Blanco etiketten op rol

Blanco etiketten zijn er in alle soorten en maten en bij ONE2ID kunnen wij deze voor u volledig op maat maken. Dankzij onze moderne machines en state-of-the-art productietechnieken kunnen wij snel hoogwaardige labels produceren, in zowel grote als kleine hoeveelheden.

Hieronder vindt u een selectie van de materialen waaruit u kunt kiezen. Als u op zoek bent naar etiketten die hittebestendig, watervast, chemisch resistent of weerbestendig zijn, kunnen onze labelspecialisten u adviseren over het juiste materiaal voor uw toepassing. Onze labelmaterialen zijn overigens niet alleen als blanco etiketten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook als voorbedrukte labels leveren als u bijvoorbeeld wegens tijdsdruk er toch voor kiest om het ontwerpen en printen van etiketten uit te besteden.

Behalve bovenstaande materialen kunt u bij ONE2ID ook blanco etiketten op rol bestellen van fraudebestendig materiaal, zoals Mini VOID, Checkerboard en Destructible, magneet, nylon, papier, polyethyleen en polyprolypeen.

Offerte aanvragen

Hoe kiest u de juiste blanco etiketten?

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw etiketten te maken, is het belangrijk om het juiste materiaal en formaat, en de geschikte kleefstof (lijm) en kleur te kiezen. U wilt tenslotte voorkomen dat u na een jaar de labels moet vervangen, omdat deze loslaten of omdat de informatie niet meer leesbaar of scanbaar is.

De keuze voor een specifiek label is afhankelijk van de toepassing, de omgeving en de gewenste duurzaamheid. Wanneer u gaat bepalen welk type etiket u nodig hebt, stel uzelf dan onderstaande vragen.

  • Worden de labels binnen of buiten aangebracht?
  • Op welke ondergrond worden de labels bevestigd?
  • Zijn de labels bedoeld voor een groot of een klein oppervlak?
  • Moeten de labels hittebestendig of waterbestendig zijn?
  • Welke informatie moet er op de labels komen te staan? Denk hierbij aan teksten, pijlen, barcodes en cijfers.
  • Moeten de labels gemakkelijk verwijderd kunnen worden?
  • Wilt u de informatie op het label beschermen met laminaat?

Vervolgens kunt u een goed overwogen keuze maken uit ons assortiment van meer dan 1.800 blanco etiketten in standaardformaten. Vanzelfsprekend kunt u hierbij advies vragen aan een van onze labelexperts om ervoor te zorgen dat u de juiste labels krijgt voor uw specifieke toepassing. Zij kunnen u ook informeren over printers, printerlinten en label software, zodat u zelf barcodes kunt ontwerpen. Download onze flyer voor meer informatie.

Uw contactpersoon voor blanco etiketten

ONE2ID is gespecialiseerd in het produceren en leveren van etiketten op rol voor de logistiek en industrie. Bent u op zoek naar labels voor gebruik op PCB’s (printplaten), in een gekoeld magazijn, op de vloer, op elektronicaproducten of voor het inventarisbeheer (bakken, kratten etc.)?

Neem dan contact op met Sales Manager Anton Damen via +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail. Een gesprek via WhatsApp, Skype of Facetime behoort ook tot de mogelijkheden.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen