Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Optimaliseer uw track & trace

Het correct labelen van dozen en verpakkingen voor transport en opslag lijkt een logische handeling, maar transportschade en manco’s door gebrekkige identificatie vormen nog steeds een te hoge kostenpost voor veel bedrijven. Slecht leesbare informatie op het etiket of de keuze voor het verkeerde labelmateriaal, waardoor het etiket loslaat, kan ervoor zorgen dat goederen zoekraken of zelfs verloren gaan.

ONE2ID produceert verpakkingslabels die u helpen de goederenstroom binnen uw bedrijf te optimaliseren en fouten in het verwerkingsproces te voorkomen. Onze verwijderbare etiketten zijn bijvoorbeeld een geschikte oplossing voor het identificeren van dozen en verpakkingen.

ONE2ID barcode etiketten voor dozen

Traceer uw goederen

Verpakkingslabels met een goed doordacht ontwerp zorgen voor een optimale interne en externe track & trace van uw goederen. De lay-out en de inhoud van de informatie die op het label komt te staan zijn bepalend voor een efficiënt werkproces met als resultaat tevreden klanten. ONE2ID ontwerpt uw labels op basis van uw specificaties. Zo kunnen uw etiketten voorzien worden van:

  • Barcodes.
  • 2D codes zoals QR en datamatrix.
  • Teksten, zoals “Niet stapelen”, “Deze kant boven”, “Breekbaar” of “Ontvlambaar”.
  • Pictogrammen, bijvoorbeeld als identificatie van chemische producten die gevaarlijk kunnen zijn voor mens en milieu.
  • Een combinatie van bovenstaande informatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring ontwerpen wij zelfklevende verpakkingslabels met een lay-out die het meest geschikt is voor uw toepassing. Gebruikt u een WMS in uw magazijn? Wij adviseren u over de grootte en de opmaak van de barcode op het etiket. Werken er veel wisselende of tijdelijke medewerkers in uw organisatie? Een combinatie van tekst en pictogram kan zorgen voor snelle herkenning, waardoor zij de werkzaamheden snel oppikken en zich eigen maken. Worden uw goederen geëxporteerd? Onze labels voldoen aan internationale richtlijnen.


Zelf labels maken of laten maken?

Zoals gezegd kan ONE2ID verpakkingslabels volledig volgens uw wensen produceren en leveren. Daarnaast kunnen wij diverse blanco etiketten op rol voor u op maat maken die met een thermal transfer printer en bijbehorende printerlinten te bedrukken zijn. Zo kunt u op elk gewenst moment zelf labels printen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kostenbesparende papieren labels of zelfklevende etiketten van polyethyleen voor een langere levensduur. Als u zelf uw labels wilt ontwerpen, adviseren wij de label software van NiceLabel. Deze is gebruiksvriendelijk en de experts van NiceLabel hebben een softwarepakket ontwikkeld voor zowel eenmansbedrijven als multinationals.

ONE2ID TSC thermal transfer printer zelf etiketten printen
Ik wil meer informatie