Binnendienst Sales Medewerker (M/V)

Word jij onze stem naar klanten toe?

Een veelzijdige baan voor 40 uur p/w met leuke collega’s en klanten in logistiek en industrie. Kom werken bij een van de grootste barcodelabelexperts van Nederland. In het kort:

Vacature customer service medewerker ONE2ID barcode stickers
 • Jij wordt de stem van ons bedrijf. Het belangrijkste in je werk is orders afsluiten en nieuwe klanten werven. Natuurlijk zien we graag dat je sales serieus neemt en houdt van scoren. Maar een goede relatie met onze klanten en kwaliteit leveren vinden we nog belangrijker. Samen met je 15 collega’s zet je je hiervoor in. Samen met de twee buitendienstcollega’s vorm je het salesteam.
 • Wat ga je precies verkopen? Het tastbare antwoord: labels en etiketten met barcodes aan logistieke bedrijven, industriële bedrijven, elektronica, automotive en laboratoria. Het interessante antwoord: elke order is maatwerk.
 • Materiaal- en productkennis is niet nodig want je krijgt een goede interne opleiding. Het is wel belangrijk dat je initiatief toont, lef hebt, makkelijk de telefoon pakt en zelf verantwoordelijkheid neemt. Zit dat in je bloed? Dan hopen we dat je solliciteert.

Je speelt een belangrijke rol in maatwerk voor elke klant

Hoe vind je wat je zoekt in een enorm magazijn of een grote loods met honderden stellingen en duizenden pallets? ONE2ID produceert en levert hoogwaardige labels en etiketten met barcodes voor alle vormen van product- en materiaalidentificatie. Dit doen we vanuit één locatie in Alphen aan den Rijn. Onze klanten zijn gevestigd in binnen- en buitenland.

ONE2ID werken bij vacatures barcode labels

Wat heeft die ene klant nodig?

 • Een groot deel van je tijd ben je aan het bellen met klanten, potentiële klanten, resellers en distributeurs van onze labels.
 • Je zoekt grondig uit wat klanten nodig hebben, luistert goed en adviseert over oplossingen.
 • Je maakt offertes, belt deze na en sluit orders af.
 • Je vertaalt de wensen van de klant in technische werkinstructies voor je collega’s bij productie.
 • Je hebt alle contacten met de klant rondom de voortgang van een order.

Je begrijpt het vast maar graag benadrukken we dat het belangrijk is dat je makkelijk bent in de omgang met mensen en goed Nederlands en Engels spreekt. Duits ook? Dat zou mooi zijn.

Interne opleiding

Met een interne opleiding leer je alle ins en outs over materiaal, machines en het productieproces. Ook nemen we je mee naar onze klanten zodat jij alles leert om klanten goed te adviseren en kraakheldere, haalbare afspraken te maken over prijs en planning.

Onze producten zijn geen kant-en-klaar product. Bij een order voor 100 labels kan het gaan om 100 verschillende labels voor allemaal andere pallets en aparte stellingen. En moet een label of etiket hittebestendig, fraudebestendig, verwijderbaar of met kleurcodering gemaakt worden? Wij kunnen dat allemaal. Elke order is maatwerk. Elke klant is anders. Wat ons betreft is dát wat ons werk interessant en boeiend houdt. Wat vind jij? We hopen dan ook dat je leergierig bent. Hoe meer je weet, hoe leuker elk klantgesprek is en hoe makkelijker jij een order afsluit.

ONE2ID zelf barcode maken streepjescode printen

Teamspirit en extra’s

Iedereen die bij ons werkt, zet zich in voor een goede relatie met de klant en vindt kwaliteit leveren belangrijk. Daarin zijn we hetzelfde en dat maakt ons een hecht team. Haal jij hier ook jouw werkplezier uit? Dan kijken we uit naar je sollicitatie.

Leuke extra’s zijn er natuurlijk ook. We zijn heel collegiaal met elkaar, dat merk je elke dag weer. Ook vieren we alle verjaardagen, organiseren we een barbecue in de zomer en gaan we af en toe een leuke activiteit doen, zoals varen met elkaar. Het zou leuk zijn als jij er volgende keer bij bent.

Je salaris en wat je nog meer krijgt:

We investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Dat begint met de interne opleiding, maar zodra je er aan toe bent is het mogelijk om aanvullende opleidingen en cursussen te doen.

 • Minimaal € 2.100,- uit te breiden tot € 3.458,- (op basis van 40 uur).
 • Langdurige interne opleiding.
 • Een eigen laptop.
 • Mogelijkheid om door te groeien naar een salesfunctie in de buitendienst.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de aantrekkelijke CAO Grafimedia.
 • De intentie is om je na een contract voor bepaalde tijd een vast contract te geven.

Solliciteer nu op deze baan

We ontvangen graag je cv met motivatiebrief. Als één van deze twee ontbreekt, vinden wij het moeilijk om je sollicitatie te beoordelen. Wil je meer weten? Bekijk onze website of bel met Remy van Wissen, Operations Manager: 06 45 28 30 88.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.