Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Over ONE2ID

Heeft u een vraag over barcodes? Dan heeft ONE2ID het antwoord. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het ontwerpen van barcode labels voor toepassingen binnen een breed scala aan bedrijfstakken. Of het nu gaat om minuscule, hittebestendige labels voor elektronica en datacommunicatie, blanco krimpkousen (sleeves) voor draadcodering of multikleuren palletstelling labels voor uw magazijn, onze labelspecialisten draaien er hun hand niet voor om.

Klik op onderstaande afbeelding voor een gedetailleerd overzicht van onze werkwijze.

ONE2ID typeplaatjes asset tags eigendomsregistratie

Wat kunt u van ons verwachten?

Barcodes zijn onze specialiteit, etiketten onze passie. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij ons altijd een op maat gemaakt product krijgt dat voldoet aan uw eisen. Wij onderscheiden ons van andere labelproducenten door onze persoonlijke betrokkenheid, vernieuwende ontwerpen en oog voor detail. Ons team streeft ernaar voor u een passende identificatie-oplossing te maken die uw werkprocessen makkelijker en efficiënter maakt.

Heeft u een specifiek labelontwerp nodig of een labelmateriaal dat aan hoge eisen moet voldoen? Ons productieteam gaat geen uitdaging uit de weg. Onze innovatieve labelontwerpen gecombineerd met moderne productietechnieken hebben al voor menig bedrijf uitkomst gebracht. Vertel ons uw wensen. Wij denken graag met u mee.

ONE2ID verwijderbaar polyester etiket automotive schade
ONE2ID magazijnlabels modula lift kardex kasr pick labels
ONE2ID pallet ID warehouse labels serial numbers
ONE2ID magneet etiketten met barcode magazijn

Wat is het voordeel voor u als ONE2ID uw labels ontwerpt?

Onze adviseurs houden zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwerpen en produceren van blanco etiketten en voorbedrukte labels. Voor ons is een etiket meer dan een sticker en dat merkt u direct aan onze werkwijze. Wij benaderen elk project met een grote dosis vakkennis, een professionele aanpak en een frisse blik. U kunt er bij ons op vertrouwen dat u de juiste identificatie-oplossing voor uw toepassing krijgt.

ONE2ID barcode labels printen logistiek en industrie

Dankzij onze eenduidige communicatie weet u bovendien precies waar u aan toe bent. Het hele project, van aanvraag tot levering, kan dan ook snel gaan bij ONE2ID. Bent u bezig met een project en wilt u persoonlijk advies? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag. Met de beste oplossing voor elke barcodevraag is ONE2ID is de enige barcodespecialist die u nodig heeft.

Goede service betaalt zichzelf terug in goede referenties.
Barry Wevers
Heutink B.V. – Rijssen