Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Blanco etiketten op rol

Blanco etiketten zijn er in alle soorten, maten en kleuren. De labelontwerpers van ONE2ID maken deze voor u volledig op maat. Als u op zoek bent naar etiketten die hittebestendig, slijtvast, watervast, chemisch resistent, beschrijfbaar of weerbestendig zijn, kunnen onze labelspecialisten u adviseren over het juiste materiaal voor uw toepassing. Hieronder vindt u een selectie van de materialen waaruit u kunt kiezen. Dankzij onze moderne machines en state-of-the-art productietechnieken kunnen wij snel hoogwaardige labels produceren, in zowel grote als kleine hoeveelheden.

Weet u al welk materiaal u wilt bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze labelshop. Daar vindt u per materiaal een overzicht van de standaardformaten en kleuren die wij snel kunnen leveren. Als u een ander formaat nodig heeft, laat het ons gerust weten. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van labelmaterialen.

Overige labelmaterialen

Behalve bovenstaande materialen kunt u bij ONE2ID ook blanco etiketten op rol bestellen van fraudebestendig materiaal, zoals Checkerboard en Destructible, magneet, nylon, papier, retro reflective, polyethyleen en verwijderbaar polyprolypeen.

Wij kunnen ook blanco etiketten op rol produceren die zijn afgewerkt met een beschermend laminaat en die u zelf kunt beschrijven. Dit type etiket werkt hetzelfde als een whiteboard. U noteert de informatie met een whiteboard uitwasbare stift en verwijdert deze weer met een whiteboard wisser. Op deze manier kunt u de informatie op het label regelmatig wijzigen, terwijl het label zelf wordt beschermd tegen beschadigingen, vervagen en verkleuren. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie of om een sample aan te vragen.

ONE2ID Fraudebestendige labels keuringsstickers inventarisregistratie

Onze labelmaterialen zijn niet alleen als blanco etiketten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook als voorbedrukte labels leveren als u bijvoorbeeld wegens tijdsdruk er toch voor kiest om het ontwerpen en printen van etiketten uit te besteden.

Hoe kiest u de juiste blanco etiketten?

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw etiketten te maken, is het belangrijk om het juiste materiaal en formaat, en de geschikte kleefstof (lijm) en kleur te kiezen. De keuze voor een specifiek label is afhankelijk van de toepassing, de omgeving en de gewenste duurzaamheid. U wilt tenslotte voorkomen dat u na een jaar de labels moet vervangen, omdat deze loslaten of omdat de informatie niet meer leesbaar of scanbaar is. Wanneer u gaat bepalen welk type etiket u nodig hebt, stel uzelf dan onderstaande vragen.

 • Worden de labels binnen of buiten aangebracht?
 • Op welke ondergrond worden de labels bevestigd?
 • Zijn de labels bedoeld voor een groot of een klein oppervlak?
 • Moeten de labels hittebestendig of waterbestendig zijn?
 • Welke informatie moet er op de labels komen te staan? Denk hierbij aan teksten, pijlen, barcodes en cijfers.
 • Moeten de labels gemakkelijk verwijderd kunnen worden?
 • Wilt u de informatie op het label beschermen met laminaat?
ONE2ID weerbestendige stickers etiketten bigbags buiten gebruik

Vervolgens kunt u een weloverwogen keuze maken uit ons assortiment van meer dan 1.800 blanco etiketten in standaardformaten. Wilt u een afwijkend formaat of een afwijkende vorm? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Zelf blanco etiketten beprinten

Naast de juiste labels heeft u ook een goede thermal transfer printer met bijbehorende printerlinten nodig. Onze blanco etiketten zijn geschikt voor diverse merken thermal transfer printers, zoals Zebra, SATO, Intermec, Altec, Brady, Toshiba, Datamax, TSC, Avery, Honeywell, Canon en Citizen.

Als u nog niet beschikt over een printer, kunnen wij u adviseren en een geschikte benchtop printer leveren. ONE2ID werkt samen met gerenommeerde printerleveranciers zoals TSC en CAB, die gebruiksvriendelijke tafelmodellen leveren. De keuze voor de printer is afhankelijk van de hoeveelheid labels die u wilt gaan printen, de snelheid waarmee u wilt printen en de resolutie van de print. Een bijbehorend printerlint kiest u op basis van het door u geselecteerde labelmateriaal en de gewenste houdbaarheid van de print.

Voordat u zelf uw labels gaat ontwerpen, is het belangrijk om de barcodetaal te kiezen. De barcodetaal is het type barcode dat u kiest. Lees meer over de verschillende soorten barcodes en welke u wanneer kiest in ons blog.

Lees ons blog over barcodes
ONE2ID etiketten label printer thermal transfer

Blanco etiketten bestellen

Bekijk ons overzicht labels en materialen voor meer informatie. Wilt u blanco etiketten op rol bestellen? Vul bijgaand formulier in. Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

 • Bedrijfsnaam*
 • Naam*
 • Plaats*
 • E-mailadres*
 • Telefoonnummer*
 • Voor welke toepassing heeft u blanco etiketten nodig?
 • Waar kent u ONE2ID van?