Blanco etiketten op rol

Blanco etiketten zijn er in alle soorten en maten en bij ONE2ID kunnen wij deze voor u volledig op maat maken. Als u op zoek bent naar etiketten die hittebestendig, slijtvast, watervast, chemisch resistent of weerbestendig zijn, kunnen onze labelspecialisten u adviseren over het juiste materiaal voor uw toepassing. Hieronder vindt u een selectie van de materialen waaruit u kunt kiezen. Dankzij onze moderne machines en state-of-the-art productietechnieken kunnen wij snel hoogwaardige labels produceren, in zowel grote als kleine hoeveelheden.

Behalve bovenstaande materialen kunt u bij ONE2ID ook blanco etiketten op rol bestellen van fraudebestendig materiaal, zoals Mini VOID, Checkerboard en Destructible, magneet, nylon, papier, polyethyleen en verwijderbaar polyprolypeen.

Offerte aanvragen

Hoe kiest u de juiste blanco etiketten?

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw etiketten te maken, is het belangrijk om het juiste materiaal en formaat, en de geschikte kleefstof (lijm) en kleur te kiezen. De keuze voor een specifiek label is afhankelijk van de toepassing, de omgeving en de gewenste duurzaamheid. U wilt tenslotte voorkomen dat u na een jaar de labels moet vervangen, omdat deze loslaten of omdat de informatie niet meer leesbaar of scanbaar is. Wanneer u gaat bepalen welk type etiket u nodig hebt, stel uzelf dan onderstaande vragen.

  • Worden de labels binnen of buiten aangebracht?
  • Op welke ondergrond worden de labels bevestigd?
  • Zijn de labels bedoeld voor een groot of een klein oppervlak?
  • Moeten de labels hittebestendig of waterbestendig zijn?
  • Welke informatie moet er op de labels komen te staan? Denk hierbij aan teksten, pijlen, barcodes en cijfers.
  • Moeten de labels gemakkelijk verwijderd kunnen worden?
  • Wilt u de informatie op het label beschermen met laminaat?

Vervolgens kunt u een weloverwogen keuze maken uit ons assortiment van meer dan 1.800 blanco etiketten in standaardformaten. Onze labelexperts adviseren u graag om ervoor te zorgen dat u de juiste labels krijgt voor uw specifieke toepassing.

Zelf blanco etiketten beprinten

Naast de juiste labels hebt u ook een goede thermal transfer printer met bijbehorende printerlinten nodig. De keuze voor de printer is afhankelijk van de hoeveelheid labels die u wilt gaan printen, de snelheid waarmee u wilt printen en de resolutie van de print. ONE2ID werkt samen met gerenommeerde printerleveranciers zoals TSC en CAB, die gebruiksvriendelijke tafelmodellen leveren. Op basis van het door u gekozen labelmateriaal en de gewenste houdbaarheid van de print adviseren onze labelexperts een specifiek printerlint, dat perfect is afgestemd op uw wensen.

Voor het labelontwerp is de Nicelabel label software een goede keuze. Nicelabel biedt diverse pakketten aan, voor grote en kleine organisaties, die eenvoudig in gebruik zijn en waarmee u zelf labels kunt ontwerpen. Download onze gratis flyer voor meer informatie over printers, linten en software.

ONE2ID etiketten label printer thermal transfer

Uw contactpersoon voor blanco etiketten

Onze labelmaterialen zijn niet alleen als blanco etiketten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook als voorbedrukte labels leveren als u bijvoorbeeld wegens tijdsdruk er toch voor kiest om het ontwerpen en printen van etiketten uit te besteden.

Neem contact op met Sales Manager Anton Damen voor meer informatie of advies over onze blanco etiketten. Een gesprek via WhatsApp, Skype of Facetime behoort ook tot de mogelijkheden.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen