Over ONE2ID

Elke klant en elk project is anders. Daarom werken onze labeladviseurs graag met u samen om (barcode) etiketten te creëren die volledig zijn aangepast aan uw werksituatie. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw etiketten bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Wanneer u samenwerkt met de labelexperts van ONE2ID, kunt u vertrouwen op onze 5 beloftes:

  • Effectieve oplossingen
  • Professionele ondersteuning
  • Concurrerende prijzen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Levering binnen budget en op tijd
ONE2ID advies labelconsult op maat magazijnlabels

Wij adviseren u graag over het labelontwerp dat het beste past bij de toepassing in uw werkomgeving, of dat nu gaat om minuscule, hittebestendige labels voor datacommunicatie, blanco krimpkousen (sleeves) voor draadcodering of uitgebreide etiketten met hoogtekleuren voor uw stellingen.

Onze labelexperts hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van barcode labels en identificatie-oplossingen. Wij weten dan ook dat de ene barcode de andere niet is. Daarom passen wij de lay-out van het gehele label, dus niet alleen de barcode en het formaat van het etiket, aan uw werksituatie aan, en niet andersom. Indien gewenst kunnen wij zelfs het gehele labeltraject voor u verzorgen, van advies tot installatie.

Wij geloven in eenduidige communicatie en korte lijnen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze verwerkingssnelheid is hoog en wij maken louter gebruik van hoogwaardige materialen en moderne machines, waarmee wij een perfect product voor uw toepassing kunnen garanderen. Meer weten? Lees dan onze FAQ of mail ons.

Goede service betaalt zichzelf terug in goede referenties.
Barry Wevers
Heutink B.V. – Rijssen

ONE2ID label advies logistieke en industriële etiketten