uw magazijn, met duidelijke locatie-identificatie, voorkomt pickerrors en andere onnodige fouten. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Bij ONE2ID kunt u kiezen uit borden in diverse types, formaten en kleuren.

Wegwijs in uw magazijn met locatieborden

In onze 24-uurs economie is er steeds meer behoefte aan snellere levertijden en meer output. U wilt goederen snel kunnen laden en uw systeem moet wijzigingen in de voorraad en de track & trace correct kunnen registreren. De aanwezigheid van locatieborden is daarom van groot belang voor een snelle en goede orderafhandeling in uw magazijn en een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting.

In onze kennisbank vindt u diverse voorbeelden van magazijnborden die wij voor onze klanten hebben ontworpen en geproduceerd om hun magazijn routing te optimaliseren. Tevens vindt u een overzicht van de installatietools die u kunt gebruiken voor het bevestigen van uw locatieborden.

Borden zijn ook een goed alternatief als u geen labels op uw liggers kunt of wilt aanbrengen. U kunt er dan voor kiezen om stellingborden met locatieaanduiding op uw staanders aan te brengen. Op deze manier kunt u uw stellinglocaties, zowel binnen als buiten, eenvoudig identificeren.

ONE2ID locatieborden magazijn gangpad stelling

Locatieborden voor buitengebruik

Ons standaard assortiment borden is gemaakt van stevig PVC. Deze magazijnborden zijn geschikt voor binnengebruik. Speciaal voor buitengebruik kunnen wij borden van Dibond® op maat maken. Het materiaal van Dibond® borden, ook wel Alupanel of Alubond genoemd, is opgebouwd uit aluminium en polyethyleen, waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden en temperatuurwisselingen.

Ondanks de samenstelling van het materiaal is het lichtgewicht, dus eenvoudig te bevestigen. Wij werken uw Dibond® borden af met een weerbestendige print, zodat de informatie op het bord langdurig leesbaar blijft. Een perfecte oplossing voor langdurige identificatie van zones en docks die zich buiten bevinden.

Meer voor uw magazijn

Behalve aanduidingsborden produceren wij ook palletstelling labels, pickstelling labels en vloerlabels. Dankzij onze state-of-the-art productietechnieken kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die passen in uw magazijn. Wij hechten veel waarde aan service verlenen. Daarom begeleiden wij u tijdens het bestelproces, van het allereerste gesprek tot de levering, en communiceren regelmatig met u om het eindproduct volledig af te stemmen op uw wensen.

ONE2ID borden gangpad magazijn pickstellingen
ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur

Uw contactpersoon

Alle magazijnborden, locatieborden en signalisatie-oplossingen van ONE2ID worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Dus of u nu kiest voor alfanumerieke informatie, een (retro reflective) barcode of een combinatie van beide, wij kunnen het voor u verzorgen. Onze magazijnborden zijn standaard leverbaar in geel en wit, maar overige kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Sales Manager Jeroen Wijs maakt graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om de situatie op uw werklocatie te bekijken en passend advies te geven.

Bel Jeroen op +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail met een plattegrond van uw magazijn.

Download hier onze brochure Magazijnborden

ONE2ID brochure magazijnborden locatieborden

ONE2ID produceert labels en borden voor: