Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Labelmaterialen

Bij ONE2ID vindt u altijd het label dat u zoekt. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit o.a. diverse kunststof materialen, zoals polyester, vinyl en polypropyleen, maar ook papier en polyimide. Wij adviseren u graag over het materiaal dat het beste past in uw werkomgeving en bij uw toepassing. Onze labelexperts maken uw bestelling op maat volgens uw wensen. U kunt ook bij ons terecht voor gebruiksvriendelijke thermal transfer printers en bijbehorende printerlinten. Blader rustig door onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Een deel van ons assortiment vindt u ook in onze labelshop. Selecteer het materiaal, het formaat en het aantal en vraag direct een vrijblijvende offerte. Een van onze adviseurs neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken, zodat u een passende offerte krijgt.

Polyester

ONE2ID polyester zilver gemetalliseerd typeplaatje industrie

Polypropyleen

ONE2ID verwijderbaar polyester etiket automotive schade

Papier

ONE2ID LPN labels pallet id magazijnlabels barcode EAN code

Polyimide

ONE2ID hittebestendige labels kapton polyimide PCB

Vinyl

ONE2ID vinyl label geel draden en kabels

Polyurethaan

ONE2ID kabellabel blauw

Polyolefine

ONE2ID kabelcodering sleeves

Polyethyleen

ONE2ID hangtag met barcode magazijn en industrie

Labelmaterialen bestellen

Wilt u zelf barcodes gaan maken en etiketten gaan printen? Bekijk dan het standaardassortiment in onze labelshop en vraag een vrijblijvende offerte aan. Als u een ander formaat, een andere kleur of persoonlijk advies over een specifiek labelmateriaal wilt, neem dan contact op met Sales Manager Anton Damen via +31(0) 172 769 123 of vul ons online contactformulier in. Het is ook mogelijk om eerst samples aan te vragen, zodat u de labelmaterialen kunt testen. Zo kunt u bekijken welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing, voordat u een order plaatst.

Samples labelmateriaal aanvragen