Overzichtelijke palletstellingen

Een goed ingedeeld magazijn is een essentieel onderdeel van het logistieke proces. Hierbij valt te denken aan efficiënte rij- en looproutes, overzichtelijk voorraadbeheer en natuurlijk duidelijke identificatie van uw palletstellingen, doorrolstellingen en picklocaties. Als specialist in het produceren van locatie stickers voor magazijn en logistiek kan ONE2ID u hierbij ondersteunen.

ONE2ID stellinglabels magazijn

Barcode labels met kleurcodering

De dynamiek van onze huidige economie vraagt van magazijnen en logistieke centra om aan steeds meer eisen te voldoen. De constant toenemende vraag naar snellere leveringen legt bovendien meer druk op de output binnen de logistiek. Het risico op oververmoeide werknemers die onverhoopt fouten maken wordt hiermee groter. Daarom adviseren wij het gebruik van locatie stickers met kleurcodering en hoogtekleuren voor uw pallet- en doorrolstellingen. Deze dragen significant bij aan een snelle doorstroom van goederen in uw magazijn.

ONE2ID magazijnlabels stellingen met kleuren

Hoe werkt het?

U brengt het multikleuren label aan op de eerste ligger van uw palletstellingen, waar het gescand kan worden. Vervolgens brengt u op de diverse niveaus de bijbehorende hoogtekleuren aan. De palletniveaus zijn hiermee voorzien van effectieve identificatie die snel te herkennen is. Dankzij het gemak van kleurherkenning worden uw operators minder belast, waardoor zij, naarmate de dag vordert, alerter blijven en minder gevoelig zijn voor het maken van fouten. Hierdoor neemt het aantal pickerrors af in uw magazijn af en groeit het aantal tevreden klanten. Het is ook mogelijk om hoogtekleuren met barcode te bestellen voor scannen op hoogte, bijvoorbeeld wanneer u werkt met reachtrucks.

ONE2ID magneetlabels isotropisch met kleuren locatielabels
ONE2ID magnetische labels isotropisch voor magazijn datamatrix code
ONE2ID labels kleur picklocaties locatielabels stelling magazijn

Welk label is geschikt voor uw palletstellingen?

ONE2ID maakt uw locatie stickers volledig voor u op maat. In onze kennisbank vindt u voorbeelden van de ontwerpen die wij reeds hebben gemaakt voor onze klanten. Om te bepalen welk type label het beste past binnen uw magazijn, maken wij een afspraak bij u op locatie. Zo kunnen wij een correcte analyse maken van uw situatie en uw wensen in kaart brengen. Hiervoor kijken wij onder andere naar:

  • Het type palletstelling of doorrolstelling in uw magazijn.
  • De kleur van uw stellingen.
  • De hoogte, breedte en het profiel van de liggers en staanders.
  • Het materiaal van uw huidige locatie stickers (permanent, non-permanent, magneet).
  • Het ontwerp van uw huidige labels (barcode, oogleesbare tekst, pijlen, controlegetallen).
  • De afstand voor het lezen en scannen van het label.
  • De gebruikte lichtbronnen (TL, LED etc.).
  • Het type scanner dat uw operators gebruiken.
  • Het gebruik van 1D of 2D barcodes, teksten, kleuren en pijlen.

U ziet, wij denken met u mee om u werk uit handen te nemen en kosten te besparen. Wij analyseren bijvoorbeeld uw barcodes om te zien hoe wij het aantal karakters kunnen vormgeven in een tekst, die duidelijk te lezen en herkennen is voor uw orderpickers. Gebruikt u liever standaard gele magazijnlabels? Ook deze kunnen wij op maat voor u ontwerpen.

ONE2ID labels magazijnstellingen pallets

Maatwerk voor uw palletstellingen

De labeladviseurs van ONE2ID zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossingen. Zij kunnen de labels voor uw palletstellingen geheel op maat voor u ontwerpen en produceren, bedrukt met logo, barcode, datamatrix code en/of alfanumerieke informatie. U hebt bij ons de keuze uit verschillende materialen, maten en kleuren. Laat ons uw specifieke labelwensen weten en wij gaan voor u aan de slag. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

ONE2ID magazijnlabel met barcode palletstelling

Download hier onze brochure Magazijn & Logistiek

ONE2ID Brochure Magazijn & Logistiek locatielabels etiketten en borden