Service op maat

Bij ONE2ID kunt u terecht voor alles op het gebied van industriële en logistieke identificatie. Wij verzorgen het volledige ontwerp- en productietraject voor u, waarbij kwaliteit en service bij ons voorop staan. Hierbij gaan wij verder waar andere labelproducenten stoppen.

ONE2ID etiketten herbruikbaar verwijderbaar Repositionable magazijn industrie

Persoonlijke service

Elke order, van 1 rol tot 500 rollen, wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Wij selecteren onze materialen op kwaliteit, kleefkracht en duurzaamheid, zodat u zich de eerstkomende jaren niet druk hoeft te maken over het vervangen van labels. Wij ontwerpen, printen, leveren en installeren uw etiketten met de grootste zorg en oog voor detail. Dit ziet u ook terug in de kwaliteit van de lay-outs die onze labelexperts ontwerpen.

Wij denken met u mee over het ontwerp, het materiaal, de kleur en de inhoud van het label, en het opstellen van de database. Alles om ervoor te zorgen dat u labels krijgt met een lay-out die uw werkprocessen optimaliseert en gemaakt van materiaal dat het meest geschikt is voor uw werkomgeving.

ONE2ID lay-out magazijn etiket stelling
ONE2ID kabelmarkering draadcodering sleeves etiketten draden kabels

De kennis die wij bij elke opdracht opdoen, gebruiken wij om verbeteringen en aanpassingen in onze producten en services aan te brengen. De markt is in ontwikkeling, dus onze services en producten zijn ook continu in ontwikkeling. Zo bent u ervan verzekerd dat ons uitgebreide standaardassortiment etiketten voldoet aan de geldende eisen en dat uw maatwerk labels ontworpen en geproduceerd zijn op basis van de nieuwste inzichten en trends.

Indien gewenst komen wij bij u langs op locatie om uw werksituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u liever een adviesgesprek via WhatsApp, Skype of Facetime? Ook dat is mogelijk.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Een goede samenwerking en duidelijke communicatie leiden tot de beste resultaten. Daarom houden wij tijdens het productieproces contact met u om ervoor te zorgen dat de etiketten die u bij ons hebt besteld volledig voldoen aan uw wensen. Nadat u het gewenste materiaal hebt geselecteerd en het juiste formaat hebt bepaald, sturen wij u een offerte op maat met een geschatte levertijd. Vervolgens ontwerpen wij de blanco etiketten volledig volgens uw richtlijnen in onze eigen productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn.

ONE2ID blanco etiketten printen magazijn industrieel

Of u nu grote labels nodig hebt of extreem kleine, 500 stuks of 500.000, ONE2ID heeft de middelen en parate kennis om deze voor u te produceren. Zo hebt u altijd blanco etiketten op voorraad, waar en wanneer u deze nodig hebt.

Als extra service wordt uw bestelling automatisch in onze database opgenomen, wat betekent dat u een volgende keer alleen maar hoeft te bellen of mailen om uw order door te geven. Op basis van uw eerdere ordergegevens kunnen wij vervolgens direct uw nieuwe bestelling inplannen, zodat wij die snel kunnen uitleveren.

Professionele service

U kunt rekenen op onze service en begeleiding bij elke labelopdracht die wij voor u verzorgen. In aanvulling hierop kunt u kiezen voor extra services om u werk uit handen te nemen en kostbare tijd te besparen.

Montageservice

Het aanbrengen van een enkel label of een locatiebord is relatief snel gebeurd. Het wordt een ander verhaal wanneer uw complete magazijn voorzien moet worden van nieuwe labels. Om ervoor te zorgen dat u langdurig profijt kunt hebben van uw nieuwe etiketten, kan ONE2ID de installatie voor u uit handen nemen. Ons ervaren team van labelexperts brengt uw labels vakkundig en snel aan voor een optimaal resultaat.

ONE2ID magazijnlabels aanbrengen

Printservice

De printservice van ONE2ID bespaart u kostbare tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over uitgebreide kennis van software, apparatuur en producten. Wij denken met u mee om tot het ideale labelontwerp te komen dat geschikt is voor uw specifieke toepassing. Vervolgens produceren onze labelexperts de etiketten volgens uw wensen en behoeften op onze state-of–the-art machines, zodat u erop kunt vertrouwen dat de kwaliteit en duurzaamheid van uw investering is gewaarborgd.


Vrijblijvende offerte aanvragen
ONE2ID ontwerp en printen van etiketten