Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Voordelige verwijderbare etiketten

Binnen de logistiek en industrie worden labels gebruikt om producten, machines, voertuigen en locaties gedurende lange tijd van identificatie te voorzien. De kwaliteit en de kleefkracht van het type etiket dat u kiest, zijn dus van belang om het permanent op zijn plek te houden en de leesbaarheid te garanderen.

Het kan echter voorkomen dat u maar tijdelijk labels nodig hebt. In dat geval is het nog steeds belangrijk dat de etiketten leesbaar blijven en goed hechten aan het oppervlak, maar ze moeten ook weer eenvoudig verwijderd kunnen worden. Onze Repositionable labels zijn hiervoor de perfecte keuze.

ONE2ID stellinglabels magazijn met kleur en barcode

Kostenbesparende oplossing

Dankzij Repositionable labels kunt u snel labelen en relabelen. Deze verwijderbare etiketten zijn gemaakt van een sterk polypropyleen en hebben een non-permanente kleefstof, die krachtig genoeg is om na verwijdering opnieuw gebruikt te worden. Zelfs na 10 jaar hebben de labels niets aan kleefkracht verloren. U kunt de etiketten eenvoudig verwijderen en opnieuw aanbrengen als u een machine moet vervangen of producten voor tijdelijk gebruik opnieuw moet labelen.

ONE2ID Verwijderbaar etiket autoschade

Ook voor het tijdelijk identificeren van bijvoorbeeld stalen of metalen platen, voertuigen, inventaris, kunststof bakken of kartonnen dozen zijn verwijderbare etiketten een slimme oplossing. Bijkomend voordeel is dat de Repositionable labels bij verwijdering geen lijmresten achterlaten op het oppervlak, in tegenstelling tot etiketten met een permanente kleefstof. In de praktijk betekent dit dat u met deze herbruikbare labels aanzienlijk kunt besparen op de kosten.

Verwijderbare etiketten in uw magazijn

Repositionable labels zijn ook een goede keuze voor identificatie in magazijnen en distributiecentra, bijvoorbeeld als stellinglabels voor wisselende palletlocaties of picklocaties op legbordstellingen. Onze verwijderbare etiketten bieden ook uitkomst voor goederen die bij aankomst gescand moeten worden, maar waarvan het label voor verzending verwijderd moet worden.

Hebt u nu labels nodig, maar weet u dat er over enkele jaren een herindeling van uw magazijn komt? Kies dan voor labels die u kunt hergebruiken. Voor de locaties die ongewijzigd blijven hoeft u immers geen nieuwe etiketten te bestellen en de overige labels zijn snel te verwijderen en opnieuw te gebruiken.

ONE2ID Repositionable polypropyleen labels herbruikbaar verwijderbaar

Moet u een beschadigde stellingligger vervangen? Ook dat is geen probleem. U verwijdert simpelweg de labels en zodra de nieuwe ligger is geplaatst, plakt u de etiketten er weer op. De Repositionable labels laten het oppervlak schoon achter en verliezen niets aan kleefkracht, zelfs niet na langdurig gebruik. Wanneer u kiest voor verwijderbare etiketten in uw magazijn, bespaart u aanzienlijk op de kosten, want u hoeft geen geld en tijd te besteden aan het schoonmaken van stellingen bij het verwijderen van permanente labels.

ONE2ID label adapter magazijn kratten bakken karren

Werkt u in een magazijn of logistieke omgeving waar bijvoorbeeld kratlabels dagelijks vervangen moeten worden? Dan is ons label adapter etiket, ook wel bekend als “place label here”, voor u wellicht de juiste oplossing. Elke materiaal dat op de label adapter wordt geplakt, is eenvoudig te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven.

Toepassingen voor verwijderbare etiketten

Repositionable labels zijn niet alleen eenvoudig en voordelig in gebruik, ze kunnen ook op verschillende oppervlakken worden gebruikt, waaronder:

  • Kunststof
  • Metaal
  • Karton

Onze verwijderbare etiketten zijn standaard leverbaar in wit en geel en kunnen voorbedrukt worden met de informatie die u wenst, zoals barcodes, 2D codes (datamatrix en QR code), teksten, nummers, pictogrammen en pijlen. Wij kunnen ook blanco etiketten op rol leveren in het formaat dat u nodig hebt, zodat u deze zelf kunt bedrukken.

Wilt u meer weten of samples testen in uw werkomgeving? Neem dan contact op met een van onze labeladviseurs. Zij zijn te bereiken via +31 (0)172 769 123 of via de mail info@ONE2ID.com.

ONE2ID etiketten herbruikbaar verwijderbaar Repositionable magazijn industrie