Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Service, kwaliteit en maatwerk

Voor al uw vragen en wensen op het gebied van industriële en logistieke identificatie kunt u bij ONE2ID terecht. Wij verzorgen het volledige ontwerp- en productietraject voor u, waarbij service en kwaliteit bij ons voorop staan. Hierbij gaan wij verder waar andere labelproducenten stoppen. Maatwerk is onze kracht bij het ontwerpen en produceren van uw voorbedrukte of blanco labels.

ONE2ID magazijnlabels etiketten printen watervaste stickers hittebestendige etiketten

Wat betekent maatwerk voor u?

Maatwerk is een term die u op veel bedrijfswebsites tegenkomt. Elk bedrijf levert maatwerk of streeft ernaar maatwerk te leveren, maar wat betekent dat precies? En, nog belangrijker, wat betekent het voor u? Maatwerk voor ONE2ID is meer dan het inlezen van uw data, het maken van een barcode en het printen van de labels. De labels die u bij ons bestelt, zijn in elk opzicht voor uw toepassing geoptimaliseerd, zodat u:

  • snel uw investering kunt terugverdienen.
  • de efficiëntie van uw werkprocessen kunt verhogen.
  • de levensduur van uw labels kunt verlengen.

Wanneer u bij ONE2ID uw labels bestelt, streven wij ernaar u zo snel mogelijk uw investering terug te laten verdienen. Hoe doen wij dit? Wij verdiepen ons in uw toepassing, uw werkomgeving en de uitdagingen waar u tegenaan loopt bij het labelen. Denk bijvoorbeeld aan extreem hoge temperaturen (+500°C), langdurige blootstelling aan UV-licht of moeilijk beplakbare oppervlakken.

ONE2ID zelf barcode maken etiketten printen magazijnlabels industriële labels

Wij denken met u mee over het labelontwerp, het labelmateriaal, en de kleur en inhoud van het label. Het doel is ervoor te zorgen dat de etiketten bijdragen aan het verhogen van de efficiëntie van uw werkprocessen. Bent u op zoek naar voorbedrukte labels met tekst, logo en/of barcode? Dan kijken wij samen met u naar de scanners die u gebruikt, de locatie waar de labels worden geplakt, de lichtbronnen op uw werklocatie, het formaat van het label en het type barcode dat het meest geschikt is voor u.

Waarom kiest u voor maatwerk?

In een tijd waarin tijd en geld besparen eerder noodzaak dan een keuze zijn, kiezen veel bedrijven ervoor om zelf online barcodes te maken en etiketten te printen. Dit lijkt op het eerste gezicht een voordelige en snelle oplossing, maar er zitten wat haken en ogen aan.

Onleesbare barcode

Een gratis online barcodegenerator heeft vaak een beperkte keuze aan barcodes, de resolutie van de barcode is te laag of er zijn te weinig ontwerpopties. Hierdoor is de barcode niet geoptimaliseerd voor uw toepassing en kunt u deze niet goed of helemaal niet scannen. Uiteindelijk kost het u de tijd die u juist had willen besparen en mist u de efficiëntieslag die u had willen maken.


ONE2ID barcode etiketten labelfabrikant blanco stickers printen

Slechte kwaliteit labelmateriaal

Een ander pad dat veel bedrijven bewandelen, is het gebruiken van een labelmateriaal van mindere kwaliteit. Het klopt dat u hiermee op de korte termijn geld bespaart, maar het zorgt er ook voor dat de etiketten over het algemeen niet lang meegaan. Het materiaal laat los, brokkelt af of smelt. Dit kan voorkomen wanneer u in een omgeving werkt waar standaard labelmaterialen niet voldoen. Uw voordelige labels blijken in dat geval juist een duurdere oplossing te zijn. Speciaalmaterialen, bijvoorbeeld labelmaterialen die bestand zijn tegen chemicaliën, industriële schoonmaakmiddelen of extreem lage temperaturen (-196°C), zijn in dat geval de beste keuze.


ONE2ID barcode labels magazijnlabels locatieborden kabelcodering

Slechte kwaliteit print

Wat wij ook regelmatig zien bij ons bezoek aan klanten, is dat zij kiezen voor het printen van een vel papier met daarop een tekst of een barcode. Laserprinters en andere standaard kantoorprinters leveren echter niet de kwaliteit die onze productiemachines kunnen leveren. Bovendien is regulier printpapier niet bestand tegen langdurig gebruik en de eisen die binnen veel industrieën aan de werkomgeving worden gesteld. Het gevolg is dat op den duur de tekst vervaagt en het papier beschadigt of verkleurt, waardoor de tekst en barcode onleesbaar worden en u opnieuw moet gaan printen.


ONE2ID barcode labels etiketten printen zelf barcode maken

Al de keuzes waarmee u geld wilde besparen, leiden er helaas toe dat u uw werkwijze aan moet passen aan uw zelfgemaakte labels. Maatwerk van ONE2ID daarentegen betekent dat wij de labels aan uw werkwijze aanpassen. Het resultaat is dat u efficiënter kunt werken, tijd en geld kunt besparen, en erop kunt vertrouwen dat uw labels voor langere tijd leesbaar en intact blijven.

Waarom kiest u voor de service van ONE2ID?

Een goede samenwerking en duidelijke communicatie leiden tot de beste resultaten. Daarom houden wij tijdens het productieproces regelmatig contact met u om ervoor te zorgen dat de etiketten volledig voldoen aan uw wensen.

Elke order, van 1 rol tot 500 rollen, wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Wij selecteren onze materialen op kwaliteit, kleefkracht en duurzaamheid, zodat u zich de eerstkomende jaren niet druk hoeft te maken over het vervangen van labels. Wij ontwerpen, printen en leveren uw etiketten met de grootste zorg en oog voor detail. Dit ziet u ook terug in de kwaliteit van de lay-outs die onze labelexperts ontwerpen.

De kennis die wij bij elke opdracht opdoen, gebruiken wij om verbeteringen en aanpassingen in onze producten en services aan te brengen. De markt is in ontwikkeling, dus onze services en producten zijn ook continu in ontwikkeling. Zo bent u ervan verzekerd dat ons uitgebreide assortiment etiketten voldoet aan de geldende eisen binnen uw branche en dat wij uw maatwerk labels produceren op basis van de nieuwste inzichten en trends.

ONE2ID kapton labels hittebestendig datamatrix en qr code

Persoonlijke service

Hebt u vragen over labels en identificatie voor industriële of logistieke toepassingen? Neem dan contact op met Sales Manager Anton Damen. Hij denkt graag met u mee over de juiste oplossing voor uw bedrijfsbehoeften. Ook als u zelf etiketten wilt printen, kunt u bij hem terecht voor informatie over thermal transfer printers, linten en labelontwerpsoftware.

Vraag het Anton
ONE2ID barcode labels Anton Damen