Service op maat

Bij ONE2ID kunt u terecht voor alles op het gebied van industriële en logistieke identificatie. Wij verzorgen het volledige ontwerp- en productietraject voor u, waarbij kwaliteit en service bij ons voorop staan. Hierbij gaan wij verder waar andere labelproducenten stoppen.

ONE2ID etiketten herbruikbaar verwijderbaar Repositionable magazijn industrie

Persoonlijke service

Elke order, van 1 rol tot 500 rollen, wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Wij selecteren onze materialen op kwaliteit, kleefkracht en duurzaamheid, zodat u zich de eerstkomende jaren niet druk hoeft te maken over het vervangen van labels. Wij ontwerpen, printen, leveren en installeren uw etiketten met de grootste zorg en oog voor detail. Dit ziet u ook terug in de kwaliteit van de lay-outs die onze labelexperts ontwerpen.

Wij denken met u mee over het ontwerp, het materiaal, de kleur en de inhoud van het label, en het opstellen van de database. Alles om ervoor te zorgen dat u labels krijgt met een lay-out die uw werkprocessen optimaliseert en gemaakt van materiaal dat het meest geschikt is voor uw werkomgeving.

ONE2ID lay-out magazijn etiket stelling
ONE2ID kabelmarkering draadcodering sleeves etiketten draden kabels

De kennis die wij bij elke opdracht opdoen, gebruiken wij om verbeteringen en aanpassingen in onze producten en services aan te brengen. De markt is in ontwikkeling, dus onze services en producten zijn ook continu in ontwikkeling. Zo bent u ervan verzekerd dat ons uitgebreide standaardassortiment etiketten voldoet aan de geldende eisen en dat uw maatwerk labels ontworpen en geproduceerd zijn op basis van de nieuwste inzichten en trends.

Indien gewenst komen wij bij u langs op locatie om uw werksituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u liever een adviesgesprek via WhatsApp, Skype of Facetime? Ook dat is mogelijk.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Een goede samenwerking en duidelijke communicatie leiden tot de beste resultaten. Daarom houden wij tijdens het productieproces contact met u om ervoor te zorgen dat de etiketten die u bij ons hebt besteld volledig voldoen aan uw wensen. Nadat u het gewenste materiaal hebt geselecteerd en het juiste formaat hebt bepaald, sturen wij u een offerte op maat met een geschatte levertijd. Vervolgens ontwerpen wij de blanco etiketten volledig volgens uw richtlijnen in onze eigen productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn.

ONE2ID blanco etiketten printen magazijn industrieel

Of u nu grote labels nodig hebt of extreem kleine, 500 stuks of 500.000, ONE2ID heeft de middelen en parate kennis om deze voor u te produceren. Zo hebt u altijd blanco etiketten op voorraad, waar en wanneer u deze nodig hebt.

Als extra service wordt uw bestelling automatisch in onze database opgenomen, wat betekent dat u een volgende keer alleen maar hoeft te bellen of mailen om uw order door te geven. Op basis van uw eerdere ordergegevens kunnen wij vervolgens direct uw nieuwe bestelling inplannen, zodat wij die snel kunnen uitleveren.

Wilt u voorbedrukte labels bestellen? Deze maken wij graag voor u. Van tevoren overleggen wij met u voor welke toepassing u labels nodig hebt, zodat wij een passend labelmateriaal en functioneel ontwerp kunnen voorstellen. Op basis van de door u aangeleverde database ontwerpt ons productieteam een lay-out, waarna wij uw labels vakkundig produceren en volgens afspraak leveren.

Uw contactpersoon

Neem contact op met Sales Manager Anton Damen voor al uw vragen over labeling. Hij kan u adviseren over labelmaterialen, toepassingen en lay-outs. Ook als u de voorkeur geeft aan het zelf printen van uw labels, kunt u bij hem terecht voor informatie over thermal transfer printers, linten en labelontwerpsoftware.

Bel met +31 (0)172 769 123 of stuur een mail naar info@ONE2ID.com voor meer informatie of persoonlijk advies.

ONE2ID labels en borden - Anton Damen