Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Service op maat

Bij ONE2ID kunt u terecht voor alles op het gebied van industriële en logistieke identificatie. Wij verzorgen het volledige ontwerp- en productietraject voor u, waarbij kwaliteit en service bij ons voorop staan. Hierbij gaan wij verder waar andere labelproducenten stoppen. Of u nu grote labels nodig hebt of extreem kleine, 500 of 500.000 stuks, ONE2ID heeft de middelen en parate kennis om deze voor u te ontwerpen en produceren.

ONE2ID magazijnlabels stellinglabels magnetische etiketten

Persoonlijke service

Elke order, van 1 rol tot 500 rollen, wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Wij selecteren onze materialen op kwaliteit, kleefkracht en duurzaamheid, zodat u zich de eerstkomende jaren niet druk hoeft te maken over het vervangen van labels. Wij ontwerpen, printen, leveren en installeren uw etiketten met de grootste zorg en oog voor detail. Dit ziet u ook terug in de kwaliteit van de lay-outs die onze labelexperts ontwerpen.

Wij denken met u mee over het labelontwerp, het materiaal, de kleur en de inhoud van het label, en het opstellen van de database. Alles om ervoor te zorgen dat de labels uw werkprocessen optimaliseren, aangepast aan de eisen die uw werkomgeving aan de etiketten stelt.

De kennis die wij bij elke opdracht opdoen, gebruiken wij om verbeteringen en aanpassingen in onze producten en services aan te brengen. De markt is in ontwikkeling, dus onze services en producten zijn ook continu in ontwikkeling. Zo bent u ervan verzekerd dat ons uitgebreide assortiment etiketten voldoet aan de geldende eisen en dat uw maatwerk labels ontworpen en geproduceerd zijn op basis van de nieuwste inzichten en trends.


ONE2ID magazijnlabels met kleurcodering en barcode

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Een goede samenwerking en duidelijke communicatie leiden tot de beste resultaten. Daarom houden wij tijdens het productieproces contact met u om ervoor te zorgen dat de etiketten die u bij ons hebt besteld volledig voldoen aan uw wensen. Nadat u het gewenste materiaal hebt geselecteerd en het juiste formaat hebt bepaald, sturen wij u een offerte op maat met een geschatte levertijd. Vervolgens ontwerpen wij uw voorbedrukte labels of blanco etiketten op rol volledig volgens uw richtlijnen in onze eigen productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn.

ONE2ID blanco industriële labels bestellen

Als extra service wordt uw bestelling automatisch in onze database opgenomen, wat betekent dat u een volgende keer alleen maar hoeft te bellen of mailen om uw order door te geven. Op basis van uw eerdere ordergegevens kunnen wij vervolgens direct uw nieuwe bestelling inplannen, zodat wij die snel kunnen uitleveren.

Uw contactpersoon

Neem contact op met Sales Manager Anton Damen voor al uw vragen over labeling. Hij kan u adviseren over labelmaterialen, toepassingen en lay-outs. Ook als u de voorkeur geeft aan het zelf printen van uw labels, kunt u bij hem terecht voor informatie over thermal transfer printers, linten en labelontwerpsoftware.

Indien gewenst komen wij bij u langs op locatie om uw werksituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u liever een adviesgesprek via WhatsApp, Skype of Facetime? Ook dat is mogelijk. Bel met +31 (0)172 769 123 of stuur Anton een mail.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen