Vloerlabels voor ieder magazijn

Hebt u er wel eens bij stilgestaan dat het kiezen van de juiste vloeridentificatie kan bijdrage aan een sneller en efficiƫnter werkproces in uw magazijn? Uw magazijnvloer wordt dagelijks blootgesteld aan heftrucks, reachtrucks, karretjes en ander rollend materieel. Het type identificatie van bijvoorbeeld uw bulklocaties moet dan ook een weloverwogen keuze zijn. Uw werkomgeving en de gewenste duurzaamheid van de labels zijn hierbij leidend.


Rollend materieel

Als u in een omgeving werkt met weinig heftruckverkeer, zijn de Economy labels een voordelige, hoogwaardige oplossing voor uw magazijnvloer. De etiketten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een krasvaste toplaag van lexaan, zodat uw barcode goed scanbaar blijft en de tekst goed leesbaar.

Deze kunststof labels worden vaak toegepast in magazijnen met veel rolverkeer, zoals karretjes, maar waar weinig tot geen heftrucks of reachtrucks rijden. Ondanks de krasvaste toplaag zijn de Economy labels echter kwetsbaarder dan onze oplossing voor magazijnen met veel heftruckverkeer, de floor frame kits. Het label in de floor frame kits wordt namelijk beschermd door het metalen frame en een plexiglas afdekplaatje. Een voordeel van het Economy vloerlabel is wel dat het zeer snel aan te brengen is en indien nodig met weinig moeite weer verwijderd kan worden. Een slimme oplossing voor een klein budget en op maat te maken.

ONE2ID bulklocatie label magazijnvloer

Gemiddeld tot veel heftruckverkeer

Werklocaties waar elke dag honderden pallets worden verplaatst en heftrucks af- en aanrijden vereisen een robuuste oplossing voor identificatie. De metalen floor frame kits zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Deze kits zijn leverbaar in een standaard en een extreme versie, beide voorzien van een metalen frame. Dit frame is chemisch of met zelftappende schroeven te verankeren in de vloer. Het vloerlabel in het frame kan worden voorzien van een barcode en/of alfanumerieke informatie en wordt beschermd door een vervangbaar, plexiglas afdekplaatje.

De standaard floor frame kit heeft een rechthoekig frame met een dikte van 1,5mm, dat geschikt is voor locaties met gemiddeld heftruckverkeer. De extreme versie daarentegen is 3mm dik en ovaal van vorm, waardoor het een minimale stootweerstand heeft vanuit elke aanrijhoek. Ideaal voor locaties met veel heftruckverkeer en zowel binnen als buiten te monteren. Een duurzame oplossing voor langdurige identificatie van bulklocaties in magazijnen met veel heftruckverkeer.

ONE2ID bulklocatie vloerframe magazijnvloer

Optimaliseer uw werkproces

Bij ONE2ID hebben wij een breed assortiment aan etiketten en identificatie-oplossingen om uw werkproces en de doorstroom van goederen in uw magazijn te optimaliseren. Wij ontwerpen en produceren uw labels volledig volgens uw specificaties. Ontdek de voordelen van robuuste en duurzame identificatie voor uw magazijnvloer met de expertise en kwaliteitsproducten van ONE2ID. Meer weten? Wij maken graag een afspraak met u.

ONE2ID magazijnvloer vloerframe
Neem contact op