Bespaar kosten bij magazijninrichting

Magazijnlabels zijn onmisbaar voor een effectieve magazijninrichting. Een goed ontwerp en duidelijke locatieborden maken van uw magazijn een goed geoliede werkomgeving. Zo kunt u voldoen aan de snellere leveringsverwachtingen en hogere kwaliteitseisen van uw klanten.

De adviseurs van ONE2ID bekijken graag samen met u welke labelontwerpen het beste passen binnen uw werkomgeving. Wij denken met u mee om de indeling van uw magazijn te optimaliseren, zodat uw operators efficiënt kunnen werken en u de kosten van uw magazijninrichting onder controle kunt houden. Zo profiteert u langdurig van uw investering.

ONE2ID magazijnlabels met kleuren locatie etiketten stellingen

Signaleer pijnpunten

Wanneer u start met een ontwerp voor de indeling van uw magazijn, is het belangrijk om de volgende locaties in kaart te brengen:

Al deze locaties hebben duidelijke identificatie nodig, in de vorm van (barcode) labels en magazijnborden, om het werkproces in uw magazijn te helpen verbeteren. Niet alleen de labeladviseurs van ONE2ID kunnen u hierin adviseren, ook de mening van uw operators is waardevol.

ONE2ID etiketten met hoogtekleuren
ONE2ID magazijn bord met barcode driehoek opslag bulklocatie
ONE2ID etiketten magneetlabels pickstelling magazijn locatielabels

Benut de kennis van uw operators bij magazijninrichting

Uw medewerkers zijn experts waar het aankomt op de dagelijkse gang van zaken in uw magazijn. Zij zijn degenen die de positieve ontwikkelingen kunnen benoemen en de verbeterpunten kunnen signaleren. Hun deskundigheid en praktische kennis is dan ook onmisbaar wanneer u uw magazijn gaat inrichten of herindelen. Vraag uw operators naar hun ervaringen, zoals:

 • Hoe lang doe je gemiddeld over een order?
 • Hoe gemakkelijk gaat het scannen?
 • Besteed je veel tijd aan het zoeken naar de juiste locatie?
 • Word je snel moe door de werkzaamheden?
 • Meld je je vaak ziek?
 • Hoe nauwkeurig werk je?
 • Signaliseer je veel manco’s?
 • Maak je veel fouten met orderpicken?

Al deze mogelijke pijnpunten kunnen significant verbeterd worden door het gebruik van barcode labels en locatieborden die volledig afgestemd zijn op de indeling van uw magazijn en de werkwijze van uw operators. Door slechts enkele aanpassingen kunt u de doorstroom in uw magazijn verbeteren, het aantal orderpick fouten verminderen en een veilige werkomgeving stimuleren.

Welk type identificatie is geschikt?

Om te bepalen welk type identificatie u nodig hebt kunt u uzelf de volgende vragen stellen:

 • Zijn vloerlabels of magazijnborden de beste oplossing voor mijn bulklocaties?
 • In het geval van een herindeling, is het ontwerp van mijn stellinglabels nog relevant of kan ik geld en tijd besparen met een vernieuwde lay-out van de etiketten?
 • Zijn mijn barcode etiketten eenvoudig en snel te scannen, ook van afstand en op grote hoogte?
 • Kan het gebruik van labels met kleurcodering en hoogtekleuren helpen om fouten te voorkomen?
ONE2ID bulklocatie vloerframe rechthoek magazijnvloer barcode

Wanneer bestelt u labels en borden?

De praktijk wijst uit dat etiketten en magazijnborden vaak pas laat in het proces ter sprake komen of zelfs helemaal niet worden opgenomen in het totale budget. Maar onderschat de kracht van duidelijke en goed ontworpen magazijnidentificatie niet. Jeroen Wijs, labelexpert van ONE2ID, komt dagelijks in magazijnen in de Benelux om advies te geven over barcode labels en borden voor laaddeuren, gangpaden, bulklocaties en stellingen:

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust wat een op maat gemaakte lay-out en de toevoeging van kleur kunnen betekenen voor de efficiëntie van hun magazijn.

Bel Jeroen op +31 (0)172 769 123 of stuur hem een mail voor persoonlijk advies en tips voor het optimaliseren van uw magazijninrichting.

ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur
ONE2ID locatieborden magazijn gangpaden

Bezoek op locatie

Wanneer u bij ons labels wilt bestellen, komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Hierbij kijken wij onder andere naar:

 • De nummering van de magazijnstellingen.
 • De benaming van de gangpaden.
 • Het type scanner dat wordt gebruikt.
 • De indeling van de pallet-, pick- en bulklocaties.

Op basis van uw informatie ontwerpen wij een lay-out die optimaal aansluit bij de werkwijze in uw magazijn.

Uw financiële voordeel bij magazijninrichting

Bent u benieuwd wat onze voorbedrukte magazijnlabels met kleurcodering voor uw magazijninrichting kunnen betekenen? Vul dan onze voordeelcalculator in en bereken wat u kunt besparen als u ONE2ID uw labels laat ontwerpen en bedrukken vergeleken met het zelf bedrukken van uw enkelkleurige labels.

Ook voor een vrijblijvende offerte voor (bulk)locatieborden, inventarisetiketten, labels voor uw magazijnvloer, verwijderbare labels en krachtige magneten kunt u bij ons terecht.

Weet u al welke magazijnborden u wilt bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze bordenconfigurator. Daarmee kunt u uw borden samenstellen en direct een offerte aanvragen.

Bestel hier uw borden
ONE2ID pallet labels identificatie magazijn track en trace

Meer producten

Palletstelling labels

ONE2ID magazijnlabels met kleur

Locatieborden

ONE2ID locatieborden magazijn ophangen staaldraad

Gratis brochure

ONE2ID brochure magazijnlabels en magazijnborden