Video’s

Magazijnlabels aanbrengen

Enkele nuttige tips wanneer u zelf stellinglabels gaat installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Gebruik een mal om er zeker van te zijn dat u de labels op gelijke afstand van elkaar aanbrengt. Als de stellingen in uw magazijn geen vlakke liggers hebben, is een rakel (squeegee) een handig hulpmiddel om de etiketten goed aan het oppervlak te laten hechten.

Wilt u de montage van de magazijnlabels liever uitbesteden? Vraag dan een offerte aan.

Download montage-instructies

Vloerframes monteren

Als heftrucks in uw magazijn aan- en afrijden, zijn onze floor frames een slimme oplossing voor identificatie. U kunt deze frames gemakkelijk met industriële kit op de magazijnvloer bevestigen. Bekijk onze instructievideo voor een stap-voor-stap handleiding. De floor frames zijn verkrijgbaar in een standard en een extreme versie, afhankelijk van het werkverkeer in uw magazijn. Gedetailleerde informatie over de vloerframes vindt u op onze pagina over vloerlabels.

Wilt u weten of de floor frames ook geschikt zijn voor uw magazijnvloer? Neem dan contact op met onze labeladviseurs.

Download montage-instructies

PALLabels

Wilt u zelf etiketten printen én lamineren? Dan is het PALLabel de oplossing voor u. Dit polyester label kunt u na het bedrukken van het label lamineren dankzij de eenvoudige vouwconstructie met het aangehechte laminaat. Hiermee verhoogt u de duurzaamheid van het label en de informatie op het etiket is langdurig beschermd tegen UV, chemicaliën en oliën. U kunt het PALLabel gebruiken voor logistieke barcodes en laboratoriumidentificatie, maar ook als typeplaatje op ruwe oppervlakken, zoals geverfd staal of aluminiumlegering.

Het PALLabel is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.

Paintmask labels

Het Paintmask label is ontwikkeld voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in oppervlaktebehandelingen, zoals natlakken en poedercoaten. U brengt het label aan vóór de behandeling. Een speciaal laminaat, dat is bevestigd aan het label, beschermt de informatie op het label tijdens de behandeling. Vervolgens verwijdert u het laminaat nadat de lak is uitgehard of de verf is opgedroogd. U zult zien dat het onderliggende label goed is geïntegreerd in het oppervlak en dat zowel de informatie als barcode nog steeds goed te lezen en scannen zijn.

Het Paintmask is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.