Locatieborden en bewegwijzering

Aanduidingsborden voor gangpaden, stellingen, laaddeuren en bulklocaties zijn handvatten die uw medewerkers gebruiken om producten op de juiste manier te picken, laden en uitladen. Een goede bewegwijzering met duidelijke locatie-identificatie voorkomt pickerrors en andere onnodige fouten. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

ONE2ID locatieborden magazijn gangpad stelling

Wegwijs in uw magazijn

In onze 24-uurs economie is er steeds meer behoefte aan snellere levertijden en meer output. U wilt goederen snel kunnen laden en uw systeem moet wijzigingen in de voorraad en de track & trace correct kunnen registreren. De aanwezigheid van locatieborden is daarom van groot belang voor een snelle en goede orderafhandeling in uw magazijn en een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting.

Bij ONE2ID kunt u kiezen uit borden in diverse types, formaten en kleuren. In onze kennisbank vindt u diverse voorbeelden van lay-outs en borden die wij hebben ontworpen en geproduceerd.

Oplossingen op maat

Alle signalisatie-oplossingen van ONE2ID worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Dus of u nu kiest voor alfanumerieke informatie, een barcode of een combinatie van beide, wij kunnen het voor u verzorgen. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om de situatie op uw werklocatie te bekijken. Afhankelijk van uw wensen kijken wij dan naar de indeling van uw gangpaden, bulklocaties en opslag (inbound en outbound), laaddeuren en eventuele andere locaties in uw magazijn waarvoor u tekstborden nodig hebt. Ook geven wij advies over de bevestiging van de borden, bijvoorbeeld met ons ID-RAIL systeem.

ONE2ID bord driehoek met reflectief etiket en datamatrix code scannen magazijn
ONE2ID borden gangpad magazijn pickstellingen

Meer voor uw magazijn

Behalve aanduidingsborden produceren wij ook magazijnlabels voor palletstellingen en picklocaties, identificatie voor magazijnvloeren en labels voor inventarisbeheer en interne track & trace. Dankzij onze state-of-the-art productietechnieken kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die passen in uw magazijn. Wij begeleiden u tijdens het labelproces, van het allereerste gesprek tot de levering, en communiceren regelmatig met u om het eindproduct volledig af te stemmen op uw wensen.

Download hier onze brochure Signalisatieborden

ONE2ID brochure signalisatie borden magazijn