Hoe hangt u uw locatieborden op?

In uw magazijn is de keuze voor het type identificatie van de bulklocaties mede afhankelijk van de hoeveelheid werkverkeer. Wanneer heftrucks en reachtrucks dagelijks af- en aanrijden, zijn labels op de magazijnvloer niet aan te bevelen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor PVC-borden die u bevestigt aan het plafond met ons slimme ID-RAIL systeem.

De voordelen van ID-RAIL

Het ID-RAIL systeem is voor elke plafondhoogte toepasbaar, omdat u met behulp van de meegeleverde kettingen zelf kunt bepalen op welke hoogte u de borden bevestigt. Bijvoorbeeld, als de inbound locaties hoger worden gestapeld dan de outbound locaties, kunt u eenvoudig per locatie de hoogte van de borden aanpassen, zodat de barcode en locatiecode goed leesbaar en eenvoudig te scannen zijn.

U kunt tevens zelf de afstand tussen de borden bepalen, zodat er geen verwarring kan ontstaan over welk bord bij welke bulklocatie hoort. Bovendien kunt u een bord eenvoudig vervangen of verschuiven als een locatie wijzigt.

ONE2ID ID-RAIL systeem ophangen magazijnborden

Waar bestaat het ID-RAIL systeem uit?

  • ID-RAIL* (standaard 3 meter breed).
  • Verbindingsstukken.
  • Bevestigingsogen.
  • Bevestigingshaken.
  • Kettingen.

*Als u locatieborden wilt ophangen over een lengte van meer dan 3 meter, kunt u meerdere ID-RAIL pakketten bestellen.

ONE2ID ID-RAIL borden bulklocatie magazijn
ONE2ID ID-RAIL magazijn locatieborden ophangen
ONE2ID ID-RAIL borden opslag inbound outbound magazijn
ONE2ID ID-RAIL ophangen borden bulklocatie magazijn

Hoe werkt het?

  • Bevestig het ID-RAIL systeem met de kettingen aan het plafond.
  • Gebruik eventueel een verbindingsstuk om meerdere rails aan elkaar vast te maken voor de gewenste lengte.
  • Bepaal de gewenste afstand tussen de borden.
  • Bevestig de haken aan de ID-RAIL.
  • Hang elk bord aan twee haken.

Optimaliseer uw goederenstroom

Om de goederenstroom in uw magazijn dagelijks zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat bulklocaties gemakkelijk gescand en gelezen kunnen worden vanuit een heftruck, een man-up of vanaf de grond. Hiervoor is niet alleen een goed (barcode)ontwerp van uw locatieborden nodig, maar ook een slimme manier om deze borden te bevestigen.

ONE2ID bord magazijn bulklocatie opslag zone

Als de voorraadlocaties in uw magazijn zich direct naast elkaar bevinden, kunt u met ons ID-RAIL systeem alle locatieborden op dezelfde hoogte hangen. Hiermee creëert u een overzichtelijke werkomgeving die efficiëntie bevordert en fouten voorkomt. Ook als er geen mogelijkheid is om de identificatie te bevestigen aan de stellingen, is het ID-RAIL systeem de ideale oplossing.


Wilt u weten of het ID-RAIL systeem ook geschikt is voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op.

Vertel mij meer