Fraudebestendige labels

Het identificeren van uw producten met fraudebestendige labels draagt bij aan een nauwkeurig inventarisbeheer. Het biedt daarnaast mogelijkheden voor een snelle, interne track & trace, bijvoorbeeld binnen de elektronicabranche of de elektrische industrie. Maar belangrijker nog, het is een effectieve manier om uw producten te beschermen tegen vervalsing en onrechtmatig gebruik of om aan te tonen dat de producten ook daadwerkelijk door uw bedrijf zijn vervaardigd.

Fraudebestendige labels zijn zeer veelzijdig. Met één label kunt u serienummers en barcodes communiceren en tegelijkertijd de kwaliteitsuitstraling van het product weergeven, zorgen voor merkbescherming en eventuele (poging tot) fraude aantonen.

ONE2ID checkerboard label security fraudebestendig beveiliging

Fraudebestendige labelmaterialen

ONE2ID heeft verschillende soorten materialen waarmee u uw producten kunt beveiligen tegen fraude, vervalsing of namaak, zoals:

  • Polyester mini VOID etiketten in wit of zilver.
  • Witte of zilveren polyester etiketten met een schaakbord patroon (checkerboard).
  • Polyethyleen Destructible etiketten die afbrokkelen bij verwijdering.
  • Transparante polyester labels met geïntegreerde hologrammen en VOID patronen.
ONE2ID fraudebestendig VOID etiket

De mini VOID en Checkerboard polyester etiketten laten een markering achter op het oppervlak wanneer deze verwijderd worden, respectievelijk het woord “VOID” of een schaakbordpatroon. Dit type label kan niet worden hergebruikt, dus het bewijs dat er een poging is gedaan om het label te verwijderen, blijft altijd zichtbaar. Destructible labels leveren een nog duidelijkere indicatie dat het label is aangetast, want deze brokkelen af tijdens het verwijderen. Een andere optie om uw producten te beveiligen is met labels die bedrukt zijn met een hologram of infrarood inkt. Hiermee is de identificatie van uw producten zichtbaar of onzichtbaar beschermd tegen namaak.


Op maat gemaakt

Alle fraudebestendige labels worden voor u op maat gemaakt door onze labelexperts. Zo kunnen wij de labels voorzien van barcodes, 2D codes zoals QR en datamatrix, teksten, cijfers, pictogrammen en logo’s. U kiest het materiaal, het formaat, de bedrukking en de kleur en wij produceren de labels volgens uw specificaties. Wilt u de labels eerst testen? Vraag dan samples aan.

Vraag samples aan