Hittebestendige etiketten

Industriële processen als verven, poedercoaten, solderen, chemisch voorbehandelen en natlakken stellen hoge eisen aan het type labels dat voor identificatie wordt gebruikt. De labels worden vaak blootgesteld aan hoge temperaturen, waarvoor u niet kunt volstaan met een eenvoudig papieren label. ONE2ID heeft een groot aanbod aan hittebestendige materialen die tot zeer hoge temperaturen kunnen worden gebruikt bij uw verschillende industriële toepassingen, zoals

ONE2ID kapton etiketten PCB printplaat
  • Voor, tijdens en na verven en poedercoaten.
  • Tijdens KTL lakprocessen.
  • Op metalen containers en boxen.
  • Tijdens soldeerprocessen.

Hittebestendige labelmaterialen

Polyester

Als u op zoek bent naar eenvoudige, hittebestendige stickers voor identificatie van uw materialen en machines, dan zijn onze veelzijdige typeplaatjes voor u de juiste oplossing. Deze krachtige polyester labels zijn standaard leverbaar in wit en zilver, geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen temperaturen tot +150°C.

ONE2ID typeplaatje automotive component idPolyimide

Werkt u binnen de elektronicabranche aan de productie van printplaten? Dan adviseren wij polyimide (Kapton®) labels. Deze etiketten kunnen tot +400°C gebruikt worden, waarna de identificatie nog steeds prima leesbaar is. Ideaal voor gebruik vóór, tijdens en na het PCB productieproces.


Void etiketten en Checkerboard

Industriële identificatie moet niet alleen lang leesbaar en scanbaar zijn, maar vaak ook goed beveiligd zijn tegen misbruik en fraude. Onze (mini) Void etiketten en Checkerboard labels hebben een hittebestendigheid tot +150°C. Deze beveiligingslabels laten bij verwijdering een afdruk achter op het oppervlak, zodat een eventuele poging tot verwijdering duidelijk zichtbaar is.


Aluminium

Voor de metalen productie- en verwerkingsbranche hebben we aluminium labels en tags van verschillende kwaliteiten die ontworpen zijn om gedurende langere tijd extreem hoge temperaturen tot +600°C te kunnen weerstaan. Hierna is de bedrukking nog prima uit te lezen met bijvoorbeeld een barcode scanner. De aluminium labels en tags kunnen worden gebruikt voor identificatie van bijvoorbeeld:

  • Inventaris.
  • Work-in-progress producten.
  • Staven en walsblokken.
  • Warme vloeistofpijpen.
  • Warmtebehandeling van veren.
  • Spoelen en stangen.
ONE2ID aluminium tags met barcode

Hittebestendige stickers: een duurzame investering

Dankzij onze jarenlange ervaring met labelproductie kennen wij de ins en outs van identificatie voor industriële toepassingen. Als u bij ons hittebestendige stickers bestelt, kunt u erop vertrouwen dat u lang profijt zult hebben van uw etiketten. Wij maken uw hittebestendige labels op maat volgens uw specificaties. Onze labelontwerpers kunnen uw stickers bijvoorbeeld voorzien van barcodes, QR codes en kleine (data)matrix codes, bedrijfslogo, pictogrammen, teksten en cijfers.

ONE2ID Polyimide kapton etiketten voor PCB

Wij streven ernaar onze dienstverlening en de kwaliteit van onze materialen te verbeteren met elke opdracht die wij afronden. Daarom testen wij onze materialen uitgebreid op duurzaamheid en bedrukking, waarbij de inktlinten zo op de materialen worden afgestemd dat wij een langdurige bedrukking kunnen garanderen, ook in omgevingen die een hoge hittebestendigheid vereisen.

Uw contactpersoon

Wij kunnen uw stickers voorbedrukt leveren volgens uw specificaties, maar u kunt er ook voor kiezen om blanco etiketten op rol te bestellen en zelf uw labels te bedrukken. Al onze hittebestendige materialen kunnen met een thermal transfer printer bedrukt worden, zelfs de aluminium tags. U bestelt simpelweg het blanco materiaal dat u nodig hebt in het gewenste formaat, zodat u de labels zelf kunt drukken met daarop de productspecifieke, variabele informatie.

Behalve over etiketten adviseren wij u ook graag over de juiste thermal transfer printer en bijbehorende printerlinten die zijn afgestemd op het door u bestelde materiaal. Zo bent u ervan verzekerd dat uw labels langdurig leesbaar zijn, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met labelexpert Anton Damen.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen