Professionele montage en installatie

Het aanbrengen van een enkel label of een tekstbord is relatief snel gebeurd. Het wordt een ander verhaal wanneer uw complete magazijn voorzien moet worden van nieuwe labels. Om ervoor te zorgen dat u langdurig profijt kunt hebben van uw nieuwe etiketten, kan ONE2ID u de installatie uit handen nemen. Ons ervaren team van labelexperts brengt uw labels vakkundig en snel aan voor een optimaal resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

ONE2ID montage installatie borden bulklocatie opslag magazijn

Zelf magazijnlabels aanbrengen

Wilt u liever zelf uw etiketten aanbrengen in uw magazijn of distributiecentrum? Lees dan eerst onderstaande tips van onze labelexperts.

  • Laat pas geverfde oppervlakken eerst drogen, zodat de verf goed gehecht is aan het oppervlak. Dit voorkomt dat de labels door eventueel vrijkomende gassen loskomen.
  • Gebruik hulpmiddelen, zoals een magnetische mal of meetlat, om de labels op dezelfde hoogte en breedte van elkaar te positioneren.
  • De etiketten worden op rollen geprint volgens de volgorde van de database die wij samen met u hebben opgesteld. Houd deze volgorde aan bij het aanbrengen om snel te werken en kostbare tijd en geld te besparen.
  • Breng horizontale stellinglabels van links naar rechts aan. Op deze manier kunt u de palletstelling ligger voor ligger efficiënt afwerken.
  • Breng picklocatielabels per vak aan, afhankelijk van de indeling van de locatie.
  • Gebruik ons slimme ID-RAIL systeem om uw bulklocatieborden overzichtelijk op te hangen.
ONE2ID montage en installatie van labels

Algemene tips voor applicatie

  • Verwijder eventueel aanwezige (magneet)labels op het oppervlak. Als u hebt gekozen voor Block Out labels kunnen deze direct over de bestaande etiketten worden geplakt.
  • Maak het oppervlak waarop de labels worden aangebracht eerst vetvrij, stofvrij en droog, en verwijder ander loszittend materiaal, zodat de kleefstof (lijm) het beste kan hechten. Dit geldt ook voor nieuw aan te brengen magneetlabels.
  • Plak het label op het oppervlak en druk het goed aan, zodat de kleefstof zich goed kan verspreiden en zowel aan het oppervlak als het labelmateriaal hecht. Gebruik een handige squeegee (rakel) van ONE2ID voor het aandrukken van het etiket.
  • Bij het aanbrengen van labels speelt temperatuur een belangrijke rol. Drukgevoelige kleefstoffen hechten sneller aan warme dan aan koude oppervlakken. Op een warm oppervlak verspreidt de kleefstof zich namelijk sneller voor een groter kleefoppervlak en betere hechting.
ONE2ID tips voor zelf etiketten aanbrengen magazijn

Vragen en advies

Hebt u nog vragen over het aanbrengen van uw barcode etiketten? Bel ons op +31 (0)172 769 123 en wij helpen u verder. Als u er toch voor kiest om uw labels door ONE2ID te laten aanbrengen, mail ons dan voor een prijsopgave van onze montageservice.

Prijsopgave aanvragen