Al 10 jaar de enige barcodespecialist die u nodig heeft

Reseller worden

Als labelproducent, gespecialiseerd in maatwerk, is ONE2ID actief in diverse vakgebieden, van logistiek tot elektronica en van industriële toepassingen tot automotive. Dankzij ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van labeling kunnen wij op maat gemaakte etiketten en aanverwante identificatieproducten leveren, die volledig zijn aangepast aan de wensen van onze klanten.

ONE2ID magazijnlabelss etiketten pickstelling

De voordelen van reseller worden

Om onze service verder te optimaliseren zijn wij op zoek naar resellers voor de verkoop van blanco etiketten en voorbedrukte labels. Wanneer u deel uitmaakt van ons netwerk van zakelijke partners, profiteert u van een aantal voordelen:

  • Aantrekkelijke kortingen op ons assortiment labels.
  • Producten voorzien van uw logo, artikelnummer en contactgegevens (white label).
  • Ondersteunende marketingmaterialen, zoals flyers en handleidingen, aangepast aan uw huisstijl.
  • Direct contact met de fabrikant.
  • Intensieve samenwerking met uw eigen ONE2ID vertegenwoordiger.
ONE2ID blanco etiketten reseller worden

Waarin onderscheidt ONE2ID zich?

Wij onderscheiden ons door het hoge serviceniveau dat wij onze klanten en resellers bieden en de vele contactmomenten die wij in het labelproces inbouwen. Wij denken mee, stellen vragen, stimuleren en zijn positief-kritisch, zodat wij altijd de beste labeloplossing met het hoogste rendement kunnen leveren.

Als reseller kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over labelmaterialen, houdbaarheid, kleefkracht, laminaat, barcodes, labelontwerp en toepassingen. Samen met u kijken wij naar de wensen van uw klanten om tot een juiste keuze te komen. Hierbij kijken wij naar o.a. de toepassing, de gewenste levensduur en het beschikbare budget. Zo kunnen wij een passend advies geven over bijvoorbeeld labelmateriaal in combinatie met printerlint, waardoor de labelinformatie chemisch bestendig of UV-bestendig wordt.

ONE2ID etiket lamineren PALLabel

U kunt bij ons ook terecht voor sample packs, waarmee u uw klanten diverse materialen kunt laten testen. Indien gewenst kan ons productieteam ook testmaterialen op maat maken. Als wij het type label dat uw klant nodig heeft, niet standaard in het assortiment hebben, bespreken wij met u eventuele alternatieven, zodat uw klant verzekerd is van de beste kwaliteit. Wilt u uw kennis over labelmaterialen bijspijkeren? Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Bekijk onze pagina over ONE2ID voor meer informatie over onze drijfveren en onze werkwijze.

Word ook reseller

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw aanbod en uw netwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met General Manager Anton Damen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt Anton tijdens kantooruren bellen op +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail.

Stuur Anton een mail
ONE2ID labels en borden - Anton Damen