Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Pallet labels voor efficiënt voorraadbeheer

Pallet labels, ook wel license plate numbers (LPN), URN of HU labels genoemd, volgen de goederenstroom in uw magazijn van A naar B en maken zo uw werk eenvoudiger. Met deze tijdelijke identificatie kunt u eenvoudig de interne track en trace beheren, zodat uw pallets, dozen, kunststof magazijnbakken of Euronorm stapelkratten altijd op de juiste plek in uw magazijn worden weggezet.

Pallet labels bestellen

Bij ONE2ID kunt u uw papieren pallet labels in 3 standaard formaten en 5 standaard kleuren bestellen. Als u pallet labels in een van de standaardformaten of -kleuren bestelt en ons uw serienummers doorstuurt, kunnen wij over het algemeen snel schakelen. Als extra service houden wij uw serienummers bij. Dit betekent dat u bij een volgende bestelling alleen hoeft door te geven hoeveel labels u per kleur of serie u nodig heeft. Daarna kunnen wij snel uw pallet labels produceren.

Klik op onderstaande button en vraag via onze gebruiksvriendelijke configurator eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de labels die u nodig heeft. U kunt zelfs uw database al uploaden. Wilt u een ander materiaal voor uw LPN barcode labels dan papier, bijvoorbeeld polyester, neem dan contact op met onze adviseurs.


De voordelen van pallet labels

  • Elke pallet, krat of doos krijgt bij aankomst in uw magazijn een unieke code die gekoppeld is aan uw WMS voor snelle identificatie van de voorraad.
  • De voorbedrukte LPN barcode labels, palletlabels, dozen- of kratlabels kunnen variabele informatie bevatten, zoals oplopende serienummers met een streepjescode, QR code, datamatrix code of EAN code.
  • De barcode etiketten zijn snel en gemakkelijk te scannen dankzij het robuuste barcode-ontwerp, waardoor het risico op fouten nihil is.

Het gebruik van pallet etiketten, LPN barcode of handling unit (HU) labels, maakt de werkprocessen in uw magazijn efficiënter. Koppel de unieke barcodes aan uw warehouse management systeem en een kind kan de was doen. Met het juiste ontwerp van uw etiketten hoeft u nooit meer op zoek naar verloren zendingen.

De kenmerken van pallet labels

  • Geschikt voor interne barcode-identificatie van pallets, dozen, kratten en omverpakkingen.
  • Geschikt voor het scannen van bakken, kratten en dozen op een transportband.
  • Voorbedrukt en voorzien van oplopende, unieke serienummers of een door u gespecificeerde reeks.
  • Verkrijgbaar in 5 standaard kleuren voor identificatie van verschillende goederen of klanten. Afwijkende kleur nodig? Laat het ons gerust weten.
  • Levering op rollen met perforatie voor eenvoudig en snel aanbrengen.
  • Standaard leverbaar in 70x35mm, 100x58mm en 150x100mm. Afwijkende formaten op aanvraag.
  • Leverbaar als etiket met een enkele barcode of met meerdere barcodes om de hoek van een pallet of doos te beplakken, zodat u aan beide zijden kunt scannen.
ONE2ID LPN URN HU etiketten track en trace magazijnlabels
ONE2ID LPN labels pallet labels URN handling unit barcode etiketten

Advies over pallet labels

Als u op zoek bent naar een voordelige en hoogwaardige oplossing voor het traceren van de voorraad in uw magazijn, kijk dan niet verder dan naar pallet labels. Wij adviseren u graag over het formaat, de kleur en het materiaal. Wilt u de etiketten eerst testen in uw werkomgeving? Onze adviseurs sturen u graag wat samplemateriaal toe.

Ik wil advies over pallet labels