Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Fraudebestendige labels

Fraudebestendige labels zijn zeer veelzijdig. Met één label kunt u serienummers en barcodes communiceren en tegelijkertijd de kwaliteitsuitstraling van het product weergeven, zorgen voor merkbescherming en eventuele (poging tot) fraude aantonen.

ONE2ID checkerboard label security fraudebestendig beveiliging
ONE2ID keuringsstickers fraudebestendige etiketten apparaten machines keuring

U kunt fraudebestendige labels gebruiken als asset tags om uw producten te identificeren en te beschermen tegen misbruik. Dit type etiket biedt daarnaast mogelijkheden voor een snelle interne track & trace, bijvoorbeeld binnen de elektronicabranche of de elektrische industrie. Fraudebestendige materialen kunnen ook worden gebruikt voor keuringsstickers die jaarlijks vervangen dienen te worden, voor seal stickers om verpakkingen af te sluiten (te sealen) of voor keuringsstickers NEN 3140. Indien gewenst, printen wij uw keuringslabels of inspectiestickers met logo.

Het gebruik van fraudebestendige labels is een effectieve manier om uw producten te beschermen tegen vervalsing en onrechtmatig gebruik of om aan te tonen dat de producten ook daadwerkelijk door uw bedrijf zijn vervaardigd.

Fraudebestendige labelmaterialen

ONE2ID heeft verschillende soorten materialen waarmee u uw producten kunt beveiligen tegen fraude, vervalsing of namaak, zoals:

  • Zilveren polyester etiketten met een schaakbord patroon (checkerboard).
  • Destructible etiketten van polyethyleen of fragmenteerbaar vinyl die afbrokkelen bij verwijdering.
  • Transparante polyester labels met geïntegreerde hologrammen en VOID patronen.

ONE2ID fraudebestendige labels VOID etiket checkerboard
ONE2ID security fraudebestendig label destructible

De Checkerboard polyester etiketten laten een duidelijk zichtbare markering achter op het oppervlak wanneer deze verwijderd worden, te weten een schaakbordpatroon. Dit type label kan niet worden hergebruikt, dus het bewijs dat er een poging is gedaan om het label te verwijderen, blijft altijd zichtbaar. Destructible labels leveren een nog duidelijkere indicatie dat het label is aangetast, want deze brokkelen af tijdens het verwijderen. Beide producten worden vaak gebruikt als seal stickers. Een andere optie om uw producten te beveiligen is met labels die bedrukt zijn met een hologram of infrarood inkt. Hiermee is de identificatie van uw producten zichtbaar of onzichtbaar beschermd tegen namaak.

Uw contactpersoon

Onze labelexperts maken uw fraudebestendige labels volledig voor u op maat. Zij kunnen de labels voorzien van barcodes, 2D codes zoals QR en datamatrix, teksten, cijfers, pictogrammen en logo’s. U kiest het materiaal, het formaat, de bedrukking en de kleur en wij produceren de labels volgens uw specificaties.

Neem contact op met Sales Manager Anton Damen voor persoonlijk advies of om samples aan te vragen.

Stuur Anton een mail
ONE2ID barcode labels Anton Damen