Maatwerk barcode labels voor industrie en logistiek

Ontwerp uw eigen labels met NiceLabel

Wilt u zelf labels ontwerpen en printen? Dan is de juiste label software een must. ONE2ID is trotse partner van NiceLabel, de expert op het gebied van toonaangevende label software. Of u nu 5 of 50.000 labels per dag wilt printen, met de softwarepakketten van NiceLabel kunt u snel en eenvoudig zelf uw labels ontwerpen en printen. Als u met Microsoft Word kunt werken, kunt u ook met de label software van NiceLabel werken.

Loftware Nicelabel software zelf barode labels maken ONE2ID

Eenvoudig etiketten ontwerpen en printen

Ontwerp uw eigen labels met de informatie die u nodig hebt, waar en wanneer u wilt. Teksten, logo’s, barcodes, SSCC code (Serial Shipping Container Code), RFID (Radio Frequency Identification), lijnen en kaders, u kunt het allemaal toevoegen aan uw etiketten.

Bijkomend voordeel is dat u geen speciale training of kennis van barcodes nodig hebt dankzij de gebruiksvriendelijke software. Deze bevat een groot aanbod aan standaard templates waaruit u kunt kiezen, zodat u alleen nog maar de benodigde informatie hoeft toe te voegen. Wilt u toch meer weten over welke soorten barcodes er zijn, lees dan ons blog.

Bekijk de instructievideo om te zien hoe u bijvoorbeeld GS1 labels kunt ontwerpen.

Lees ons blog


Multifunctionele software

NiceLabel label software is te gebruiken in combinatie met Excel of Access, SQL Server, Oracle en MySQL. U kunt dus zonder problemen uw database koppelen aan de barcode software en standaard labels ontwerpen met veranderende content. Het is zelfs mogelijk om verschillende talen per label te printen. Zeer praktisch wanneer u veel internationaal zaken doet.

In onderstaande instructievideo kunt u zien hoe u bijvoorbeeld een Excel-bestand kunt koppelen aan de NiceLabel software.Om uw zelf ontworpen labels te printen hoeft u geen nieuwe printer aan te schaffen. De label software van NiceLabel is namelijk perfect te gebruiken in combinatie met verschillende laserprinters, thermal transfer printers en RFID printers. U hoeft zelfs uw ontwerp niet aan te passen per printer. Eén ontwerp volstaat voor alle printers.

Waarom kiest u voor NiceLabel label software?

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Ruime keuze uit templates.
  • Perfect te integreren met een labelprinter.
  • Wereldwijd lokale ondersteuning.
  • Gemakkelijk te koppelen aan diverse databaseprogramma’s.
  • Gebruiksvriendelijke interface.
  • Professionele ondersteuning.
  • Een softwarepakket voor elke behoefte en elk budget.
ONE2ID software zelf barcode maken etiketten printen NiceLabel

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de label software van NiceLabel. Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven en te bespreken welk pakket het beste voldoet aan uw wensen. Wilt u de barcode software eerst testen? Download dan de NiceLabel proefversie.

Wij kunnen u ook adviseren over een bijpassende thermal transfer printer en printerlinten. En natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres als u blanco etiketten op rol wilt bestellen. U kunt kiezen uit ons uitgebreide standaard assortiment of labels volledig op maat laten maken volgens uw specificaties.

Gratis proefversie downloaden
ONE2ID Zelf barcode ontwerpen etiketten printen nicelabel software

Meer producten

Printers

ONE2ID thermal transfer printer TSC

Linten

ONE2ID thermal transfer linten

Labelmate

ONE2ID Labelmate unwinder voor labels