Uw inventarisbeheer op orde

Herbruikbare kratten, bakken, karren, rolcontainers, kantoorinventaris, gereedschappen en ander materieel worden dagelijks gebruikt om uw goederenstroom of inventaris te beheren. Het in kaart brengen van al dit materieel vereist een systematische aanpak. Een goed inventarisbeheer met duurzame en duidelijke identificatielabels is daarom essentieel, iets waar ONE2ID u bij kan ondersteunen.

ONE2ID inventaris voorraad etiketten identificatie magazijn industrie

De voordelen van barcode labels

Het identificeren van uw eigendommen helpt u overzicht te houden op uw voorraad. Materialen die regelmatig van locatie wisselen of worden vervangen, kunnen binnen uw inventarisbeheer nauwkeurig worden geregistreerd dankzij goed ontworpen barcode etiketten. De label lay-outs van ONE2ID sluiten perfect aan op uw software. Onze inventarisetiketten kunnen volledig naar wens worden geproduceerd voorzien van barcodes, datamatrix en QR codes, logo’s, teksten en cijfers. Hiermee kunt u tijd en geld besparen, omdat

  • Uw materialen en eigendommen met één druk op de scanner eenvoudig te traceren en registreren zijn.
  • De regelmatig terugkerende inventarisatie snel en efficiënt kan verlopen dankzij de nauwkeurige registratie.

ONE2ID magazijnlabels inventaris met barcode

Het juiste labelmateriaal voor uw inventarisbeheer

Behalve een passend labelontwerp hebt u ook passend labelmateriaal nodig voor uw producten en eigendommen. Welk type label het meest geschikt is voor uw magazijn of distributiecentrum is afhankelijk van onder andere:

  • Het oppervlak. Op welke ondergrond worden de etiketten bevestigd en hoe groot is het oppervlak?
  • De locaties. Worden de labels binnen of buiten gebruikt of is er een grote kans op mechanische slijtage?
  • De temperatuur. Tegen welke temperaturen en andere invloeden moeten de labels bestand zijn?
  • De houdbaarheid. Moeten de barcode stickers gemakkelijk verwijderd kunnen worden of moeten deze voldoen aan de levensduur van het product?

De labelexperts van ONE2ID komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en het juiste labelmateriaal te selecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit robuuste polyester of vinyl hittebestendige etiketten, of vrijwel onscheurbare kunststof tags die met tie-wraps bevestigd kunnen worden en ook zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Maar ook aluminium of RVS labels behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor gebruik bij extreem hoge temperaturen en langdurig buitengebruik.

ONE2ID kratlabel magazijn inventarisbeheer

Slimme label adapter

ONE2ID label adapter magazijn kratten bakken karren

Als u in een omgeving werkt met veel wisselende locaties of kratten, trolleys en bakken die regelmatig opnieuw gelabeld moeten worden, is ons unieke label adapter etiket een slimme oplossing. Dit kunststof label heeft een permanente kleefstof, die goed hecht aan het oppervlak. Het bijzondere aan het etiket is dat het is afgewerkt met een speciale topcoat. Deze zorgt ervoor dat elk labelmateriaal dat erop wordt geplakt, zoals papier, polypropyleen of vinyl, eenvoudig weer te verwijderen is, zelfs na lange tijd. Uw trolleys, kratten en andere transportmiddelen blijven schoon, omdat aangebrachte, permanente labels geen lijmresten of residu van het materiaal achterlaten.

Het label adapter etiket is tevens een goede keuze voor bulklocatie borden die na verloop van tijd nieuwe labels nodig hebben. U hoeft dan niet opnieuw magazijnborden te bestellen. U vervangt simpelweg het (barcode) label dat op het bord is aangebracht door een nieuw label. De label adapter is ook nog eens heel veelzijdig, omdat het met gemak op gladde, ruwe en bewerkte oppervlakken kan worden gebruikt.

ONE2ID locatieborden magazijn met label adapter

Uw contactpersoon

U ziet, ook voor uw inventarisbeheer kan ONE2ID diverse op maat gemaakte oplossingen bieden. Wilt u meer weten over de producten en services die wij voor uw magazijn kunnen ontwerpen en produceren? Maak snel een afspraak met Sales Manager Jeroen Wijs.

Stuur Jeroen een mail
ONE2ID Jeroen Wijs labelexpert en adviseur