Voordelige verwijderbare etiketten

Binnen de logistiek en industrie worden labels gebruikt om producten, machines, voertuigen en locaties gedurende lange tijd van identificatie te voorzien. De kwaliteit en de kleefkracht van het label dat u kiest, zijn dus van belang om het permanent op zijn plek te houden en de leesbaarheid te garanderen. Het kan echter voorkomen dat u slechts tijdelijk identificatie nodig hebt. In dat geval is het nog steeds belangrijk dat de etiketten leesbaar blijven en goed hechten aan het oppervlak, maar ze moeten ook weer eenvoudig verwijderd kunnen worden. Onze Repositionable labels zijn hiervoor de perfecte keuze.

ONE2ID verwijderbaar barcode etiket

Kostenbesparende oplossing

Verwijderbare etiketten, zoals onze Repositionable labels, zijn een slimme oplossing voor snel labelen en relabelen. Als u werkt in een magazijn met wisselende palletlocaties of als uw producten voor een korte tijd identificatie nodig hebben, bieden Repositionable labels uitkomst. De labels zijn gemaakt van een een sterk polypropyleen en hebben een non-permanente kleefstof, die sterk genoeg is om na verwijdering opnieuw gebruikt te worden. Zelfs na 5 jaar hebben de labels niets aan kleefkracht verloren. U kunt deze eenvoudig verwijderen en opnieuw aanbrengen als u een machine moet vervangen of producten voor tijdelijk gebruik moet relabelen.

ONE2ID Repositionable polypropyleen labels herbruikbaar verwijderbaar

Bijkomend voordeel is dat de verwijderbare Repositionable labels bij verwijdering geen lijmresten achterlaten op het oppervlak, in tegenstelling tot etiketten met een permanente kleefstof. In de praktijk betekent dit dat u bijvoorbeeld in uw magazijn aanzienlijk kunt besparen op de kosten. Als u nu labels nodig hebt, maar al weet dat u uw magazijn over enkele jaren gaat herindelen, zijn verwijderbare labels die u kunt hergebruiken een slimme keuze. Voor de locaties die ongewijzigd blijven hoeft u immers geen nieuwe etiketten te bestellen en de overige labels zijn snel te verwijderen. Het gebruik van herbruikbare etiketten is tot wel 15x voordeliger dan de schoonmaakkosten en uren die worden gespendeerd aan het verwijderen van permanente labels.

Moet u een beschadigde stellingligger en de bijbehorende labels vervangen? Ook dat is geen probleem. U verwijdert simpelweg de labels en zodra de nieuwe ligger is geplaatst, plakt u de etiketten er weer op.


Toepassingen voor verwijderbare etiketten

Repositionable labels zijn niet alleen eenvoudig en voordelig in gebruik, ze kunnen ook op verschillende oppervlakken worden gebruikt, waaronder:

  • Kunststof
  • Metaal
  • Karton

De labels zijn standaard leverbaar in wit en geel en kunnen voorbedrukt worden met de informatie die u wenst, zoals barcodes, 2D codes (datamatrix en QR), teksten, nummers, pictogrammen en pijlen. Wij kunnen ook blanco etiketten op rol leveren in het formaat dat u nodig hebt, zodat u deze zelf kunt bedrukken.

ONE2ID etiketten herbruikbaar verwijderbaar Repositionable magazijn industrie

Wilt u meer weten of samples testen in uw werkomgeving? Neem dan contact op met een van onze labeladviseurs.

Samples aanvragen