Duidelijke draadcodering

Correcte en duidelijke draadcodering helpt bij het sneller opsporen van fouten en maakt het het onderhoud van uw draden en kabels gemakkelijker. De keuze voor het type materiaal voor de identificatie van draden is afhankelijk van de toepassing en de werkomstandigheden. ONE2ID heeft een groot assortiment standaardproducten voor draadmarkering, die voor u op maat te maken zijn.

Veelzijdige krimpkousen

Krimpkousen, ook wel shrink sleeves genoemd, zijn een veelzijdige optie voor draadcodering. De krimpkousen van ONE2ID zijn in diverse kleuren en krimpverhoudingen (2:1 ZH, COM 2:1, COM 3:1) leverbaar, en bieden een oplossing voor zelfs de kleinste diameter. Het hoogwaardige polyolefine materiaal zorgt voor duurzaamheid en een goede resistentie tegen chemicaliën en hoge temperaturen. Onze krimpkousen zijn te gebruiken in o.a. de volgende marktsegmenten: petrochemische industrie, windmolens, patchpaneel kasten, defensie, treinbouw, luchtvaart, scheepvaart, off-shore projecten en bouwnijverheid. Neem contact op met onze labeladviseurs voor meer informatie.

Onze labelexperts kunnen de krimpkousen voorbedrukt leveren en in het formaat en de kleur die u nodig hebt. Daarnaast kunt u ook voor een blanco versie kiezen, die zowel op liner als op continurol verkrijgbaar is en in diameters variërend van 0,8 tot 42mm. Deze kunt u zelf bedrukken, waar en wanneer u wilt. In dat geval kunnen wij u ook adviseren over aanvullende producten, zoals thermal transfer printers, printerlinten en label software. Een eenvoudige manier om zelf barcode etiketten voor uw draden te ontwerpen en bedrukken en zo kosten te besparen.

Download een van onze technische fiches voor productspecificaties en een overzicht van beschikbare standaardformaten.

Efficiënte zelflaminerende etiketten

Het geheugenvrij vinyl van onze zelflaminerende, wrap around labels heeft een permanente en sterke kleefkracht. Dankzij de zelfklevende laminaatlaag van deze wikkellabels blijft de draadcodering goed leesbaar en beschermd tegen oliën en chemicaliën. De kleefstof zorgt ervoor dat het label zelfs om de smalste diameter goed blijft zitten bij zowel zeer lage als hoge temperaturen.

De zelflaminerende labels worden geleverd met een black mark op de achterzijde of inkepingen (notches) aan de zijkant voor efficiënte printerregistratie. De labels kunnen volledig voor u ontworpen en bedrukt worden of u kunt deze blanco inkopen, zodat u deze naar wens kunt bedrukken.

Download onze technische fiche voor productspecificaties en een overzicht van beschikbare standaardformaten.

Vlaglabels voor draden en glasvezel

De polypropyleen of polyester vlaglabels van ONE2ID zijn leverbaar in P-formaat en T-formaat. Dit materiaal is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en bestand tegen temperaturen van -40°C tot +150°C. Het leesvlak kan voorzien worden van alfanumerieke informatie en barcodes. Een effectieve manier om zelfs hele dunne kabels van identificatie te voorzien. De vlaglabels zijn zowel blanco als voorbedrukt te bestellen.

Download onze technische fiche voor productspecificaties en een overzicht van beschikbare standaardformaten.

Halogeenvrije kabeltags

Dé manier om kabels van correcte identificatie te voorzien: kabeltags. Gemakkelijk met een tie-wrap te bevestigen aan kabels van diverse diktes. Onze kabeltags zijn in verschillende maten leverbaar en in een verscheidenheid aan kleuren, zowel op liner als op kostenbesparende continurol. De halogeenvrije tags zijn vervaardigd van hoogwaardig, vlamvertragend PUR (polyether polyurethaan) voor een lange levensduur.

Als u de informatie op de tag extra wilt beschermen, kunnen wij de tags leveren met een beschermend laminaat, zodat het leesbare gedeelte van uw kabelmarkering langdurig goed leesbaar blijft. Geeft u de voorkeur aan het zelf bedrukken van de tags? Bestel dan blanco kabeltags.

Download onze technische fiche voor productspecificaties en een overzicht van beschikbare standaardformaten.

Etiketten op maat

Het bovenstaande is slechts een greep uit ons assortiment voor draadcodering om uw draden en kabels van barcode identificatie te voorzien. De specificaties van de diverse producten vindt u in onze brochure Elektrische Industrie. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor u.


Download hier onze brochure Elektrische Industrie

ONE2ID Brochure labels Elektrische Industrie