Bevestigen van locatieborden

In uw magazijn is de keuze voor het type identificatie van de bulklocaties mede afhankelijk van de hoeveelheid werkverkeer. Wanneer heftrucks en reachtrucks dagelijks af- en aanrijden, is vloeridentificatie niet aan te bevelen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor PVC-borden die u bevestigt aan het plafond. Er zijn verschillende opties om de magazijnborden aan uw plafond te bevestigen:

  • ophangen met potmagneten en kettingen.
  • ophangen met kettingen aan een stalen buis.
  • vastschroeven of bevestigen met tie-wraps.
  • bevestigen aan een staaldraad.
  • ophangen met het ID-RAIL systeem.

Potmagneten en kettingen

ONE2ID borden met reflectief etiket scannen bulklocatie inbound outbound

Als uw plafond is samengesteld uit golfplaten, metaal of stalen balken en niet heel hoog is, kunt u locatieborden bevestigen met kettingen, haken en krachtige potmagneten. Elke magneet kan per stuk 10 kilo dragen, dus u bent ervan verzekerd dat de borden langdurig op hun plek blijven hangen.

PVC of stalen buis

Een andere optie is het bevestigen van locatieborden aan een buis. De kettingen worden om de buis gewikkeld, waarna de borden met haken worden vastgemaakt. In het geval van een houten plafond kunt u gebruik maken van schroefogen of schroefhaken, waaraan u de kettingen bevestigt. Als u borden vastmaakt aan de kopse kant van een palletstelling, kunt u ook kiezen voor tie-wraps.

Staaldraad

Afhankelijk van het type bord dat u kiest, kunt u een staaldraad spannen boven de bulklocaties. U kunt de magazijnborden, zoals ons clip-on bord, dan simpelweg om de staaldraad bevestigen. Dit maakt het eenvoudig om borden te verplaatsen en vervangen, wanneer opslaglocaties wijzigen of komen te vervallen.

ONE2ID locatieborden magazijn ophangen staaldraad

ID-RAIL Systeem

ONE2ID magazijnborden bulklocatie bevestigen ID-RAIL

Als de voorraadlocaties in uw magazijn zich direct naast elkaar bevinden, is ons ID-RAIL systeem een slimme oplossing. Hiermee kunt u alle locatieborden op dezelfde hoogte hangen en creëert u een overzichtelijke werkomgeving die efficiëntie bevordert en het maken van fouten helpt voorkomen. Ook als er geen mogelijkheid is om de identificatie te bevestigen aan de stellingen, is het ID-RAIL systeem een geschikte oplossing.

Advies over het bevestigen van locatieborden

Om de goederenstroom in uw magazijn dagelijks zo goed en snel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat bulklocaties gemakkelijk gescand en gelezen kunnen worden vanuit een heftruck, een man-up of vanaf de grond. Sales Manager Jeroen Wijs kan u meer vertellen over het type bord dat geschikt is voor uw magazijn en hoe u dit het beste kan bevestigen.

Als u de montage liever uitbesteedt, kunnen wij de installatie van de borden laten verzorgen door onze ervaren partner MDO Techniek. Neem contact op met Jeroen via +31 (0)172 769 123 voor meer informatie of om een afspraak of videogesprek in te plannen.

ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur

Download hier onze brochure Magazijnborden

ONE2ID brochure magazijnborden locatieborden