Overzichtelijke stellinglabels

Een goed ingedeeld magazijn is een essentieel onderdeel van het logistieke proces. Hierbij valt te denken aan efficiënte rij- en looproutes, overzichtelijk voorraadbeheer en natuurlijk duidelijke identificatie van uw palletstellingen, doorrolstellingen en picklocaties. Als specialist in het produceren van labels voor magazijn en logistiek kan ONE2ID u hierbij ondersteunen.

De dynamiek van onze huidige economie vraagt van magazijnen en logistieke centra om aan steeds meer eisen te voldoen. De constant toenemende vraag naar snellere leveringen legt bovendien meer druk op de output binnen de logistiek. Het risico op oververmoeide werknemers die onverhoopt fouten maken wordt hiermee groter. De keuze van de juiste locatielabels voor pallet racking binnen uw magazijninrichting kan de druk verlichten, uw output verhogen en fouten verminderen.

ONE2ID stellinglabels magazijn

Doorstroom verbeteren

Bij de inrichting of herinrichting van uw magazijn zijn de stickers voor de palletstellingen van groot belang voor de efficiëntie van uw werkproces. Stellinglabels die duidelijk leesbaar zijn met barcodes die zonder problemen kunnen worden gescand, dragen bij aan een snelle doorstroom van de goederen.

ONE2ID maakt uw palletstelling stickers volledig voor u op maat. In onze kennisbank vindt u voorbeelden van de ontwerpen die wij reeds hebben gemaakt voor onze klanten. Om te bepalen welk type etiket het beste past binnen uw magazijn, maken wij een afspraak bij u op locatie. Zo kunnen wij een correcte analyse maken van uw situatie en uw wensen in kaart brengen. Wij willen ervoor zorgen dat u de labels krijgt die bij uitstek geschikt zijn voor uw toepassing. Hiervoor kijken wij onder andere naar:

  • Het type palletstelling of doorrolstelling in uw magazijn.
  • De kleur van uw stellingen.
  • De hoogte, breedte en het profiel van de liggers en staanders.
  • Het materiaal van uw huidige stelling etiketten (permanent, non-permanent, magneet).
  • Het ontwerp van uw huidige labels (barcode, oogleesbare tekst).
  • De afstand voor het lezen en scannen van het label.
  • De gebruikte lichtbronnen (TL, LED etc.).
  • Het gebruik van barcodes, teksten, kleuren en pijlen.

U ziet, wij denken met u mee om u werk uit handen te nemen en direct kosten te besparen. Wij kijken bijvoorbeeld naar het aantal karakters dat u gebruikt in uw barcodes en hoe we deze informatie kunnen vormgeven in een oogleesbare tekst, die duidelijk te lezen en herkennen is voor uw orderpickers.

ONE2ID magazijn doorgang label met kleurcodering
ONE2ID verticaal stelling label magazijn kleur

Labels met kleurcodering

Wij kunnen u tevens adviseren over het gebruik van locatielabels met kleurcoderingen in de vorm van hoogtekleuren voor de identificatie van uw pallet- en doorrolstellingen. Dankzij het gebruik van etiketten met kleurcodering op de eerste ligger van uw palletstellingen en corresponderende hoogtekleuren op de andere liggers kunnen palletniveaus, maar ook picklocaties, op een efficiënte wijze geïdentificeerd worden. Hierdoor neemt het aantal pickerrors af en het aantal tevreden klanten toe. Bovendien worden uw werknemers minder belast dankzij het gemak van kleurherkenning, waardoor zij, naarmate de dag vordert, alerter blijven en minder gevoelig zijn voor het maken van fouten. Etiketten met een doordacht ontwerp, barcodes die snel te scannen zijn en hoogtekleuren die de herkenbaarheid van pallet- en picklocaties versterken, zorgen voor een betere doorstroom in uw magazijn, minder fouten en een hogere output.

ONE2ID barcode magazijnlabel met hoogtekleur

Maatwerk en kwaliteit

De labelexperts van ONE2ID zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossingen. Zij kunnen de labels voor uw palletstellingen geheel op maat voor u ontwerpen en produceren, bedrukt met logo, barcode, datamatrix code en/of alfanumerieke informatie. U hebt bij ons de keuze uit verschillende materialen, maten en kleuren. Laat ons uw specifieke labelwensen weten en wij gaan voor u aan de slag. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

ONE2ID magneetlabels palletstelling
Vraag advies