Video’s

Magazijnlabels aanbrengen

Enkele nuttige tips wanneer u zelf labels op uw stellingen gaat installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Gebruik een mal om er zeker van te zijn dat u de labels op gelijke afstand van elkaar aanbrengt. Als de stellingen in uw magazijn geen vlakke liggers hebben, is een rakel (squeegee) een handig hulpmiddel om de etiketten goed aan het oppervlak te laten hechten.

Wilt u de montage van de magazijnlabels liever uitbesteden? Vraag dan een offerte aan.

Paintmask labels

Het Paintmask label is ontwikkeld voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in oppervlaktebehandelingen, zoals natlakken en poedercoaten. U brengt het label aan vóór de behandeling. Een speciaal laminaat, dat is bevestigd aan het label, beschermt de informatie op het label tijdens de behandeling. Vervolgens verwijdert u het laminaat nadat de lak is uitgehard of de verf is opgedroogd. U zult zien dat het onderliggende label goed is geïntegreerd in het oppervlak en dat zowel de informatie als barcode nog steeds goed te lezen en scannen zijn.

Het Paintmask is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.

PALLabels

Het PALLabel is een polyester label met aangehecht laminaat. Na het bedrukken van het label kunt u zelf het laminaat nauwkeurig aanbrengen dankzij de eenvoudige vouwconstructie. Hiermee verhoogt u de duurzaamheid van het label en de informatie op het etiket is langdurig beschermd tegen UV, chemicaliën en oliën. U kunt het PALLabel gebruiken voor logistieke barcodes en laboratoriumidentificatie, maar ook als typeplaatje op ruwe oppervlakken, zoals geverfd staal of aluminiumlegering.

Het PALLabel is beschikbaar in enkele standaardformaten of op maat gemaakt te leveren.