Veelzijdige kunststof labels

Kunststof labels zijn zeer veelzijdig en kunnen dus voor een groot aantal toepassingen worden ingezet. Enkele voorbeelden zijn productidentificatie, magazijnlabels, draadcodering en kabelmarkering en identificatie in laboratoria. De kunststof etiketten van ONE2ID zijn leverbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Voor langdurige en duurzame identificatie van uw eigendommen en materialen kunt u bij ons kiezen uit:

Polyester

Polyester etiketten zijn zeer veelzijdig in gebruik. Mini VOID of Checkerboard labels zijn bijvoorbeeld een goede keuze als u op zoek bent naar fraudebestendige etiketten. Deze security labels hebben een sterke kleefkracht en laten bij verwijdering respectievelijk het woord “VOID” of een schaakbordpatroon achter op het oppervlak. Zo kunt u altijd zien dat er een poging is gedaan om het etiket te verwijderen.

Raised labels zijn gemaakt van duurzaam polyester en een ideale, kostenbesparende oplossing voor gegraveerde typeplaatjes. Dit type etiket kan op zowel gladde als ruwe oppervlakken worden aangebracht en heeft een goede chemische resistentie. Onze raised labels zijn in veel verschillende kleuren en formaten beschikbaar en kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt.

Typeplaatjes

Naast de wat meer luxe opties voor het labelen van uw producten en machines bent u ook voor eenvoudige typeplaatjes bij ONE2ID aan het goede adres. Deze standaard etiketten zijn breed inzetbaar en standaard leverbaar in wit en zilver. De sterke kleefkracht maakt dat dit type label geschikt is voor toepassingen bij lage en hoge temperaturen, variërend van -40°C tot +150°C.

PALLabel

Een andere oplossing voor een typeplaatje is het PALLabel. Deze Print and Laminate labels kunt u zelf bedrukken met een thermal transfer printer. Dankzij de unieke vouwconstructie kunt u dit kunststof label vervolgens gemakkelijk zelf lamineren, direct na het printen. De informatie op het etiket blijft hiermee langdurig beschermd, zodat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over de leesbaarheid en scanbaarheid van uw labels. De toepassingen van PALLabels variëren van logistieke identificatie met barcodes en laboratoriumidentificatie tot het gebruik op ruwe oppervlakken, zoals geverfd staal of aluminiumlegering.

Bekijk onze instructievideo

ONE2ID etiket lamineren PALLabel

Polypropypleen

Onze polypropyleen (PP) labels zijn de meest populaire keuze voor gebruik in magazijnen en distributiecentra, bijvoorbeeld voor locatielabels. Het materiaal van deze Economy labels is goedgekeurd door de FDA en zeer geschikt voor toepassing op kunststoffen, metalen en staal, zoals liggers van palletstellingen. Als u in een omgeving werkt met wisselende magazijnlocaties, bieden onze verwijderbare (Repositionable) labels uitkomst. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen en te hergebruiken zonder dat ze aan kleefkracht verliezen. Bijkomend voordeel is dat er geen lijmresten achterblijven op het oppervlak, dus daarmee bespaart u schoonmaakkosten.

ONE2ID magazijnlabels met kleur stellingen
ONE2ID Repositionable polypropyleen labels herbruikbaar verwijderbaar
ONE2ID magazijnlabels met kleur

Vinyl

Onze flexibele vinyl labels zijn perfect te gebruiken op gebogen en gladde oppervlakken, zoals reageerbuisjes, draden, kabels en producten. De etiketten zijn chemisch resistent en bestand tegen oliën, waardoor u ervan verzekerd bent dat de informatie op het label goed leesbaar en scanbaar blijft. De permanente kleefkracht houdt het etiket vast op zijn plaats, zodat u dit ook zonder problemen buiten kunt gebruiken. Naast standaard vinyl labels kunt u bij ONE2ID zelflaminerende labels bestellen. Deze wikkellabels draait u rondom bijvoorbeeld een draad of een kabel, waarna u het vastplakt met een transparant laminaat, dat de barcode en andere gegevens op het etiket langdurig beschermt. Ook leveren we Destructible etiketten van gemetalliseerd vinyl. Deze security etiketten brokkelen af bij verwijdering, zodat u duidelijk kunt zien wanneer het label is aangetast.

Polyethyleen

U kunt er ook voor kiezen om uw producten en locaties te identificeren met een TAG. De polyethyleen (PE) TAG Extreme is bij uitstek geschikt voor locaties en producten waarvan de gegevens in weer en wind leesbaar moeten blijven. Het sterke, vrijwel onscheurbare materiaal kan voorzien worden van teksten, barcodes en locatiecodes en is gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld metaaldraad, tie-wraps, nieten of touw. Een duurzame oplossing voor labeling. Niet alleen gaat de TAG lang mee, maar dankzij de monostructuur kan het materiaal ook worden gerecycled. Perfect voor gebruik bij logistieke en industriële toepassingen.

ONE2ID TAG weerbestendig etiket buitengebruik met barcode

Het juiste materiaal en het juiste ontwerp

ONE2ID maakt alle kunststof labels volledig op maat, voorzien van door u gespecificeerde variabele informatie, zoals barcodes, datamatrix codes, teksten, logo’s en symbolen. De laminaat finish zorgt voor een UV- en krasbestendig resultaat. Wij adviseren u graag over het juiste materiaal en de juiste lay-out voor uw toepassing. Indien gewenst komen wij bij u langs voor een gratis assessment van uw werkomgeving en de benodigde labels op basis waarvan wij een labeladvies uitbrengen. Als u niet zoveel tijd hebt, kunnen wij ook een adviesgesprek via WhatsApp, Skype of Facetime inplannen.

Neem contact op