Slimme magazijninrichting

Wilt u kosten besparen en tegelijkertijd voldoen aan de wensen van uw klanten voor snellere levering en hogere kwaliteit? Dat kan met de slimme oplossingen van ONE2ID voor uw magazijninrichting. Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige barcode etiketten en locatieborden volledig volgens uw specificaties. Onze labels zijn zeer duurzaam, waardoor u lang plezier hebt van uw investering en zo de kosten voor uw magazijninrichting onder controle kunt houden.

Onze labelexperts adviseren u graag over de etiketten en identificatie-oplossingen die passen binnen uw magazijn of distributiecentrum. Denk bijvoorbeeld aan etiketten voor palletstellingen en picklocaties, labels voor inventarisbeheer, identificatie voor uw magazijnvloer en bulklocaties, krachtige magneten en barcode stickers met kleurcodering.

ONE2ID advies op maat etiketten magazijn
ONE2ID label advies logistieke en industriële etiketten

Gratis assessment

Om uw wensen goed in kaart te brengen en te bekijken welk type identificatie het beste past binnen uw magazijn maken wij graag een afspraak bij u op locatie voor een gratis assessment. Wij willen ervoor zorgen dat u de labels krijgt die bij uitstek geschikt zijn voor uw toepassing. Tijdens ons bezoek nemen wij de tijd om uw palletstellingen, legbordstellingen, picklocaties en bulklocaties te bekijken. Zo kunnen wij een correcte analyse maken van uw situatie, uw wensen in kaart brengen en persoonlijk advies geven. Hiervoor kijken wij onder andere naar:

 • Het ontwerp en het materiaal van uw huidige labels.
 • Het aantal pallet- en picklocaties.
 • Het aantal palletniveaus.
 • Het type magazijnstelling.
 • De hoogte van de palletstelling liggers, picklocatie liggers en het beplakbare gedeelte.
 • De breedte van de staanders.
 • De scanafstand vanaf de scanner tot het etiket.

Hoe meer informatie wij vooraf samen met u hebben afgestemd, hoe sneller wij tot een passend advies en een nauwkeurige offerte kunnen komen. Na afloop van ons bezoek ontvangt u, indien gewenst, een bezoekverslag met ons advies voor uw labels.

ONE2ID etiketten voor liggers magazijnstelling pallets
ONE2ID etiketten en borden voor stellingen

Vraag ons om advies

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over labelontwerp, het juiste labelmateriaal en de mogelijkheden voor identificatie binnen uw werkomgeving. Wij denken met u mee over de lay-out van het etiket, het ontwerp van de barcode, de gegevens op het label, het type materiaal, de ideale kleuren en het formaat van het label. Hiermee bent u altijd verzekerd van het beste resultaat, dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. Wanneer u bij ONE2ID uw labels bestelt, kunt u vertrouwen op onze 5 beloftes:

 • Effectieve oplossingen
 • Professionele ondersteuning
 • Concurrerende prijzen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Levering binnen budget en op tijd

Meer weten? Neem contact met ons op om een afspraak op uw werklocatie te maken. Wij kunnen ook een afspraak via Skype of Facetime met u maken als u weinig tijd hebt. U kunt onze labelexpert dan meenemen op een virtuele tour, zodat hij een goed beeld krijgt van uw magazijn of distributiecentrum en de benodigde etiketten en locatieborden.

Maak een afspraak