Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Professionele montage en installatie

Het aanbrengen van een enkel magazijnlabel of een locatiebord is relatief snel gebeurd. Het wordt een ander verhaal wanneer uw complete magazijn voorzien moet worden van nieuwe stellinglabels, magazijnborden en vloeridentificatie. Om ervoor te zorgen dat u langdurig profijt kunt hebben van uw nieuwe etiketten, kunt u de installatie uitbesteden.

ONE2ID montage installatie borden bulklocatie opslag magazijn

Installatieservice

ONE2ID werkt samen met MDO Technics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in magazijninrichting in de breedste zin van het woord. Zo hebben zij veel ervaring met bijvoorbeeld montage en demontage van stellingen en het verhuizen van een compleet magazijn. Wanneer de ervaren teams van MDO Technics uw labels aanbrengen, bent u ervan verzekerd dat dit vakkundig en volgens afspraak gebeurt.

ONE2ID magazijnlabels installatie MDO

Als u gebruikt wilt maken van de installatieservice, kunt u dit bij de bestelling van uw magazijnlabels bespreken met uw labeladviseur. Hij kan u meer vertellen over het installeren van magazijnlabels en u doorverwijzen naar de juiste contactpersoon binnen MDO Technics, zodat u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden, de duur van het project en de verwachte kosten.

Schoonmaakservice

Voordat de etiketten kunnen worden aangebracht, is een grondige reiniging van uw stellingen en vloerlocaties noodzakelijk. Zelfs de krachtigste kleefstof is niet bestand tegen vuil, vocht en vettigheid. Als u de komende jaren geen omkijken wilt hebben naar uw labels, dienen deze te worden aangebracht op een oppervlak dat vrij is van stof, vuil en vocht.

Hebt u geen tijd hebt om zelf uw stellingen te reinigen? Huur dan een team van MDO Technics in, dat het schoonmaken op zich neemt. U kunt de schoonmaakservice ook combineren met de installatieservice om er zeker van te zijn dat de magazijnlabels volgens de juiste richtlijnen worden aangebracht.

ONE2ID schoonmaken stellingen magazijn MDO

Advies montage en installatie

Wilt u persoonlijk advies voor uw magazijn? Neem dan contact op met Sales Manager Anton Damen. Hij kan u ook meer informatie geven over onze installatiepartner en andere services die zij bieden zoals keuringen van stellingen en maatwerk constructies. Wilt u zelf uw magazijnlabels installeren? Vraag Anton dan om tips en advies of bekijk onze beschikbare installatietools.

Vraag het Anton
ONE2ID Anton Damen barcode labels