Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Voordelige verwijderbare etiketten

Binnen de logistiek en industrie worden labels gebruikt om producten, machines, voertuigen en locaties gedurende lange tijd van identificatie te voorzien. De kwaliteit en de kleefkracht van het type etiket dat u kiest, zijn dus van belang om het permanent op zijn plek te houden en de leesbaarheid te garanderen.

Het kan echter voorkomen dat u maar tijdelijk labels nodig hebt. In dat geval is het nog steeds belangrijk dat de etiketten leesbaar blijven en goed hechten aan het oppervlak, maar ze moeten ook weer eenvoudig verwijderd kunnen worden. Onze Repositionable labels zijn hiervoor de perfecte keuze.

ONE2ID stellinglabels magazijn met kleur en barcode

Kostenbesparende oplossing

Dankzij Repositionable labels kunt u snel labelen en relabelen. Deze verwijderbare etiketten zijn gemaakt van een sterk polypropyleen met een niet-permanente kleefstof, die goed hecht op kunststof, metaal en karton. U kunt de etiketten na verwijdering opnieuw gebruiken, mits het oppervlak schoon en droog is. Zelfs na 10 jaar zullen de labels niets aan kleefkracht verloren hebben. U kunt de etiketten eenvoudig verwijderen en opnieuw aanbrengen als u een machine moet vervangen of producten voor tijdelijk gebruik opnieuw moet labelen.

ONE2ID verwijderbare etiketten non-permanent label magazijn industrie
ONE2ID Verwijderbaar etiket autoschade

Ook voor het tijdelijk identificeren van bijvoorbeeld stalen of metalen platen, voertuigen, autoschade, inventaris, kunststof bakken of kartonnen dozen zijn verwijderbare etiketten een slimme oplossing. Bijkomend voordeel is dat de Repositionable labels bij verwijdering geen lijmresten achterlaten op het oppervlak, in tegenstelling tot etiketten met een permanente kleefstof. In de praktijk betekent dit dat u met deze herbruikbare labels aanzienlijk kunt besparen op de kosten voor schoonmaken en de aanschaf van nieuwe etiketten. Als u zelf verwijderbare etiketten wilt bedrukken, kunt u in onze labelshop blanco materiaal bestellen.

Naar de labelshop

Verwijderbare etiketten in uw magazijn

Repositionable labels zijn ook een goede keuze voor identificatie in magazijnen en distributiecentra, bijvoorbeeld als stellinglabels voor wisselende palletlocaties of picklocaties op legbordstellingen. Onze verwijderbare etiketten bieden ook uitkomst voor goederen die bij aankomst gescand moeten worden, maar waarvan het label voor verzending verwijderd moet worden.

Hebt u nu labels nodig, maar weet u dat er over enkele jaren een herindeling van uw magazijn komt? Kies dan herbruikbare labels voor uw locatiecodering. Voor de locaties die ongewijzigd blijven hoeft u immers geen nieuwe etiketten te bestellen en de overige labels zijn snel te verwijderen en opnieuw te gebruiken.

ONE2ID Repositionable polypropyleen labels herbruikbaar verwijderbaar

Moet u een beschadigde stellingligger vervangen? Ook dat is geen probleem. U verwijdert simpelweg de labels en zodra de nieuwe ligger is geplaatst, plakt u de etiketten er weer op. De Repositionable labels laten het oppervlak schoon achter en verliezen niets aan kleefkracht, zelfs niet na langdurig gebruik. Wanneer u kiest voor verwijderbare etiketten in uw magazijn, bespaart u aanzienlijk op de kosten, want u hoeft geen geld en tijd te besteden aan het schoonmaken van stellingen na het verwijderen van permanente labels.

ONE2ID label adapter magazijn kratten bakken karren

Werkt u in een magazijn of logistieke omgeving waar bijvoorbeeld kratlabels dagelijks vervangen moeten worden? Dan is ons label adapter etiket, ook wel bekend als “place label here”, voor u wellicht de juiste oplossing. Elke materiaal dat op de label adapter wordt geplakt, is eenvoudig te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven.

Advies over verwijderbare etiketten

Onze verwijderbare etiketten zijn standaard leverbaar in wit en geel en kunnen voorbedrukt worden met de informatie die u wenst, zoals barcodes, 2D codes (datamatrix en QR code), teksten, nummers, pictogrammen en pijlen. Wilt u persoonlijk advies of samples van het labelmateriaal testen in uw werkomgeving? Neem dan contact op met labelspecialist Anton Damen.

ONE2ID Anton Damen barcode labels