Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Verpakkingslabels

Het correct labelen van dozen en verpakkingen voor transport en opslag lijkt een logische handeling, maar transportschade en manco’s door gebrekkige identificatie vormen nog steeds een te hoge kostenpost voor veel bedrijven. Slecht leesbare informatie op het etiket of de keuze voor het verkeerde labelmateriaal, waardoor het etiket loslaat, kan ervoor zorgen dat goederen zoekraken of zelfs verloren gaan.

ONE2ID produceert verpakkingslabels die u helpen de goederenstroom binnen uw bedrijf te optimaliseren en fouten in het verwerkingsproces te voorkomen.

ONE2ID barcode etiketten voor dozen

Traceer uw goederen met verpakkingslabels

Verpakkingslabels met een goed doordacht ontwerp zorgen voor een optimale interne en externe track & trace van uw goederen. De lay-out en de inhoud van de informatie die op het label komt te staan zijn bepalend voor een efficiënt werkproces dat zorgt voor tevreden klanten. ONE2ID ontwerpt uw labels volledig op basis van uw specificaties. Zo kunnen uw etiketten voorzien worden van:

  • Barcodes.
  • 2D codes zoals QR en datamatrix.
  • Teksten, zoals “Niet stapelen”, “Deze kant boven”, “Breekbaar” of “Ontvlambaar”.
  • Pictogrammen, bijvoorbeeld als identificatie van chemische producten die gevaarlijk kunnen zijn voor mens en milieu.
  • Een combinatie van bovenstaande informatie.
ONE2ID verpakkingslabels dozen breekbaar

Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij zelfklevende verpakkingslabels die zijn geoptimaliseerd voor uw toepassing. Gebruikt u een WMS in uw magazijn? Dan kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de grootte en de opmaak van de barcode op het etiket. Werken er veel wisselende of tijdelijke medewerkers in uw organisatie? Een combinatie van tekst en pictogram kan zorgen voor snelle herkenning, waardoor zij de werkzaamheden snel oppikken en zich eigen maken. Worden uw goederen geëxporteerd? Onze labels voldoen aan internationale richtlijnen.

Zelf verpakkingslabels maken

Zoals gezegd kan ONE2ID verpakkingslabels volledig volgens uw wensen produceren en leveren. Als u liever zelf uw labels wilt printen, kunnen wij diverse blanco etiketten op rol voor u op maat maken die u met een thermal transfer printer en bijbehorend printerlint zelf kunt bedrukken. Zo kunt u op elk gewenst moment zelf labels printen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kostenbesparende papieren labels of verwijderbare etiketten van polypropyleen. Als u zelf uw labels wilt ontwerpen, adviseren wij de gebruiksvriendelijke label software van Loftware NiceLabel.

Ik wil meer informatie