Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Over ONE2ID

ONE2ID is een productiebedrijf in Alphen aan den Rijn, dat sinds de oprichting in 2012 is uitgegroeid tot dé expert in maatwerk barcode labels en blanco etiketten voor complexe toepassingen binnen de industrie en logistiek. Kort gezegd, als u een vraag heeft over labelmaterialen en barcodes, dan heeft ONE2ID het antwoord. Klik op onderstaande afbeelding voor een gedetailleerd overzicht van onze werkwijze.

ONE2ID typeplaatjes asset tags eigendomsregistratie

Wat kunt u van ons verwachten?

ONE2ID is uniek in oplossingen en uniek in vakmensen. Als expert in ons vakgebied kunnen wij u helpen door persoonlijk advies te geven en kennis te delen. Wij denken in mogelijkheden en werken effectief en efficiënt. Niet harder, maar slimmer werken. Onze medewerkers begeleiden u tijdens elke stap van het orderproces, zodat u precies weet wat u wanneer kunt verwachten. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid en luisteren goed naar uw verwachtingen. Onze ambitie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het streven naar innovatie. Elk project een beetje beter. Wij onderscheiden ons van andere labelproducenten door onze persoonlijke betrokkenheid, vernieuwende ontwerpen en oog voor detail.

ONE2ID verwijderbaar polyester etiket automotive schade
ONE2ID magazijnlabels modula lift kardex kasr pick labels
ONE2ID pallet ID warehouse labels serial numbers
ONE2ID magneet etiketten met barcode magazijn

Wat is het voordeel voor u als ONE2ID uw labels ontwerpt?

Onze adviseurs houden zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwerpen en produceren van blanco etiketten en voorbedrukte labels. Heeft u een specifiek labelontwerp nodig of een labelmateriaal dat aan hoge eisen moet voldoen? Ons ervaren productieteam gaat geen uitdaging uit de weg. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van barcode labels voor toepassingen binnen een breed scala aan bedrijfstakken. Of het nu gaat om minuscule, hittebestendige labels voor elektronica en datacommunicatie, blanco krimpkousen (sleeves) voor draadcodering of multikleuren palletstelling labels voor uw magazijn, onze labelspecialisten draaien er hun hand niet voor om. Onze innovatieve labelontwerpen gecombineerd met moderne productietechnieken hebben al voor menig bedrijf uitkomst gebracht.

ONE2ID barcode labels printen logistiek en industrie

Dankzij onze eenduidige communicatie weet u bovendien precies waar u aan toe bent. Het hele project, van aanvraag tot levering, kan dan ook snel gaan bij ONE2ID. Bent u bezig met een project en wilt u persoonlijk advies? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag. Met de beste oplossing voor elke barcodevraag is ONE2ID is de enige barcodespecialist die u nodig heeft.

Vertel ons wat u nodig heeft

Goede service betaalt zichzelf terug in goede referenties.
Barry Wevers
Heutink B.V. – Rijssen