Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Video’s Magazijn & Logistiek

Magazijnlabels aanbrengen

Enkele nuttige tips wanneer u zelf stellinglabels gaat installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Gebruik een mal om er zeker van te zijn dat u de labels op gelijke afstand van elkaar aanbrengt. Als de stellingen in uw magazijn geen vlakke liggers hebben, kunt u een squeegee (rakel) gebruiken. Squeegees zijn een handig hulpmiddel om de etiketten goed aan het oppervlak te laten hechten.

Op onze pagina met informatie over installatietools vindt u meer hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij het opplakken van uw magazijnlabels.

Wilt u de montage van de magazijnlabels liever uitbesteden? Vraag dan een offerte aan.

Download montage-instructies

Vloerframes monteren

Als heftrucks in uw magazijn af en aan rijden en regelmatig met pallets over de vloer schuiven, zijn onze floor frames een slimme oplossing voor identificatie. U kunt deze frames gemakkelijk met industriële kit op de magazijnvloer bevestigen. Bekijk onze instructievideo voor een stap-voor-stap handleiding. De floor frames zijn verkrijgbaar in een standard en een extreme versie, afhankelijk van het werkverkeer in uw magazijn. Gedetailleerde informatie over de vloerframes vindt u op onze pagina over vloerlabels.

Wilt u weten of de floor frames ook geschikt zijn voor uw magazijnvloer? Neem dan contact op met onze labeladviseurs.

Download montage-instructies

Label adapter etiket

Kratten en bakken in het magazijn zijn opslagmiddelen waarvan de inhoud vaak gewijzigd wordt. Niettemin moeten deze kratten en bakken wel gelabeld worden. Om te voorkomen dat u continu aan het schoonmaken bent of labels aan het overplakken bent, hebben wij een speciaal etiket ontworpen: de label adapter. Dankzij de speciale constructie van dit etiket, ook wel bekend als “place label here” etiket”, kunt u elk permanent labelmateriaal gemakkelijk verwijderen zonder lijmresten of residu achter te laten. Papier, polypropyleen, vinyl, het is allemaal geen probleem voor de label adapter. De ideale oplossing voor barcode labels zoals LPN labels, handling unit labels of URN labels.

Wilt u meer informatie over de label adapter of samples aanvragen? Neem dan contact op met onze labeladviseurs.

Vraag samples aan

Whiteboard magneetlabels

In veel magazijnen kiest men voor magneetlabels vanwege het gemak van aanbrengen en verwijderen. Onze whiteboard magnetische etiketten maken uw werk nog makkelijker. Deze kunt u namelijk beschrijven en weer uitwissen. Ideaal voor aanduiding van tijdelijke locaties of producten.

Net als bij een whiteboard gebruikt u speciale markers om de magneetlabels te beschrijven en een whiteboardwisser om uw tekst te verwijderen. Ons productieteam kan deze speciale magneten blanco voor u produceren in het formaat dat u zoekt, of deels voorbedrukt, bijvoorbeeld met een logo of pictogram.

Vraag samples aan