Video’s Magazijn & Logistiek

Magazijnlabels aanbrengen

Enkele nuttige tips wanneer u zelf stellinglabels gaat installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Gebruik een mal om er zeker van te zijn dat u de labels op gelijke afstand van elkaar aanbrengt. Als de stellingen in uw magazijn geen vlakke liggers hebben, kunt u een squeegee (rakel) gebruiken. Squeegees zijn een handig hulpmiddel om de etiketten goed aan het oppervlak te laten hechten.

Op onze pagina met informatie over installatietools vindt u meer hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij het opplakken van uw magazijnlabels.

Wilt u de montage van de magazijnlabels liever uitbesteden? Vraag dan een offerte aan.

Download montage-instructies

Vloerframes monteren

Als heftrucks in uw magazijn aan- en afrijden, zijn onze floor frames een slimme oplossing voor identificatie. U kunt deze frames gemakkelijk met industriële kit op de magazijnvloer bevestigen. Bekijk onze instructievideo voor een stap-voor-stap handleiding. De floor frames zijn verkrijgbaar in een standard en een extreme versie, afhankelijk van het werkverkeer in uw magazijn. Gedetailleerde informatie over de vloerframes vindt u op onze pagina over vloerlabels.

Wilt u weten of de floor frames ook geschikt zijn voor uw magazijnvloer? Neem dan contact op met onze labeladviseurs.

Download montage-instructies