Over ONE2ID

Elke klant en elk project is anders. Daarom werken onze labeladviseurs graag met u samen om (barcode) etiketten te creëren die volledig zijn aangepast aan uw werksituatie. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw etiketten bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Wanneer u samenwerkt met de labelexperts van ONE2ID, bent u verzekerd van:

  • Effectieve oplossingen
  • Professionele ondersteuning
  • Direct contact met de fabrikant
  • Tevredenheidsgarantie
  • Levering binnen budget en op tijd

Wij adviseren u graag over het labelontwerp dat het beste past bij de toepassing in uw werkomgeving, of dat nu gaat om minuscule, hittebestendige labels voor elektronica en datacommunicatie, blanco krimpkousen (sleeves) voor draadcodering of uitgebreide palletstelling labels met hoogtekleuren voor uw stellingen.

ONE2ID magazijnlabels stellingen met kleurcodering

Onze labelexperts hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van barcode labels en identificatie-oplossingen. Wij weten dan ook dat de ene barcode de andere niet is. Daarom passen wij de lay-out van het hele label volledig aan uw werksituatie aan. Indien gewenst kunnen wij zelfs het complete labeltraject voor u verzorgen, van advies tot installatie.

ONE2ID blanco etiketten en barcode labels

Wij geloven in eenduidige communicatie en korte lijnen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze verwerkingssnelheid is hoog en wij maken louter gebruik van hoogwaardige materialen en moderne machines, waarmee wij een perfect product voor uw toepassing kunnen garanderen. Meer weten? Lees dan onze pagina met veelgestelde vragen of mail ons.

Goede service betaalt zichzelf terug in goede referenties.
Barry Wevers
Heutink B.V. – Rijssen