Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Traceer uw voorraad met pallet labels

Pallet labels, ook wel license plate numbers (LPN), URN of dozen labels genoemd, volgen de goederenstroom in uw magazijn van A naar B en maken zo uw werk eenvoudiger. Met deze tijdelijke identificatie kunt u eenvoudig de interne track en trace beheren, zodat uw pallets, dozen, kunststof magazijnbakken of Euronorm stapelkratten altijd op de juiste plek in uw magazijn worden weggezet.

ONE2ID LPN barcode labels pallet id labels magazijnlabels

Bestel snel uw pallet labels

Bij ONE2ID kunt u uw papieren pallet labels in 3 standaard formaten en 5 standaard kleuren bestellen. Klik op onderstaande button en vraag via onze gebruiksvriendelijke configurator eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de labels die u nodig heeft. U kunt zelfs uw database al uploaden. Wilt u een ander materiaal voor uw LPN barcode labels dan papier, bijvoorbeeld polyester, neem dan contact op met onze adviseurs.


De voordelen van pallet labels

Het gebruik van pallet etiketten, of handling unit (HU) labels, maakt de werkprocessen in uw magazijn efficiënter. Koppel de unieke barcodes aan uw warehouse management systeem (WMS) en een kind kan de was doen. Met het juiste ontwerp van uw etiketten hoeft u nooit meer op zoek naar verloren zendingen. De voordelen op een rij:

 • Elke pallet, krat, bak of doos krijgt bij aankomst in uw magazijn een unieke code die gekoppeld is aan uw WMS voor snelle identificatie van uw voorraad.
 • De voorbedrukte LPN labels, palletlabels, kratlabels, baklabels, handling unit of dozen labels kunnen variabele informatie bevatten, zoals oplopende serienummers met barcodes, zoals streepjescode (1D), 2D QR code of datamatrix code of EAN code.
 • De barcode etiketten zijn snel en gemakkelijk te scannen dankzij het robuuste ontwerp van de barcode, waardoor het risico op fouten nihil is.
 • Verkrijgbaar in 5 standaard kleuren voor identificatie van verschillende goederen of klanten. Wilt u een afwijkende kleur? Laat het ons gerust weten.
 • Enkelzijdig of 2-delig te leveren om beide zijden van een pallet of doos te beplakken of om een hoek te vouwen.

Tip van uw labelexpert

Combineer de pallet labels met onze label adapter, ook wel bekend als een “place label here” etiket. Dankzij het speciale materiaal van de label adapter kunt u eenvoudig de papieren LPN etiketten van uw bakken en kratten verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Vervolgens print u zelf een nieuw barcode label, dat u op de label adapter plakt. Natuurlijk kunt u de LPN barcode labels ook bij ons bestellen, zodat u de rollen labels klaar heeft liggen wanneer u deze nodig heeft.

Wij maken de label adapter volledig voor u op maat. Dat betekent dat u het formaat krijgt dat u nodig heeft voor identificatie van uw bakken en kratten. Indien gewenst kunnen wij ook uw bedrijfslogo of URL toevoegen. Bekijk de video om een demonstratie van het “place label here” etiket te zien.

ONE2ID place label here etiket label adapter magazijnlabels

De kenmerken van pallet labels

Pallet en dozen labels worden altijd voorbedrukt geleverd met oplopende, unieke serienummers, zodat u een duidelijk overzicht van uw voorraad houdt. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, formaten en kleuren.

 • Papieren labels of polyethyleen labels.
 • Permanente of non-permanente kleefstof.
 • Geschikt voor interne barcode-identificatie, bijvoorbeeld omverpakkingen van pallets, dozen en plastic bakken.
 • Voorbedrukt en voorzien van oplopende, unieke serienummers of een door u gespecificeerde reeks.
 • Standaard leverbaar in wit, geel, oranje, rood en groen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor overige kleuren.
 • Levering op rollen voor eenvoudig en snel aanbrengen.
 • Standaard leverbaar in de formaten: 70x35mm, 100x58mm en 150x100mm. Afwijkende formaten zijn op aanvraag leverbaar.
ONE2ID LPN URN HU etiketten track en trace magazijnlabels

Als u op zoek bent naar een voordelige en hoogwaardige oplossing voor het traceren van de voorraad in uw magazijn, kijk dan niet verder dan naar palletlabels. De labelexperts van ONE2ID adviseren u graag over het formaat, de kleur en het materiaal. Zij kunnen u ook enkele gratis samples toesturen, zodat u de etiketten zelf kunt testen in uw werkomgeving.

ONE2ID LPN labels pallet labels URN handling unit barcode etiketten

Advies over pallet labels

Wij helpen u graag met al uw vragen over pallet stickers die geschikt zijn voor uw toepassing. Wilt u een afwijkende kleur of een afwijkend formaat? Ons ervaren productieteam creëert de labels volgens uw wensen. Meer weten? Neem dan contact op onze adviseurs via +31 (0)172 769 123 of stuur ons een mail.

Ik wil advies over pallet labels