Waarschuwingslabels

Als ondernemer wilt u een veilige werkomgeving voor uw werknemers en een werkproces dat zo efficiënt mogelijk verloopt. Waarschuwingsetiketten leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Hiermee communiceert u bijvoorbeeld hoe uw pakketten tijdens verzending moeten worden behandeld. Denk hierbij aan labels met pictogrammen en teksten als “Deze kant boven” en “Breekbaar”. Deze helpen om transportschade te voorkomen, waardoor u kosten bespaart en uw klanten tevreden houdt.

ONE2ID papieren label breekbaar fragile waarschuwing

Ook binnen uw bedrijf is het gebruik van waarschuwingslabels belangrijk. Als u bijvoorbeeld binnen de chemische industrie, kan een eenvoudig etiket met een symbool dat aangeeft of een vloeistof licht ontvlambaar of schadelijk voor de gezondheid is, het verschil maken. Een bedrijfsongeval zit tenslotte in een klein hoekje. Correcte identificatie geeft uw werknemers op de werkvloer zekerheid en u het vertrouwen dat uw bedrijf voldoet aan alle voorschriften voor een veilige en gezonde werkomgeving.


Labelontwerp op maat

Wanneer u ervoor kiest om uw labels te laten ontwerpen en produceren door de specialisten van ONE2ID, bent u verzekerd van een professioneel ontwerp en een duurzame investering. Wij maken de lay-out volledig volgens uw wensen, waarbij de waarschuwingsetiketten kunnen worden voorzien van pictogrammen, kleuren, tekst, lijnen en pijlen. U hebt de keuze uit diverse materialen, zoals papier en kunststof, afhankelijk van de gewenste levensduur en kwaliteit. Het is ook mogelijk om aanduidingsborden te bestellen voor uw magazijn, waarop veiligheidsprocedures en waarschuwingssymbolen staan vermeld die helpen om uw magazijn een veilige werkomgeving te maken voor uw werknemers en bezoekers.

ONE2ID etiket waarschuwingslabel bulklocatie magazijn

Wilt u advies over het ontwerp en de productie van waarschuwingsetiketten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vraag advies