Overzichtelijke palletstelling labels

Een goed ingedeeld magazijn is een essentieel onderdeel van het logistieke proces. Hierbij valt te denken aan efficiënte rij- en looproutes, overzichtelijk voorraadbeheer en natuurlijk duidelijke identificatie van uw palletstellingen, doorrolstellingen, inrijstellingen, draagarmstellingen en picklocaties. Als specialist in het produceren van locatielabels voor magazijn en logistiek kan ONE2ID u hierbij ondersteunen.

ONE2ID stellinglabels magazijn

Barcode labels met kleurcodering

De dynamiek van onze huidige economie vraagt van magazijnen en logistieke centra om aan steeds meer eisen te voldoen. De constant toenemende vraag naar snellere leveringen legt bovendien meer druk op de output binnen de logistiek. Het risico op oververmoeide werknemers die onverhoopt fouten maken wordt hiermee groter. Daarom adviseren wij het gebruik van locatielabels met kleurcodering en hoogtekleuren voor uw pallet- en doorrolstellingen. Deze dragen significant bij aan een snelle doorstroom van goederen in uw magazijn.

ONE2ID magazijnlabels stellingen met kleuren

Hoe werkt het?

U brengt het multikleuren label aan op de eerste ligger van uw palletstellingen, waar het gescand kan worden. Vervolgens brengt u op de diverse niveaus de bijbehorende hoogtekleuren aan. De palletniveaus zijn hiermee voorzien van effectieve identificatie die snel te herkennen is. Dankzij het gemak van kleurherkenning worden uw operators minder belast, waardoor zij, naarmate de dag vordert, alerter blijven en minder gevoelig zijn voor het maken van fouten. Hierdoor neemt het aantal pickerrors af in uw magazijn af en groeit het aantal tevreden klanten. Het is ook mogelijk om hoogtekleuren met barcode te bestellen voor scannen op hoogte, bijvoorbeeld wanneer u werkt met reachtrucks.

Welk palletstelling labels zijn geschikt voor u?

ONE2ID maakt uw locatielabels volledig voor u op maat. In onze kennisbank vindt u voorbeelden van de ontwerpen die wij reeds hebben gemaakt voor onze klanten. Om te bepalen welk type label het beste past binnen uw magazijn, maken wij een afspraak bij u op locatie. Zo kunnen wij een correcte analyse maken van uw situatie en uw wensen in kaart brengen. Hiervoor kijken wij onder andere naar:

  • Het type stelling in uw magazijn: palletstelling, doorrolstelling, inrijstelling of draagarmstelling.
  • De kleur van uw stellingen.
  • De hoogte, breedte en het profiel van de liggers en staanders.
  • Het materiaal van uw huidige locatielabels (permanent, non-permanent, magneet).
  • Het ontwerp van uw huidige labels (barcode, oogleesbare tekst, pijlen, controlegetallen).
  • De afstand voor het lezen en scannen van het label.
  • De gebruikte lichtbronnen (TL, LED etc.).
  • Het type scanner dat uw operators gebruiken.
  • Het gebruik van 1D of 2D barcodes, teksten, kleuren en pijlen.
ONE2ID magazijnlabels inrijstelling

U ziet, wij denken met u mee om u werk uit handen te nemen en kosten te besparen. Wij analyseren bijvoorbeeld uw barcodes om te zien hoe wij het aantal karakters kunnen vormgeven in een tekst, die duidelijk te lezen en herkennen is voor uw order pickers. Gebruikt u liever standaard gele magazijnlabels? Ook deze kunnen wij op maat voor u ontwerpen.

ONE2ID labels magazijnstellingen pallets

Installatie magazijnlabels

Download onze gratis stap-voor-stap handleiding voor een snelle, nauwkeurige en efficiënte installatie van uw magazijnlabels. Als u de installatie van de palletstelling labels niet zelf kunt of wilt doen, kan onze partner MDO Technics deze taak op zich nemen. Zij beschikken over diverse teams die ervaren zijn in het installeren van stellinglabels, picklabels (ook voor paternosterkasten, Kardex kasten of Modula liften), locatieborden en vloeridentificatie. Meer informatie vindt u in onze brochure.

ONE2ID magazijnlabels installatie MDO
ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur

Uw contactpersoon

Wilt u meer weten over de barcode labels die wij voor uw palletstellingen op maat kunnen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Sales Manager Jeroen Wijs via +31 (0)172 769 123 voor een gratis assessment. Hij geeft u graag persoonlijk advies en tips voor het optimaliseren van uw magazijninrichting.

Stuur Jeroen een mail

Download hier onze brochure Magazijn & Logistiek

ONE2ID magazijnlabels barcode labels locatieborden

Meer producten

Montage & installatie

ONE2ID montage installatie borden bulklocatie opslag magazijn

Pickstelling labels

ONE2ID warehouse labels order pick racking

Locatieborden

ONE2ID stelling bord gangpad magazijn