Locatieborden en bewegwijzering

Bent u op zoek naar gangpadborden, borden voor locatie aanduiding of andere tekstborden voor uw magazijn? Dan bent u bij ONE2ID aan het juiste adres. Correcte bewegwijzering helpt de doorstroom in uw magazijn te bevorderen. Wij kunnen u adviseren over het ontwerp, de bedrukking, de kleur, het formaat en de plaatsing van uw locatieborden.

ONE2ID stelling bord gangpad magazijn

Wegwijs in uw magazijn

In onze 24-uurs economie is er steeds meer behoefte aan snellere levertijden en meer output. U wilt goederen snel kunnen laden en uw systeem moet wijzigingen in de voorraad en de track & trace correct kunnen registreren. De aanwezigheid van locatieborden is daarom van groot belang voor een snelle en goede orderafhandeling in uw magazijn en een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting.

ONE2ID bord laaddeur magazijn

Aanduidingsborden voor gangpaden, stellingen, laaddeuren en bulklocaties zijn handvatten die uw medewerkers gebruiken om producten op de juiste manier te picken, laden en uitladen. Een goede bewegwijzering en duidelijke locatie-identificatie voorkomen pickerrors en andere onnodige fouten. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Oplossingen op maat

Alle signalisatie-oplossingen van ONE2ID worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Dus of u nu kiest voor alfanumerieke informatie, een barcode of een combinatie van beide, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast de standaard vlakke borden kunt u bij ons ook kiezen voor driehoeksborden, kubussen of borden in een L-, V-, of Z-vorm voor bijvoorbeeld uw gangpadborden of bulklocaties. Een ruime keuze waarmee u de zichtbaarheid van de locaties in uw magazijn kunt versterken.

ONE2ID bord magazijn gangpad geel datamatrix 2D code
ONE2ID magazijn borden bulklocatie gangpad hal zone

Professioneel advies en begeleiding

De labelexperts van ONE2ID kunnen u adviseren over de locatieborden die geschikt zijn voor uw werklocatie. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om de situatie op uw werklocatie te bekijken. Afhankelijk van uw wensen kijken wij dan naar de indeling van uw gangpaden, bulklocaties en opslag (inbound en outbound), laaddeuren en eventuele andere locaties in uw magazijn waarvoor u tekstborden nodig hebt. Ook bekijken wij op welke manier uw borden het beste kunnen worden bevestigd, bijvoorbeeld met ons ID-RAIL systeem.

ONE2ID tekstbord bulklocatie opslag inbound outbound

Meer voor uw magazijn

Behalve aanduidingsborden produceren wij ook magazijnlabels voor palletstellingen en picklocaties, identificatie voor magazijnvloeren en labels voor inventarisbeheer en interne track & trace. Dankzij onze state-of-the-art productietechnieken kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die passen in uw magazijn. Wij begeleiden u tijdens het labelproces, van het allereerste gesprek tot de levering, en communiceren regelmatig met u om het eindproduct volledig af te stemmen op uw wensen.

ONE2ID stellinglabels magazijnWilt u meer weten over de signalisatieborden van ONE2ID? Download dan onze gratis brochure.

Download brochure