Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Over ONE2ID

ONE2ID is een productiebedrijf in Alphen aan den Rijn, dat sinds de oprichting in 2012 is uitgegroeid tot dé expert in maatwerk barcode labels en blanco etiketten voor complexe toepassingen binnen de industrie en logistiek. Kort gezegd, als u een vraag heeft over labelmaterialen en barcodes, dan heeft ONE2ID het antwoord.

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een kijkje achter de schermen.

Wat kunt u van ONE2ID verwachten?

ONE2ID is uniek in oplossingen en uniek in vakmensen. Als expert in ons vakgebied kunnen wij u helpen door persoonlijk advies te geven en kennis te delen. Wij denken in mogelijkheden en werken effectief en efficiënt. Niet harder, maar slimmer werken. Onze medewerkers begeleiden u tijdens elke stap van het orderproces, zodat u precies weet wat u wanneer kunt verwachten.

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid en luisteren goed naar uw verwachtingen. Onze ambitie is het leveren van hoogwaardige producten, streven naar innovatie en verbeteren van onze producten en services bij elk nieuw project. Wij onderscheiden ons van andere labelproducenten door onze persoonlijke betrokkenheid, vernieuwende ontwerpen en oog voor detail.

ONE2ID verwijderbaar polyester etiket automotive schade
ONE2ID magazijnlabels modula lift kardex kasr pick labels
ONE2ID pallet ID warehouse labels serial numbers
ONE2ID magneet etiketten met barcode magazijn

De hoogwaardige labels van ONE2ID maken ons werk gemakkelijker en sneller, waardoor we onze taken efficiënt kunnen uitvoeren. Met ONE2ID kunnen we vertrouwen op duurzame labels van uitstekende kwaliteit, die voldoen aan onze behoeften en zorgen voor nauwkeurige gegevensregistratie. Dankzij ONE2ID kunnen we onze werkprocessen optimaliseren en fouten minimaliseren, waardoor onze productiviteit stijgt.
Bolton Adhesives – Goes

Directeur Anton Damen over ONE2ID

Onze missie is het ontwikkelen en produceren van unieke barcodeproducten voor een selecte groep industrieën en bedrijven. Bij ONE2ID maken wij klantspecifieke identificatieoplossingen door unieke materialen en hoogwaardige productiemachines te combineren met onze diepgaande kennis van industriële en logistieke toepassingen.

Wat betekent dit voor u? U kunt kostenbesparend werken dankzij onze innovatieve barcode- en labeloplossingen. U hebt een grotere keuze uit producten en baanbrekende oplossingen, omdat wij inspelen op vragen vanuit de markt. Dankzij ons streven naar innovatie krijgt u altijd de beste oplossing voor uw toepassing.

ONE2ID barcode labels Anton Damen

Wat is het voordeel voor u als ONE2ID uw labels ontwerpt?

Onze adviseurs houden zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwerpen en produceren van blanco etiketten en voorbedrukte labels. Heeft u een specifiek labelontwerp nodig of een labelmateriaal dat aan hoge eisen moet voldoen? Ons ervaren productieteam gaat geen uitdaging uit de weg. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van barcode labels voor toepassingen binnen een breed scala aan bedrijfstakken.

Of het nu gaat om minuscule, hittebestendige labels voor elektronica en datacommunicatie, blanco krimpkousen (sleeves) voor draadcodering of multikleuren palletstelling labels voor uw magazijn, onze labelspecialisten draaien er hun hand niet voor om. Onze innovatieve labelontwerpen gecombineerd met moderne productietechnieken hebben al voor menig bedrijf uitkomst gebracht.

Dankzij onze eenduidige communicatie weet u bovendien precies waar u aan toe bent. Het hele project, van aanvraag tot levering, kan dan ook snel gaan bij ONE2ID. Bent u bezig met een project en wilt u persoonlijk advies? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag.

Ik heb een vraag over labels